Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Pred eno uro je FuManchu napisal: Preoblečen Nissan potem z mercedesovim motorjem 😁 Sem bil že zagret za nakup nekoč. So me odvrnile cene karoserijskih delov in dobava le teh. Sicer sem imel namen vzeti bencinarja... Sicer nisem več na tekočem ampak a ni Mercedesu motorje dobavljal Renault? 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Srebrni! Francosko srebro za chardonnay Kleti Brda - Robin WWW.ROBIN.SI Na letošnji 32. ediciji francoskega mednarodnega ocenjevanja najboljših vzorcev chardonnaya, je z dobrimi 500 vzorci sodelovalo 34 držav. Slovenske barve je zas 3 1 Citiraj
Bini Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april Potratna potica se dela, upam da rata kot vsako leto do zdaj..... 🤗 4 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april Pred eno uro je Bini napisal: Potratna potica se dela 🤗 "Jo dela", ne pa "se dela". Tole ne paše v rubriko pohvalite se, ampak v rubriko pohvalite svojo ženo 4 3 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
sportman333 Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april Danes naredil redni servis na 195.000km in dal poleg rednih zadev majstru še luči spolirati, in sem več kot zadovoljen, zgledajo kot nove 👍, avto je pa tako vreden par k € več, cccc null 7 4 Citiraj
Jest Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april pred 1 uro je Bini napisal: Potratna potica se dela, upam da rata kot vsako leto do zdaj..... 🤗 Pri nas bo pa kar klasična potica… 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april Potica je pečena, V. NOČ se lahko prične... 🥚🍠🍖 5 2 Citiraj
skritikrt Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april pred 15 urami je Mraušk Mčk napisal: "Jo dela", ne pa "se dela". Tole ne paše v rubriko pohvalite se, ampak v rubriko pohvalite svojo ženo "Od hudiča" ženo ima...res,moram pohvalit👍...sta se z mojo tako ujele in klepetale,da midva z Binijom skoraj nisva prišla do besede😂🤣 @Bini pozdravi jo...in dober tek obema😉 1 Citiraj
Bini Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april Pred eno uro je skritikrt napisal: "Od hudiča" ženo ima...res,moram pohvalit👍...sta se z mojo tako ujele in klepetale,da midva z Binijom skoraj nisva prišla do besede😂🤣 @Bini pozdravi jo...in dober tek obema😉 Hvala enako, oglasita se še kaj in vsem lepe praznike... 🥚🍠🍖🤗😉 Ps, za @Tilen5pa še posebej eno klobaso 🍠😁😉 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april pred 3 urami je Bini napisal: Hvala enako, oglasita se še kaj in vsem lepe praznike... 🥚🍠🍖🤗😉 Ps, za @Tilen5pa še posebej eno klobaso 🍠😁😉 Kalo klobaso? Odojk se zdej vrti pa pir se stavi iz hladilnika. 1 2 Citiraj
Jest Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april Dobra je … 7 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april Zjutraj šunka, za kosilo bo spet pujsek v obliki čevapov in vratovine... Kralj živali se zagotovo počuti varneje za kurbanbajram. 3 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal: Zjutraj šunka, za kosilo bo spet pujsek v obliki čevapov in vratovine... Kralj živali se zagotovo počuti varneje za kurbanbajram. Pri nas tudi zjutraj vratovina v testu, za kosilo pa letos marinirani janjček v pečici z krompirjem. Letos nič pirhov. 2 2 1 Citiraj
Boss Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 6 urami je Alex napisal: Letos nič pirhov. Zakaj? Sočustvujeješ z murikanci, ki si jih ne morejo privoščit pa zdaj krompir farbajo 1 4 Citiraj
Alex Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 20 minutami je Boss napisal: Zakaj? Sočustvujeješ z murikanci, ki si jih ne morejo privoščit pa zdaj krompir farbajo Ne. Nočem bit politično opredeljen. Od sedaj naprej samo spiritualne seanse. Poročil več ne gledam, tako, da ne vem, kaj se točno dogaja. Edink na telefon vsake toliko dobim kako neumno informacijo. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april Za 12jajc, v trgovini. A je res to toliko? sej tud pri nas je 6 jajc ene 3.8€ Jaz sicer kupujem domača. 1 1 Citiraj
Boss Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 19 minutami je Tilen5 napisal: Za 12jajc, v trgovini. A je res to toliko? sej tud pri nas je 6 jajc ene 3.8€ Tud pri nas je ducat boljših tam nekje okol 3,8€, ampak tam pa zganajo tako štalo glede tega. Se spomniš kaj so zganjali, ko se jim je benz podražil in bil nekje na nivoju evropskih cen. Cela štala... kar je razumljivo sej živijo čist na robu a lahko s stroški pokrijejo življenje al padejo pod. Gpvprim seveda o povprećnih ljudeh. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april A se še spomnite svinčenih časov komunizma ko ni bilo kinderjajčk. Grozljivka. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april Pravkar je Mraušk Mčk napisal: A se še spomnite svinčenih časov komunizma ko ni bilo kinderjajčk. Grozljivka. Srhljivi časi... Citiraj
Bini Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 4 minutami je Boss napisal: Tud pri nas je ducat boljših tam nekje okol 3,8€, ampak tam pa zganajo tako štalo glede tega. Se spomniš kaj so zganjali, ko se jim je benz podražil in bil nekje na nivoju evropskih cen. Cela štala... kar je razumljivo sej živijo čist na robu a lahko s stroški pokrijejo življenje al padejo pod. Gpvprim seveda o povprećnih ljudeh. To je čista resnica, pri nas ljudje sploh ne vedo, da v ZDA večina že dolgo precej slabše živi kot pri nas.... Amerika ni več amerika, zdaj smo mi AMERIKA.... 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 12 minutami je Bini napisal: To je čista resnica, pri nas ljudje sploh ne vedo, da v ZDA večina že dolgo precej slabše živi kot pri nas.... Amerika ni več amerika, zdaj smo mi AMERIKA.... Amiji imajo sedaj voditelja, ki intenzivno dela da to obrne na glavo. Pa ne tako, da bi amerikanci bolje živeli, pač pa da bi Evropejci slabše. Glede na to da so v evropskem parlamentu večinsko petokolonaši, mu lahko še uspe. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.