dpicul Napisano 12. julij, 2015 Prijavi Napisano 12. julij, 2015 bili na spet na Krnu, tokrat po smeri Silva Korena-prelepo-adrenalinsko 2 Citiraj
Baby Viper Napisano 12. julij, 2015 Prijavi Napisano 12. julij, 2015 Danes me je obiskal Zmaj ...prinesel mi je tudi Mazda?ki material..lepo ...malo sva tudi vrgla debato.seveda ob mrzlem pivu...he he :-):-):-):-)hvala za dostavo..lpBi se tud js kej oglasil, pa se preve? mudil, tko da drugi?. Prinesem pa tud js kaj s sabo 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Gelipter Napisano 12. julij, 2015 Prijavi Napisano 12. julij, 2015 Bi se tud js kej oglasil, pa se preve? mudil, tko da drugi?. Prinesem pa tud js kaj s sabo Ej...ga?per ok ...samo prej pokli?i..da nismo kje na izletu he he lp Citiraj
Carr Napisano 13. julij, 2015 Prijavi Napisano 13. julij, 2015 Iz morja direkt na gradele, to je to... ?e kdo kaj ?eta po Hvaru te dni, naj se javi. Materiala za peko ne manjka. 3 Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
jures Napisano 13. julij, 2015 Prijavi Napisano 13. julij, 2015 Iz morja direkt na gradele, to je to... ?e kdo kaj ?eta po Hvaru te dni, naj se javi. Materiala za peko ne manjka.Razumemo ribe Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. julij, 2015 Prijavi Napisano 13. julij, 2015 Tale ponedeljk je ?el mimo kot bi ga nekdo ukradu s koledarja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 13. julij, 2015 Prijavi Napisano 13. julij, 2015 Tale ponedeljk je ?el mimo kot bi ga nekdo ukradu s koledarja. res...jeeee.te ure in dnevi letijo hitro,,,he he lp Citiraj
Gelipter Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 LP....sem ?e nazaj od jutranje ko?nje trave in freziranja z kopa?ico. . zdaj pa hitro na pla?o z puncami ..malo namakanja v morju pol pa domov...po?ivati he he ...ker bo ?e vro?e..dopust...lp 1 Citiraj
Z M A J Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 Pivo ze neki cajta ni vec moja nr.1 pijaca, PAC pa imam raje navadn jogurt, zlasti MU ali Milfino iz Hofra. Hec je bil ob obisku prjatla in me napoti do hladilnika, naj so vzamem karkoli za pit in ko se vrnem z litrskim jogurtom, me je zelel pod nujno peljat do zdravnika. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 V ?empetru so v eni delavnici podpisali pogodbo za 10% popust za Mazda klub. To delavnico je kasneje prevzel A.B.C. iz Kromberka, ki ima servis in prodajo Wolksvagnov... In v Kromberku imajo tudi tehni?ne preglede. Pa sem peljal tja po?itni?ko prikolico Adria in opravil tehni?ni pregled na Wolksvagnovem servisu z 10% popustom Mazda kluba... 1 Citiraj
dpicul Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 ?e bi vedel da imajo popust, ravno prej?nji teden sem ga peljal tja.. Citiraj
Z M A J Napisano 16. julij, 2015 Prijavi Napisano 16. julij, 2015 Vsi ali pa skoraj vsi wikendi do septembra se mi obetajo pre?iveti na morju. Eni bli?je, drugi pa nekoliko bolj oddaljena lokacija. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 16. julij, 2015 Prijavi Napisano 16. julij, 2015 LP...da,pohvalim punce ....sta najdlje R.kle??e na na?i obali..zdaj bo mogel foter naredit obesek za veri?ico..he he.LPPripeta slika.. 4 Citiraj
Katjaa Napisano 16. julij, 2015 Prijavi Napisano 16. julij, 2015 Drugi vikend rezerviran za Kolpo:) Citiraj
jstdoma Napisano 17. julij, 2015 Prijavi Napisano 17. julij, 2015 Naredil prvih 100km letos z motorjem!V majici in kratkih hla?ah pa sem vseeno ?ist pre?vican 2 Citiraj
Gorjup13 Napisano 17. julij, 2015 Prijavi Napisano 17. julij, 2015 Pri?el na morje brez enega zastoja fenomenalno in voda je super vesel k radio 1 Citiraj
Gelipter Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Napisano 19. julij, 2015 Ej....tako pa mi zdaj pijemo kavo ...z novo.. 4 Citiraj
Katjaa Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Napisano 19. julij, 2015 Se uspe?no borili z vro?ino v Kredi in Blejskem jezeru in brez gu?vanja na cesti:) Citiraj
Z M A J Napisano 20. julij, 2015 Prijavi Napisano 20. julij, 2015 Bil je fantasti?en wikend in zdaj sledijo ostali dopustni?ki dnevi na tem nivoju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Kon?no nabavili prikolico, tko je to, ?e ne dobi? pametnega apartmaja , pa kupi? prikolico )) 6 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Kon?no nabavili prikolico, tko je to, ?e ne dobi? pametnega apartmaja , pa kupi? prikolico ))Tastar kolk si vrgu, js sicer gledam manj?o pa vseen. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Spanje v ?otoru je bilo super, zdele pa ?e proti Bohinju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Tastar kolk si vrgu, js sicer gledam manj?o pa vseen.Ti, mal ve? (4500), ampak je tipi topi. Ni pa ta velika, to je 4,4m. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Ti, mal ve? (4500), ampak je tipi topi. Ni pa ta velika, to je 4,4m.Prevelika zame in na?o kost. Kako bi zgledal MPS + prikolica zadaj, kljuka za prikolico sploh ne obstaja za ta model. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Prevelika zame in na?o kost. Kako bi zgledal MPS + prikolica zadaj, kljuka za prikolico sploh ne obstaja za ta model.Ce ne jo pa na Micro prhakli 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.