Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

Sodobni dizli nimajo več dometa preko 1000 km, odkar jim vgrajujejo 40-litrske rezervoarje...

Kje si bil pred tedni, ko sem prodajal Snežinko (Corso Ecoflex CDTI), z deklarirano porabo 3.4, moje povprečje v 9000km je bilo 3,6l nafte na 100km. Šparovc, ki je bil kar odziven v prometu, preko 1000km pa z največjo lahkoto, itaaak

Aja letnik je bila 2017, tako da sklepam, da je to dovolj sodobno za dizla? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 4 urami je Tilen5 napisal:

Srebrno kožico se odreže dol prej kot daš meso v ponev cvret. Samo kot nasvet za naslednjič.

Ne rabiš, to je staro 10 mes. in je vse mehko kot puter.... 👍😉

Ga ne vleče skup..... 🤗👌

Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Bini napisal:

Ne rabiš, to je staro 10 mes. in je vse mehko kot puter.... 👍😉

Ga ne vleče skup..... 🤗👌

Srebrna kozica je vezno tkivo in ostane zmeraj trdo/gumijasto(ta tip kolagena se ne razgrajuje kar tako + zorenje mesa vpliva na mišično tkivo) ni važno kolk je meso uležano oz starano. No konc koncev pa itak ti to kuhaš oz ješ, ne jaz 😅🤣

Popravljeno od Tilen5
  • Všeč 1
  • Haha 1

jajcadizlska.jpg

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Srebrna kozica je vezno tkivo in ostane zmeraj trdo/gumijasto(ta tip kolagena se ne razgrajuje kar tako + zorenje mesa vpliva na mišično tkivo) ni važno kolk je meso uležano oz starano. No konc koncev pa itak ti to kuhaš oz ješ, ne jaz 😅🤣

Hvala za razlago... 😉

Napisano
pred 30 minutami je Bini napisal:

Hvala za razlago... 😉

Samo hočem pomagat. Če že voziš premium avto, da tudi premium ješ.

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Samo hočem pomagat. Če že voziš premium avto, da tudi premium ješ.

Hvala ti, vem zakaj se gre in tudi teletina je bila premium.... 🤗😉

Napisano

Ponovno kupil večjo količino PLANICE v LM industrijski prodajalni, po neverjetni ceni; 99 centov. Imamo ju3 tradicionalni pizza party, bo malo popestritve. Se vam splača it na Litostr.63 :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Primorcem, ki imamo u Wajdušni tovarno Leone, boš težko prodal Ljubljanske mlekarne... Ker na Primorskem "dozori okus"...

Napisano

Jaz sem glih zadnič uzel kolk je 30lučk mandljevih za 16€ al nevem točno kolk pride u atveliki škatli .D

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 48 minutami je Z M A J napisal:

Ponovno kupil večjo količino PLANICE v LM industrijski prodajalni, po neverjetni ceni; 99 centov. Imamo ju3 tradicionalni pizza party, bo malo popestritve. Se vam splača it na Litostr.63 :)

Kako naj pa domov pripeljem če imam eno uro vožnje do doma!

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano
pred 3 minutami je jstdoma napisal:

A nimaš ta hitrega Volva? Tole lahko skrajšaš na 45 minut. 😜

Jaz si v takih primerih pomagam s hladilno torbo, kjer notr vržem ene štiri hladilne blazince in zdržai kar nekaj ur brez tajanja.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je jstdoma napisal:

Kompresorski hladilnik/skrinja. Zakon! Kupil za kampiranje, zdaj ga mam pa skoz v avtu ker je 12V/220 Za pijaco, stacuno, tud cevapi so sli z mano po evropi. Res dobra zadeva in dela noro. Ta prav friđ to go

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 20 minutami je jures napisal:

Kompresorski hladilnik/skrinja. Zakon! Kupil za kampiranje, zdaj ga mam pa skoz v avtu ker je 12V/220 Za pijaco, stacuno, tud cevapi so sli z mano po evropi. Res dobra zadeva in dela noro. Ta prav friđ to go

A imas kaksen link do skrinje? Sam se isto zanimam za nakup pa sem bil malo skepticen glede samega hlajenja. A jo uporabljas s pingvini ali brez?

Napisano (urejeno)

To je kompresorski hladilnik / skrinja. Nobenih pingvinov. Notri je plin. Z lahkoto do -10. Gre do -20 ampak nima smisla.

Na sliki je na mizi

WWW.IPOTOOLS.SI

Prenosni kompresorski hladilnik EB25 IPOHOME z 21-litrskim prostorom za ohlajevanje je...

20250618_142410.jpg

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.