Z M A J Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Opraw plehnatega Netopirja s kompresorjem, ta se zdaj tako sveti, da ne smem gledat vanj. :))) P.S. glede na moje izkušnje s prejšnjimi črnimi vozili, ta lesk ne bo posebej dolgotrajen, heh 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Danes 55-ič na krvodajalstvu. P.S. začel na 30.RD in res hodim redno 9 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Ti vsaj korist delaš, babnce pa vsak mesec kri spuščajo z đabe. A si ti po krvodajalski tud tolk siten? 3 Citiraj
Z M A J Napisano 16. maj Prijavi Napisano 16. maj dne 15. 5. 2025 ob 22:50 je Boss napisal: Ti vsaj korist delaš, babnce pa vsak mesec kri spuščajo z đabe. A si ti po krvodajalski tud tolk siten? Razširi Pomoje siten nisem nikoli, dejansko sem z leti postal totalni flegmatik, da se mi žvižga praktično za vse Počutje pa odlično po krvodajalski, tako da priporočam tudi ostalim, pa še prosti dan si boste prislužili. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
x-layer Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj dne 16. 5. 2025 ob 6:03 je Z M A J napisal: Pomoje siten nisem nikoli, dejansko sem z leti postal totalni flegmatik, da se mi žvižga praktično za vse Počutje pa odlično po krvodajalski, tako da priporočam tudi ostalim, pa še prosti dan si boste prislužili. Razširi Na enih firmah imamo (imajo) še vedno 2 prosta dneva 2 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
NevLado Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj dne 15. 5. 2025 ob 14:23 je Z M A J napisal: Danes 55-ič na krvodajalstvu. P.S. začel na 30.RD in res hodim redno Razširi Vesel sem, da tokrat nisi dal slike z iglo v roki, ker se mi pol vsakič obrne pred zaslonom Bravo in svaka čast 2 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Ravnokar smo se z družbo zmenili za ogled sobotne etape GIRO D"ITALIA, ko gremo v BRDA z avtodomom 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj dne 20. 5. 2025 ob 18:28 je Boss napisal: Ma, do tja greste lahk kar z bicikli. Razširi Bo kar tole žurka na kolesih od petka do nedelje in bodo kolesa prišla na vrsto kdaj drugič 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj dne 20. 5. 2025 ob 18:10 je Z M A J napisal: Ravnokar smo se z družbo zmenili za ogled sobotne etape GIRO D"ITALIA, ko gremo v BRDA z avtodomom Razširi Ne pozabite se prijavit lokalnim oblastem. Brda so pod @dpiculovo jurisdikcijo... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj dne 23. 5. 2025 ob 7:22 je dpicul napisal: kje boste @Z M A J? Razširi Morali bi iti že danes in z avtodomom, tako pa je sprememba in greva ju3 s Schurdo na pot, pa se lahko javiva do tebe, oba2 Mazdaša oz. s foruma Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 24. maj Prijavi Napisano 24. maj Zaključen še en projekt. Vrtna miza za kolega (v planu že pet let, pa ni blo časa ) Komplet hrast, dolga 255, široka 86, teča cca 200kg 9 1 3 Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj Prijavi Napisano 24. maj Danes je bilo super na GIRU v Brdih in spoznal DPicul-a, forumskega Mazdaša. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 24. maj Prijavi Napisano 24. maj dne 24. 5. 2025 ob 19:31 je FuManchu napisal: Lepa. Zakaj pa je še en ploh na vrhu? Razširi Ubistvu ni še eden, ampak je samo na vrhu. Če bi dal tri vzporedno, se vedno vse krivi, zvija in se vidi potem šparnja med plohi. Tako pa lahko "diha" les in se ne opazi krčenje lesa. Pa še nekaj posebnega zgleda 4 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. maj Prijavi Napisano 25. maj Zelo ugodno kupil novo kuhalno ploščo in jo tudi sam vgradil, pravkar je prestala prvi test; kuhanje kafeta. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj Danes prestal svojo 1. operacijo v lajfu in sicer dentalne narave, zaenkrat kar OK. Moram pa pohvalit hči, ki je včeraj z ocenami zaključila OŠ in njen rezultat je idealen oz. maksimalen 9 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj Ne maram se glih hvalit ampak... Naredil zadnji izpit na magistru. 🥳 Dispozicija tud že poslna komisiji. 7 2 Citiraj
Alex Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj dne 30. 5. 2025 ob 15:03 je Tilen5 napisal: Ne maram se glih hvalit ampak... Naredil zadnji izpit na magistru. 🥳 Dispozicija tud že poslna komisiji. Razširi Saj si zaslužil.👍 Če nič drugega iz poznavanja mazda dizlov. 😊 Hec.. 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj dne 30. 5. 2025 ob 16:34 je Alex napisal: Saj si zaslužil.👍 Če nič drugega iz poznavanja mazda dizlov. 😊 Hec.. Razširi Ja sej iz tega bom še doktoriral ne sam magistriral... 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj dne 30. 5. 2025 ob 16:40 je Tilen5 napisal: Ja sej iz tega bom še doktoriral ne sam magistriral... Razširi Iz? Citiraj
Alex Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj dne 30. 5. 2025 ob 16:59 je Janez007 napisal: Iz? Razširi Ja "iz".. To je primorščina, bdw. 😉 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj dne 30. 5. 2025 ob 16:59 je Janez007 napisal: Iz? Razširi dijoporko ma kej neč n zstwpiš,.. ti bom nrisu szi farbico na list papirja,.. sam nje se zjebavt ki ti wprem glavo 2 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.