Zarečenega kruha se največ poje.
Spomni se samo mojega norčevanja iz suv-ov. 😉
Tudi jaz sem vztrajal leta in leta na analogcu.
Zaradi kolena (operacija meniskusa) mi je kirurg predlagal električnega in ni mi žal. Ne bi šel več nazaj. Užitki na e-kolesu so lahko še večji.
Danes Fiat obstal na cesti, kar na enkrat med voznjo, ko se je klima vklopila oz kompresor ...takoj ugotovil da je sla glavna varovalka....bila je 15A mora biti pa 40A. Kako je vzdrzala do sedaj ni jasno.
Na cesti sem imel samo 10 in 25a dam 10 poka takoj, s 25 sem pa normalno domov prisel...potem v navodilih nasel da mora biti 40A....
Evo zdaj cakam da se še rav4 sprdne pa smo kompletni
To je pa druga zgodba. Sem napisal, da pri severnjakih je to bolj iskano, ker drugih možnosti nimajo. Pri nas, kjer so vsepovsod vrtičkarji, je pa druga računica. Je bilo že nekaj časa nazaj in ne vem kako jim zdaj gre. Nekaj prodajajo kot vidim, je pa vprašanje, če so se razširili, kot so si zamislili. Nima veze, glavno da so subvencije in družbeni denar pobrali. Za to so ga sigurno dobili. Samo meni ga niso hoteli nič dati. 🤪
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.