Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 11 urami je FuManchu napisal:

Meni so sami na telekomu rekli, da se najbolj splača menjat ponudnika na par let. In tega se držim 😁

Tudi meni, ko sem jim omenil, da me nonstop gnjavi konkurenca in mi ponuja oh in sploh popuste. 

Samo nisem pa nikol zamenjal, od 2010. Itak gre večinoma vse preko telekomovih central, sicer so nekateri že naredil kar nekaj svojih, pa vseeno.

So mi pa znižali naročnino za par mesecev. Ko preverjam pri znancih kako zadovoljni so, bo vsak imel kako pripombo, ne glede pri kom je. Malo igra vlogo kje živiš, kar se pokritosti tiče, sicer je pa verjetno res najbolj menjat na 2 leti, če gledaš samo čez denar.

Napisano

Jaz sem bil pri Telekomu več kot 20 let. Pa sm jim zatežil za popust. Do mi rekel da naj zamenjam operaterja. Pa sem ga😁

• Všeč 1
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.