Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

U?eri?nja zabava je bla fantasti?na in lovske ko?e so zakon.  :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

a si ulovil kako :D ?

Sem upo?teval Deeyan-a, da zadeva ne sme bit prelahka in se je treba namatrat, pa sem vzel samo gsm cifro in da se sli?iva v prihodnjih dneh.  :hohoho:

Dans pa mal na sneg, da vidm ?e je ?e tak kot se ga spomnim od lani.  :hudicek:

Napisano

Sem upo?teval Deeyan-a, da zadeva ne sme bit prelahka in se je treba namatrat, pa sem vzel samo gsm cifro in da se sli?iva v prihodnjih dneh.  :hohoho:

Dans pa mal na sneg, da vidm ?e je ?e tak kot se ga spomnim od lani.  :hudicek:

A se sam meni zdi al narobe interpetiram. Da samo spoznava? neke gospodi?ne in dobiva? cifre ipd...:)

Napisano

Nov hobi... zbiranje GSM ?tevilk raznoraznih tetic. Izgleda zanimivo - ?e se pa pol zbiratelji ?e kje dobivajo in menjajo ?tevilke, ki jih ne rabijo zna bit pa to ?e posebne vrste dober hec. :P

33112_1.png

Napisano

Nov hobi... zbiranje GSM ?tevilk raznoraznih tetic. Izgleda zanimivo - ?e se pa pol zbiratelji ?e kje dobivajo in menjajo ?tevilke, ki jih ne rabijo zna bit pa to ?e posebne vrste dober hec. :P

Mo?ki na?in razmi?ljanja :jezicek:

Napisano

Kukrkol, tule kar sta napisala, lahko damo na skupni imenovalec in ugotovimo, da mene dru?insko ?ivljenje (kolikor sem ga doslej izkusil) je en velik dolg?aaaas, glih ene tok kot bi vozu golfe SDI-je cel ?ivljenje in imel zraven vsak dan za kosilo govejo ?upco, dunajca, pomfri in zeleno solato.  :aaaaa:  :aaaaa:  :aaaaa:

(kolega bi reku; Hvala ne bi, zaenkrat ne bi, odjebi).  :hohoho:

Pa DOBER TEK, ?e ste ravno v fazi kosila.  :D

Napisano

Haha:)Ej sej tole si kr ok napisal.Jz mam tud vsake tolk tak dan:) pa dobr tek (pa ni ne goveja zupca pa ne dunajc)

A je krajnska pa jaj?ke?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Mi?keno spremenu avatar profilno fotko, ker prej?nja je bila obupna, ta pa je en mej?ken bojl?a.  :P

Napisano

Najprej s kartico Mazda kluba na Volkswagnovem servisu v Kromberku dobil popust pri tehni?nem pregledu "tovorne" prikolice (750kg doma?a izdelava), nato pa pri vulkanizerju v Kromberku ?enino petko spravil na zimske gume in spet dobil popust na Mazdin klub...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Najprej s kartico Mazda kluba na Volkswagnovem servisu v Kromberku dobil popust pri tehni?nem pregledu "tovorne" prikolice (750kg doma?a izdelava), nato pa pri vulkanizerju v Kromberku ?enino petko spravil na zimske gume in spet dobil popust na Mazdin klub...

Tud jz bom rabla Mazdin popust - nimam ve? plastike za za??ito podvozja na sovoznikovi strani. In to pride 210?!

Napisano

Takle imamo:

post-7767-0-05060700-1448308996_thumb.jpg

post-7767-0-58687600-1448308997_thumb.jpg

post-7767-0-79342000-1448308999_thumb.jpg

post-7767-0-36098500-1448309002_thumb.jpg

Sankanje z razgledom na morje. Tega nima vsak!

post-7767-0-24775600-1448309006_thumb.jpg

post-7767-0-62969800-1448309008_thumb.jpg

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Ta bager je primer dobre kvalitete, 4. Delavec ga vozi :)

?e sem prav obve??en, ga vozi ?etrti, peti in ?esti bagerist. Sedmi bagerist pa zaenkrat odkriva privla?no silo Zemlje, gravitacijo, ravnote?je in podobno in ko "kon?a izobra?evanje", bo tudi on sedel za komande...

serviser.gif

Napisano

Dans sem zeeeelo dobrega razpolozenja:)

Napisano

Skoraj bi pozabil: 30.1.2014 nam je ?led uni?il linijo za telefon. Potem je Telekom to nekaj po?tukal in navozlal in je zadeva bolj ne-delala kot pa delala. Pa sem najprej sitnaril Telekomu, jim grozil z AKOSom, nazadnje zadevo tudi predal AKOSu (ki je vreden kurc kej!), obupal nad AKOSom in ?el v od?kodninsko to?bo Telekoma, zraven najedal na Telekomu vsem po vrsti in 24.11.2015 so mi sestavili linijo tako kot je potrebno: polomljeni drogovi so zamenjani, linija ne gre ve? po tleh ampak je "obe?ena" na te drogove, pa tudi linija ni ?tukana vsakih nekaj deset metrov ampak je iz enega kosa.

Tako da imam zdaj tudi jaz zanesljiv telefon! :jupiii:

?eprav je mogo?e za pojamrat, kak?na rev??ina je AKOS in kako pla?ujemo uradni?ke tam, ko pa od njih res ni nobene koristi in ne morejo ukreniti ?isto ni?. Kdor ima opravka z njimi, je upravi?eno lahko mnenja, da javni sektor pobira dobre pla?e in ne dela ni?...

serviser.gif

Napisano

Lp....danes ji je kolega vulkanizer na AMZS menjal v zimske gume...prvi ob?utki so super...niso glasne in se lepo vozi po obalni cesti,saj je bil tudi pri na? ?as za zimske gume...he he lp

Napisano

Oj, Gelipter, ti je Izola poznana?

LP

Ej....poznana saj gremo ve?krat na sprehot ob morju...lepo :-):-):-):-)lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.