Nobeden imbus ključ ni večen. Do sedaj sem imel Usag, a so se na robovih s časom izrabili. Upam, da bodo tej boljši.😊 Meni označba na samih imbusih ni važna, ker je dovolj že bežen pogled in vem, kateri je katere velikosti. Pač štirideset let dela z orodjem nekaj pusti za seboj. 😊 Meni so te "srajčke" super, ker velikokrat potrebujem ravno to zaščito, da pri vijačenje imbus vijakov, ki so globoko v utoru (recimo vratu kitare) ne poškodujem laka (podobno kot pri ključu za feltne).
Važno mi je, da ne izgubijo ostrine.
Še ne vem.
Mi smo previsoko, da bi lahko pričakoval neke hude donose. Če dobim na leto na panj 20 kg, sem zadovoljen. Ponavadi točim kak teden potem, ko lipa odcveti. Zdaj pa še niti začela ni...
Ko je v garanciji pač gre ta postopek na račun garancije , ko je avto izven garancije pa se začne eksperimentiranje na tvoj strošek. Ne morejo upravičiti narobe naročenega kosa zato gre vse v tvoj strošek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.