Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je Nejc1986 napisal:

Sam sem si naracunal da mi je ostalo 3dni lanskega... 2 od teh sem letos že porabil. Pa so me v računovodstvu prijazno obvestili, da mi je ostalo še 9dni... Nimam pojma kako ali od kje... Sem v istem momentu dal vlogo za dopust v marcu :)

Krizni dopust so ti dali,če slučajno ne veš.👍

Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Krizni dopust so ti dali,če slučajno ne veš.👍

Pojma nimam... Mislim da je bolj fora v tem, da mi nekaj dni dopusta iz leta 2019 ni zapadlo sredi leta 2020, ampak sem ga lahko izkoristil do konca 2020 (Covid ukrepi). Posledično sem leta 2020 koristil dopust iz leta 2019, zdaj mi pa je ostalo kar nekaj dni iz 2020...

Napisano (urejeno)

Dopust ti ne more zapasti in prav tako ne mores podpisati pogodbe s katero se dopustu odpovedujes. Tudi jaz sem 16 dni lanskega dopusta ravnokar pokoristil. Sicer se nisem sam odlocil, ampak so mi prekinili cakanje ter me dali na dopust. Naceloma moras star dopust porabiti do 30.6 se mi zdi :)

Popravljeno od Scr3am
Napisano
pred 1 minuto je Scr3am napisal:

Dopust ti ne more zapasti in prav tako ne mores podpisati pogodbe s katero se dopustu odpovedujes. Tudi jaz sem 16 dni lanskega dopusta ravnokar pokoristil. Sicer se nisem sam odlocil, ampak so mi prekinili cakanje ter me dali na dopust. Naceloma moras star dopust porabiti do 30.5 se mi zdi :)

Do 30.6., razen nekaterih izjem (porodniška, daljša bolniška odsotnost,...)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
Pravkar je Nejc1986 napisal:

Zaradi kovida so ta datum prestavili iz 30.6. na 31.12.

Točno tako,to sem tudi mislil prej!😆👍

Napisano

Na Geckota mi je Pelko včeraj že letne gume namestil, klinc pa zimske. No in pa tudi Črnega zmaja sem maw zapelju po vasi na tako lep dan. Fajn doživetje, huhu

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 9 minutami je Z M A J napisal:

Na Geckota mi je Pelko včeraj že letne gume namestil, klinc pa zimske. No in pa tudi Črnega zmaja sem maw zapelju po vasi na tako lep dan. Fajn doživetje, huhu

Prav si naredil. Pri temperaturah okoli 20°C je brez veze voziti z zimskimi gumami. 

• Všeč 2
  • Hvala 1

Napisano

Servis na bencinarju 08. 

75€... 

Olje, filtri, delo... 

In pregled avta. 

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 6 minutami je Shrek napisal:

Servis na bencinarju 08. 

75€... 

Olje, filtri, delo... 

In pregled avta. 

Zastonj. 😊

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 2 minutama je Nejc1986 napisal:

Za dizla bi blo dražje... 

Niti ne. Za mojo staro 6-ko dam podobno. 😉

Napisano
pred 46 minutami je Alex napisal:

Niti ne. Za mojo staro 6-ko dam podobno. 😉

Ah, jaz sem pa že mislil, da se bomo pričkali, kako je servis za dizla toliko dražji, pa da dizel pije 5litrov manj kot bencinar... Pa da na dizlu crknnejo šobe če ne narediš vsaj 30000km na leto. :)

Sicer pa... Tudi jaz dajem toliko za redni servis na pooblaščencu in itak da je za dizla isti smorn :)

Napisano
pred 9 minutami je scania napisal:

Kaj si nabavil če ni skrivnost?

Ford Fusion.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 minuto je Nejc1986 napisal:

Da ni tisti od Slivke? 

Ne. Naš Dolenjski:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 34 minutami je FuManchu napisal:

Ne. Naš Dolenjski:bravo:

Fusion je čisto luštna škatlica. Ravno dovolj večji od fieste&co.. 

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Ford Fusion.

