KAALman Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 @ZmAJ: jaja Bos videl ko bos tam zapecal... standard se ti bo dvignio 1 Citiraj LP KAALman
Slivka Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 V?eraj in danes pridno treniral nem??ino z Avstrijci, zlasti ? spolom. V-club v Beljaku je prov noooro dobra diskoteka in punce dale? od vzvi?enih Ljubljan?ank, ki mislijo da na nekem delu s seboj nosijo ?isto zlato. Pa si prepri?an, da si treniral nem??ino? Mislim, glede na to, da "ju?ni tok" ?e nekaj ?asa dobavlja... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Srbski jezik je tam gor res velik hit, ampak ker mi dobro tece, imam bistveno vec interesa za NEM Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Srbski jezik je tam gor res velik hit, ampak ker mi dobro tece, imam bistveno vec interesa za NEM Drugic ko bos tam, gres lahko na pristne cevape k Valterju >> http://www.tripadvisor.at/Restaurant_Review-g190437-d7843241-Reviews-Das_Ist_Walter-Villach_Carinthia_Austrian_Alps.html Das ist Valter https://www.facebook.com/dasistwaltervillach2/ 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Drugic ko bos tam, gres lahko na pristne cevape k Valterju >> http://www.tripadvisor.at/Restaurant_Review-g190437-d7843241-Reviews-Das_Ist_Walter-Villach_Carinthia_Austrian_Alps.html Das ist Valter https://www.facebook.com/dasistwaltervillach2/Matr jz mam tole pred nosom (na Jesenicah) pa ?e nisem ?la... 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Srbski jezik je tam gor res velik hit, ampak ker mi dobro tece, imam bistveno vec interesa za NEM Bolj sem mislil na sirski kot pa srbski... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
LabiGT Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Bolj sem mislil na sirski kot pa srbski...Sirski ima vec dialektov: beli, gauda, camembert, parmezan, mocarela 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 2. november, 2015 Prijavi Napisano 2. november, 2015 Dans sem pridobil vecje stevilo kompleksov, natancneje B-kompleksov in pocutje se hitro izboljsuje, razpolozenje pa je MAKSIMALNO! 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 2. november, 2015 Prijavi Napisano 2. november, 2015 Kolk je pa mankal do multi-kompleksa? 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 V6 zverca mi ob vsaki voznji pripelje nasmeh od usesa do usesa, to pa je nekaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. november, 2015 Prijavi Napisano 5. november, 2015 Pohvalit moram vreme zadnjih dni, ki mi omogo?a dokon?anje ?trihanja in kmalu monta?o zunanje ograje (sicer ne bo konkuren?na Cerarjevi, ki jo gradi na J meji, ampak bo vseeno kul). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 6. november, 2015 Prijavi Napisano 6. november, 2015 Podalj?ana pogodba-nadome??anje porodni?ke:) in ?e 10min hoje do slu?be,ker grem k malce ve?jim otrokom. 4 Citiraj
Gelipter Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Podalj?ana pogodba-nadome??anje porodni?ke:) in ?e 10min hoje do slu?be,ker grem k malce ve?jim otrokom.Ej..to je super novica zdaj bo malo ve? dela z tave?jimi ..he he Citiraj
Z M A J Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Dans je bilo super na Sne?niku, ki sem ga osvojil ?e 10. ali 11., vreme ?udovito. Pa tudi dru?bo tamalih sva imela 2 fotra hribolazca. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Peljal avto v avtopralnico. Ker pa sem kupil ?istilo za feltne, sem pa potem ?e enkrat opral feltne doma. ?istilo je "ValetPro Bilberry Wheel Cleaner" Slike po vrsti: pred pranjem, po avtopralnici in po doma?em pranju (?e bi ?e enkrat na?prical in podrgnil bi mogo?e ?lo ?e ostalo stran) 2 Citiraj
Gelipter Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Ej....dobro je to ?istilo :-):-):-)kje pa si to nabavil?? Lp:-):-):-) Citiraj
jstdoma Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/191591046261?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Citiraj
Gelipter Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/191591046261?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITOk....hvala za informacije.:-):-)lp Citiraj
jstdoma Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Koga je treba pohvaliti, da je vrnil mazda forum?Kam je pa ?el??? Citiraj
Z M A J Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Toook sem dobre volje, ker sta svetovna prvaka v dirka?kih ?portih oba2 za katera navijam, to sta cifri 44 in 99. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 Peljal avto v avtopralnico. Ker pa sem kupil ?istilo za feltne, sem pa potem ?e enkrat opral feltne doma. ?istilo je "ValetPro Bilberry Wheel Cleaner" Slike po vrsti: pred pranjem, po avtopralnici in po doma?em pranju (?e bi ?e enkrat na?prical in podrgnil bi mogo?e ?lo ?e ostalo stran) w1.jpg w2.jpg w3.jpgE, pa sem te na?el! Citiraj
Z M A J Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 Dans je malenkost boljsi dan kot uceri, ki je bil katastrofalen! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 sm se spomnu predn sm zavil k vulkanizerju da ne morm kr tko gum menjat (varnostni vijaki) in se nism osme?u 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 Saj vem, da je tole na nesre?o drugega toda PRVI VOZNIK JE ZBOLEL IN GREM JAZ NAMESTO NJEGA! 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
mazdaman Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 Slivka ?e enkrat hvala za tvojo pomo? danes v tvojih krajih. Sedaj sem ?e name??en v Hotelu v Kopru in avto dela kakor da se nebi ni? zgodilo, niti enkrat ni poka?ljal, tako, da je bila taktika re?evanja pravilna. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.