Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne vem kaj ti bereš Boss, ampak jaz novic ne dojemam-razumem enako ... Razumeva pa verjetno, da Mazda zadnje čase razvija-proizvaja predvsem SUV, ker tako želi večina kupcev in da komercialni novinarji pišejo predvsem tisto, kar radi beremo - udarne, poenostavljene novice. In človek, tukaj vidim da se strinjava, ima nek vpliv tudi na podnebje. Vsak razume, če ima človek telesno temperaturo namesto 37 stopinj 38 stopinj, je bolan, težko normalno funkcionira, delovanje telesa je ogroženo. Ne razumemo pa, kaj 1 stopinja spremembe pomeni za planet Zemlja. Kaj pomeni, če svojo pot-hitrost malenkost spremenijo oceanski morski tokovi, ki prenašajo ogromne količine energije (toplote) z enega konca planeta na drugega. Da se ravnotežja na Zemlji zjajcajo. So sedanji izredni vremenski pojavi naravni ali povzročeni s strani človeške dejavnosti? Po mojem rezultat obojega, nekaj prispeva narava (sončna dejavnost, naravni cikli), nekaj človek (z emisijami CO2, prašnih delcev, drugih plinov, sečnjo, pozidavo, ....). Ni pa to enostavno ugotoviti in je prezapleteno, da bi razumeli Facebook doktorji.
-
Pardon, osnovni model z radiem, brez zaslona.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Tole bi moral pa Zmaj uganit, kje sva danes bila z našo 11letnico. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Mi rinemo v kamp Straško (kar je skoraj isto kot Novalja) vsako drugo leto. Zakaj? Ker je prikolica od firme (poceni), ker je do morja 10m in ker je do diving centra 30m. Ampak to je tudi vse. No ja, med drevesi je 3,5m - točno prava razdalja za ležalno mrežo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.