Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mnja, tega ne bom nikoli razumel. Je pa povsod isto...

mene ne morjo tolk slab pla?at kokr jest lahko mal naredim, sam tud to mi bo po?as dopizdil k to nikamor ne pelje, slovenija kot dr?ava smo ?isti polom oz kokr bi n? sodelavec reku da je ladica ?e v mulju na dnu Marianskega jarka.

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Ja, ve?, pri uspehu je tako kot pri nose?nosti: vsi ti ?estitajo, nih?e pa ne ve, kolikokrat so te prej nategnili...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

jutri pripeljem domov nov avto.. po treh mesecih brez avta :)

Ej...super je bil ?as...he he pa fotko..lp

Napisano

Se ena Krvodajalska uspela danes, pa s hcerko sva sla na kolesarski izlet, da upravicim izgled najgrse izvedbe 3ke E46, aka touring :D za las za tavelik bicikel noter brez razdiranja. Sem pa v 15 dneh prevozil ze skoraj 4000km odkar ga vozim; LPG :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kon?no dopust. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Z biciklom na veliko planino, sicer z gondolo do koncne postaje ampak potem noge-powah, do vrha preko male planine-crnivec-krivcevo do spodnje postaje gondole.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Deeyan in jaz vceraj splezala ferrato na Cesko koco, ampak mizerno opremljena :)

Mizerno opremljena? Za take zadeve obvezno goreteks spodnje gate, da soplezalec spodaj ne dobi ?esa za vrat :lol:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Zdele za kosilo taprava Kranjska klobasa (Arvaj), zraven pa bavarsko p?eni?no pivo in za sladico bom imel Prekmursko gibanico.  :jupiii:

Napisano

Globalizacija?

Notranjec, ki v avtu uporablja Arabski plin, je klobaso iz Holandskih pra?i?ev, predelanih na Gorenjskem, zraven pije pivo iz Ruske p?enice, zvarjeno na Bavarskem. Za posladek pa bo pojedel sladico po Prekmurskem receptu iz ?panskih orehov, Egiptovskega maka, jabolk iz Ju?noafri?ke republike in skute iz Nizozemske...

In naj ti tekne!

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

The mother of Giro! Bravo

Hvala?. Je kr zaj.ban klanc, ja.... Sploh iz Ovara. Ceprav mi je tud tist iz Sutria dal mislit (verjetno zato, ker je bilo pred njemu ze slabih 90km pa vec kot 3000 visincev?).

Se pa definitivno splaca it pogledat une konce, lepo je.

Napisano

Jestu bi skuril motor :P

Jesta s kolesom tam sploh nikoli ne bos videl :) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jest ko smo pri kolesarskih izletih. Tega kolesa verjetno ne mores dati na prtljaznik na strehi? (Te?a)

Zakaj ne... saj ni nic tezji od navadnega kolesa (ne kaksne specialke) ... Moj tastar je tudi ene toliko tezak kot tale elektricni. Z baterijo vred naj bi imel nekje okoli 20 kg... baterijo se sname dol in je takoj kaksno kilco ali dve manj :)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ker sem toliko bral o vasih kolesarskih podvigih me je malo motiviralo in mi uspelo sprovocirat Oskarja da sva sla kolesarit. Prisla sva z Gameljnj okoli Smarne in nazaj, vse skupaj ene 25 km in (tole nama ni najbolj v ponos) prisla nazaj crknjena da joj. 0 kondicije. Pa spet me je prijelo da bi imel kako domaco zival, ko je tale prisla pogledat zakaj sta dva cudaka bolj rdeca v obraz kot moj avto. ^^

post-8965-0-01039700-1503096994_thumb.jpg

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Ker sem toliko bral o vasih kolesarskih podvigih me je malo motiviralo in mi uspelo sprovocirat Oskarja da sva sla kolesarit. Prisla sva z Gameljnj okoli Smarne in nazaj, vse skupaj ene 25 km in (tole nama ni najbolj v ponos) prisla nazaj crknjena da joj. 0 kondicije. Pa spet me je prijelo da bi imel kako domaco zival, ko je tale prisla pogledat zakaj sta dva cudaka bolj rdeca v obraz kot moj avto. ^^

Dbest d smo ti dali motivacijo za kolo:)

Poznam ta filing z pomanjkanjem kondicije; ko sem 4 leta nazaj za?el s5 kolesariti (po skoraj desetletju ?portnega abstiniranja), sem za prvo furo sel iz Lj do Dom?al... 35km ravnine. Skoraj sem umrl:)

Ampak... Trma,trma,trma in z vsakim prevozenim kilometrom je la?je,bolj?e. In vsaj meni je top filing k vidim svoj napredek pri stvari,ki me veseli.

Tko da, naj te "0 kondicije" ne odvrne od kolesa,kmalu je bolje.:)

Napisano

Danes prvi? odkolesaril po Doj?i, pa ugotovil da niti ni tako lahko dr?ati dlje ?asa 25kmh povpre?ne hitrosti. Gume imam pa? MTB in to precej ?iroke, a jaz sem bolj vajen cestne specialke, ker tam pa je ?lo do 50kmh brez te?av (je bilo ?e treba pazit na omejitev, da me radar ne ujame, hehe).

Sem pa zadost trmast, da niti po razgibanem terenu in v klance nisem ?elel prestavit iz najvi?je (24) prestave, pa je nekak ?lo. Aja, nimam elektrike pod ritjo, hehe. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.