Lahko povem, da Petrol 95 da 299Nm. Večkrat preverjeno.
Petrol 100, da 305Nm, tolko kolko motor zmore.
Zadnjič sem tankal Shell 95Nm in da ven 300Nm. Torej moj avto pravi, da je boljša župa.
Moral bi še Moll E10 stestirat.
Leva kaže moje Watte, desna Watte od motorja. Številke na screenih so default prikaz, niso dejanske. Imam tudi možnost prikaza navora - moje Nm in Nm od motorja.
Samo o fenixu 8.
Sicer nima programov za vse plinske mešanice, ampak amaterski potopi so itak na stisnjen zrak. In to ni profi potapljaški računalnik.
Sprobano na Mljetu ravnokar - kot potapljaški računalnik dela čist solidno. Do 40 m seveda. Tudi dekompresijo računa B.P.
Potapljanje na dah je bilo sprobano do 14m in je povsem uporabna.
Vse to je preizkusil naš 14 letni mulc.
Ki ure zanesljivo ne bo več videl, če mu ne uspe v devetem popraviti uspeh pa da pride na računalništvo na Vegovo.
Glavna prednost pred prejšnjimi modeli je, da so tipke induktivne in nima lukenj v ohišju.
Cena pa..
Tudi Alex je dal celo premoženje, da se sedaj lahko vozi v premium avtu. In to rdečem!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.