Z M A J Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami So e-skiroji še varni? Dva mrtva samo v zadnjem mesecu dni | 24ur.com WWW.24UR.COM Dve tragični nesreči v zadnjem mesecu dni, dve izgubljeni življenji – in isto vprašanje: so e-skiroji na naših cestah še varni? Njihova priljubljenost strmo narašča, s tem pa je tudi vse več kršitev. Med... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Skiro je varen. Vozniki so problem. Nije žvaka za seljaka... 2 1 Citiraj
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami So države kjer ni problemov s tem in to zato ker se nobenem nikamor ne mudi.... Ps, in visoke kazni in kultura in..... 😁🫣😉 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Če je zakonodajalec že zvišali starostno mejo za uporabo e-skirc, bi jo moral obenem tudi znižat. Z ∞ na recimo 59let. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano pred 46 minutami Prijavi Napisano pred 46 minutami Bini, E-skiro voziš le ti in ČAPCI, haha (po prestolnici je pown mularije, ko se vozijo po 2 ali celo 3 sem že videl na tej mašinci, kako bi leteli in kdo čez koga ob padcu, raje ne razmišljam). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 36 minutami Prijavi Napisano pred 36 minutami pred 9 minutami je Z M A J napisal: Bini, E-skiro voziš le ti in ČAPCI, haha (po prestolnici je pown mularije, ko se vozijo po 2 ali celo 3 sem že videl na tej mašinci, kako bi leteli in kdo čez koga ob padcu, raje ne razmišljam). Če so pravi čapci, bi letel samo prvi. Drugi in tretji bi imela pred seboj fat-bag namesto air-bag... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.