Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Belec, zdravnik je strmoglavil z letalom. Našli so ga črnci, domorodci. Kakšnih 10 let je vraču pomagal zdraviti bolne domačine in jim pomagal pri drugih opravilih. Imeli so ga neverjetno radi. Napočil je čas, ko se poglavarju rodi prvi sin. Bil je bel. Poglavar malo močneje stisne zdravnika čez ramena in okoli vratu in ga vpraša, kako je to vendar mogoče? Seveda ga je sumil... Zdravnik se takoj znajde in reče, da se narava lahko poigra tudi na ta način. Poglavarju pokaže na ovce, ki so se mirno pasle tam v bližini in reče: - "Poglej, poglavar. Vse ovce so bele, le ena je črna." Poglavar malce razmisli in reče zdravniku: - "Veš kaj. Ti bodi tiho o tistih ovcah, jaz pa ne bom delal problema, ker je moj sin bel. OK?"
-
V šoli učitelj vpraša Janezka: - "Kdo je včeraj rabutal jabolka z moje jablane?" - "Učitelj, tu zadaj se nič ne sliši..." - "Kaj, da se ne sliši, pridi sem gor, pa se bom jaz tja usedel..." Zamenjata mesti in Janezek vpraša: - "Kdo je zvečer prišel k moji mami takoj, ko je oči šel v nočno, in ostal do jutra?" - "Ti šment, Janezek, pa se res nič ne sliši..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.