Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

🤣

Ne vozim tovornjak po AC... 

Z avtobusom pa vozim po AC in prehitevam....in vozim po predpisih. 

Nisem sploh ciljal nate, sam tko sem se zdej 2 leti vozil v LJ na faks,..katastrofa res

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Zakaj pa negativizem, sej sem skoraj zadel povprečno. To pomeni, da si se po regionalkah vozil in ne po AC - posledica je najnižja možna poraba, ki jo lahko z normalno vožnjo dosežeš. Nič narobe, sam to je bolj izjema kot pravilo, sploh če AC-je uporabljaš. Sej men je tud ratal 3.6 imet na relaciji vrhnika-Ljubljana vse lepo po predpisih.

Seveda je to bolj izjema. Večinoma je mestni.

AC-ja pa na Koroško še ni, tako da drugo kot regionalka ne ostane 😉

Napisano
pred 14 urami je Boss napisal:

Men je smešno kak imajo DARS-ovci na AC pri novem izvozu Log/Dragomer še vedno omejitev 60km/h. Pa ni nobenega zožanja več, le nekaj stožcev je še čisto ob robu na odstavnem pasu. Še radar naj postavijo tja in bodo imeli 100% izplen, ker vozit se tako počasi po AC je bolj nevarno kot pa 160-170km/h.

Saj so ga inkasantje... 😒 Ne me vprašat kako vem

Napisano
pred 19 urami je Boss napisal:

To pomeni, da si se po regionalkah vozil in ne po AC

več kot očitno še nisi vozil na tej relaciji da omenjaš vožnjo po AC🤣🤣na Koroškem je žal ne premoremo

Napisano
dne 12. 7. 2025 ob 13:17 je sportman333 napisal:

to je vedno muka, jaz sem ravno dobil pozdrave iz IT, ko smo bili za prvomajske na izletu v Mirabilandiji in Ravenni.....omejitev 50km/h, vozil 60,70km/h, kazen 73€ (ker je pošta iz IT do doma hodila 7 dni sem zamudil opcijo plačila 59€ v prvih 5 dneh :), tako da.....polna kazen pa sicer letna e-vinjeta, tako da imajo kar visoke kazni v IT, bistveno višje kot v AT.....

To niti ni tak huda kazen , dobil ravno pozdrave iz Kanarskih (bili za 1.maj) v omejitev 60 sem vozil 68 in kazen 100evriča 🤣. Ampak po nasvetu odvetnika ne bom nič plačal , pošta je namreč popolnoma v Španščini ki je pa žal ne razumem in ne vem kaj piše🤣

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 3 urami je robertk6 napisal:

To niti ni tak huda kazen , dobil ravno pozdrave iz Kanarskih (bili za 1.maj) v omejitev 60 sem vozil 68 in kazen 100evriča 🤣. Ampak po nasvetu odvetnika ne bom nič plačal , pošta je namreč popolnoma v Španščini ki je pa žal ne razumem in ne vem kaj piše🤣

Italjančki imajo to dobro urejeno, pošta v angleščini, potem pa tudi link do dokaznega gradiva (un = id_prekrška, pass = lpn) in tam lepo izbereš jezik (imajo cca.15 jezikov, tudi SLO), tako da se temu ne moreš pritožiti....in vse kar mi je ostalo je, da sem plačal :)

Napisano

Hja španci pa nič vse je napisano v španščini , nikjer kakega TRR računa samo neka povezave do spletne strani kjer pa spet vse piše špansko + tega da bi si moral namestit neko aplikacijo če bi hotel plačat🤣. Bomo pustili pa da vidimo če pride izterjava. Pa še to je zanimivo da je bilo dostavljeno z navadno pošto nič ni bilo za podpisat tako da je rekel odvetnik da naj se izgovarjam da sploh nisem dobil kaj😁

Napisano

To ti pa odvetnik ni povedal da boš plačal vse to z zamudnimi obrestmi, ko boš prvič romal v Španijo ali kako njihovo provinco.... 🤔🥴😉

Napisano
pred 41 minutami je Bini napisal:

To ti pa odvetnik ni povedal da boš plačal vse to z zamudnimi obrestmi, ko boš prvič romal v Španijo ali kako njihovo provinco.... 🤔🥴😉

Ni ravno tako kot si ti razlagaš. Na kaj pa naj plačam zamudne obresti če nič nisem dobil. Če že kaj potem bo treba plačat znesek kazni in to je vse.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem hotel naročit pa sploh ne pošljejo na dom, tako da sem skenslal.
    • Vse skup zgleda tako, da nas bodo prisilili v EV-je, ker bodo začeli izdelovati anemične ICE motorje.    Cel kup proizvajalcev je že odrezalo najzmogljivejše ICE motorje v svojem asortimaju. Pol pa še vse navornike in na koncu ti bodo rekli pa sej maš EV-je s 300-400KM. To potegne k zmešano. Potegne, potegne ampak pravega užitka pa ni, ko poskušaš mal po ovinkih pa v vsakem čutiš kot bi hotel na hitro obrnit letalonosilko.    Žal, zlato dobo avtomobilizma, ki je bila zame verjetno nekje v 90 ih in mogoče še do leta 2010 smo očitno že dali skozi. 😭 
    • Jaz sem davno, davno, tudi imel bmw 2002 Tii z 131 konji, pa je imel avto le 1100 kg. Prav tako sem imel peugeota gti z 167 konjiči, a tudi z samo 1200 kg.  In ja, takrat so bile to rakete. 😊 Itak, da bo. Penzionisti pa ga bodo verjetno pohvalili. 
    • S tako težo bi moral imeti 2.5 s 194KM. To bi bilo OK. Ta motor s 141KM je primeren za CX-30.   Sicer pa ... počakajmo na prve teste vožnje in že zdajle lahko potrdim, da bo glavni minus prav moč motorja in vozna dinamika. Lahko gremo tudi stavit, da bo tako.
    • Ni ravno tako kot si ti razlagaš. Na kaj pa naj plačam zamudne obresti če nič nisem dobil. Če že kaj potem bo treba plačat znesek kazni in to je vse.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.