Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Tamala je zdrava k zmaj in ?e v varstvu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
eye Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Registered on 21 Mar 2004, 21:16 kera starina sm ?e :DDDDD ?e mal pa bo time Citiraj
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 jaz sem pa1 mesec za tabo se bom pa pohvalil, da je moj avatar verjetno najstarejsi na forumu...se vedno original, in vedno bo tak ostal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 kaj pa jaz sem pred vama Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 No no otroci, pospravite igra?ke ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 kaj jaz mam starejsi avatar kot ti ne morem se spomnit zdaj na pamet, mazdaman je imel tole belo 323f kar dolg, pa marko tud se mi zdi... vem, da je moj alesi pac od takrat ko sem se registriral aja pa vuk me je spravil na mazda forum, ker sva se "spoznala" na nemskem mazda forumu in nisem vedel, da obstaja slovenski...7 let je ze... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Js sem skozi imel radioaktivni avtar, samo sedaj sem ga apgrejdal na ovco. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Js sem skozi imel radioaktivni avtar, samo sedaj sem ga apgrejdal na ovco. sellout Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Kaj pa to, k sem danes smu?ala na ful soncu samo v spodnji majci, a? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Kaj pa to, k sem danes smu?ala na ful soncu samo v spodnji majci, a? ?e bi bla brez bi koga mogo?e ?e zanimalo, oble?enih je povsod dost. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 sej je rekla, da je smucala ("smucala") samo v spodnji majici... torej razumem, da ni mela oblecenga nic drugega kot to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 No no,kaj se spet slinte Ljubosumne? Citiraj
Ninja Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Ne vem, ?e se mi da komentirat Citiraj
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Ne vem, ?e se mi da komentirat a si se zmatrala od "smucanja" da se ti ne da? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tauko Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 al pa spet kej name leti zarat "?aljivih besed" Citiraj
Symon Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 al pa spet kej name leti zarat "?aljivih besed" Sam ti ma? res te?ave. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Evo moram pohvalit mojo mazdico, ko ima tak zvok, da je joj. Upam, da mi v kratkem uspe mal posnet Citiraj
Z M A J Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 U?er sva s Han?otom sestavla eno omaro! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 v moji mazdi pa sem se preselil iz nemcije pa je 4 vratna s tem, da smo bli trije noter, edin kolo sem pustil tam, drugo pa vse noter...gasterbajter scena je bla big time (se palma je bla noter, kitara, ojacevalc, 40" lcd itd itd) ce bi mel karavan bi vzel se kolo, crn KTM mal mi ga je skoda, sam kaj ces Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Najprej moram (spet) pohvaliti mojega ne-?rnega ne-nemca. Ta avto je prostorsko ?udo zaradi svoje klasi?ne dolge oblike. Po Ikeji (saj res sem rekel da bom slikal kaj sem prepeljal) sem v?eraj v enem ?usu prepljal/preselil pisarno v bajto pisalna miza 140 x 80 - razstavljena, a ?iroka ko svinjapredalnik na kolesih cel, s predali - posebej zunajnizka omara 140 x 60 - celapisarni?ki stol na kolesih - celcel pclcd monitor2 printerjahifi stolpmiljon kablov4 ruterjenotebookves pisarni?ki material in ko?are, predale...polnosrednje velika omara 90 x 120 s steklenimi vrati (vrata seveda dol)regal za 300 CDjev Hvala #2 Preko anten med hi?ami star?ev in mojo sem sedaj poleg interneta prevezal tudi telefon, tako da je 1 ?tevilka pri star?ih, 2 pa pri nas, imamo sedaj fiksen telefon in fax Vse se DA, samo do t2 sem moral sko?iti po dodaten PSTN vmesnik, ker rabi vsaka bajta enega Siol/ telekom pa zna le dopise po?iljat, se opravi?ujemo, ni paric, predolga razdalja......bla bla bla Za ajvarja - sedaj je mobitel VEDNO dosegljiv, nisem ve? v kleti!!! Tukaj si bil pa se nisi ni? oglasil Citiraj
Z M A J Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Jure, kok si uspel namerit dol?ine prtlja?nega prostora, me zanima kdo od naju ma dalj?ega! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 nep, sem kr na brn?i?evi. ?e bo? ?e kaj rabil od opreme sporo? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.