Saj ford in mazda sta bila vcasih skupaj, se v casu izdelave Fusiona tako da mazda naprej 😉 . Naj ti služi 

• Všeč 3
  • Zmeden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. 
    • Fak, a ti razumeš razliko, kitajska vlada jim plačuje za vsak prodan avto... tudi za tistega, ki gre v izvoz al pa obtiči na ogromnem parkirišču. Za besedo nelojalna konkurenca še nisi slišal? Še ne dolgo nazaj je bil prehod na EV-je označen za ekološko dejasnje, a zdaj ko jih pa kopičijo na parkiriščih, kjer se večina sploh ne bo prodala se pa o ekologiji ne pogovarjamo več. Neverjetno kako so EV fani tako hipokritski glede tega. Izjavljo samo stvari, ki jim gredo v njihov prid pa samo toliko časa kot jim ustreza. Dvolično do konca.   Kitajci so vso začetno znanje enostavno pokradli, skopirali, sicer veliko po neumnosti in pohlepu zahoda. Ampak vseeno, to so amoralna bitja. Zdaj pa vse viške denarja, ki ga na začetku niso porabili za razvoj lahko uporabijo v nadgradnjo obstoječih tehnologij in v trgovski vojni proti tistim, ki so jim omogočili tak razcvet. Lepo se vidi kako capljajo pri ICE motorjih za zahodnimi izdelki, a pri EV-jih pa so seveda spredaj, ker tukaj je bilo najlažje zahod prehitet, ker smo praktično vsi štartali skoraj iz istega izhodišča a kitajci so imeli veliko prednost saj imajo rude, litij, redke zemlje na razpolago v takih količinah, da lahko enostavno zajebejo vse.    Seveda gorijo tudi Evropski hibridi in EV-ji, ker so ... pazi zdaj to... večinoma baterije narejene kje?    Pa še nekaj - kitajski avti so narejeni za življensko dobo 5-7 let.  Tako kot vse ostale kitajske stvari. Ne zanima jih servisna mreža, ne zanima jih aftersale usluga. Izdelke tako hitro menjajo, da rezervnih delov po nekaj letih praktično ni za dobit.    Sicer pa... probaj pa ne pozabit poročat kako je šlo po 5 letih lastništva kitajca.    
    • Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE
    • Jah, Boss, tole "politično" jamranje v stilu "Kitajci so grdi", pa spet ne bo pilo vode. So vseh sort, tako kot tudi Američani, Slovenci, Evropejci.   Bom komentiral samo avtomobilsko industrijo. Kitajci so naredili načrt delati najboljše EV za dosego svetovne prevlade. In jim prekleto dobro kaže. Evropska avtomobilska industrija se bo morala pa zamisliti in krepko pljuniti v roke, ker tole precenjeno plastiko in pokvarljive avte, ki jih delajo po tekočem traku, tudi ne bodo mogli več vsakemu Janezku prodati. Jaz zase ne morem več 100 % reči, da kitajskega avtomobila pa nikoli ne bom kupil. Če bi izbiral ta hip, bi verjetno izbral kitajski avto, vsi očitki gor ali dol.   Prav zjutraj sem se spomnil na zgornji video, ko sem se peljal po gorenjski avtocesti v Ljubljano. In je bila kolona, ker se je en mojster z VW ID.7 zagozdil v prikolico tovornjaka. Pol havbe harmonike ... Zdaj ne vem, ali je računal na "vsemogočnega" avtopilota, tudi zračne blazine ne vem, če so bile odprte ... Skratka, stvari, ki so opisane v videu, se dogajajo dobesedno vsem proizvajalcem vozil.   Gorijo tudi evropski EV, ICE in še posebej hibridi. Na parkiriščih po Evropi se tudi kopičijo EU-avti. Neregistrirani in registrirani. Finte z eno- ali nekajdnevnimi registracijami pa so Kitajci pobrali prav od Evrope, ki je začela s to prakso. Še pri nas najdeš znamke, ki so delale več kot tretjino prodaje na tak način - enodnevna registracija, potem pa izvoz rabljenega s popustom iz države.   Imamo Slovenci lep pregovor - le čevlje sodi naj kopitar.
    • zakaj mi ni glih vseeno, ko @Slivka omenja lopato, ki bi jo rad sprobal na meni    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.