Boss Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Pa je res na mizi, al je pod mizo, ker v tem primeru je podmizni računalnik. Citiraj
g.Wankel Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober dne 19. 10. 2025 ob 17:52 je Boss napisal: Fak a so vam brazilci tire spizdili? Drugač res tudi temni trgajo tire 🤫 Citiraj
godlike Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober Zakaj pa bi tire trgali, če so železnice polne nepritrjenih tirov, ki ležijo med dvema tračnicama. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober (urejeno) Pred eno uro je godlike napisal: Zakaj pa bi tire trgali, če so železnice polne nepritrjenih tirov, ki ležijo med dvema tračnicama. Nima šans, da to ukrade. Če pa že, potem je pa nekdo ki točno ve koliko tehta m tirnice. Popravljeno 25. oktober od g.Wankel Citiraj
Boss Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober To itak otroke pošljejo, ker otroc ne vedo kolk to tehta. Zagrabi pa nese. 2 Citiraj
skritikrt Napisano četrtek ob 15:37 Prijavi Napisano četrtek ob 15:37 Bo dovolj oster?😁 Ma sem šel le do 2000grit+ usnje z pasto...nisem z 5,8 in 10-tisočko🙄...za kuhinjo bo po moje zadovoljivo🧐 VID_20251030_162958.mp4 3 Citiraj
RUNAČ Napisano včeraj ob 17:37 Prijavi Napisano včeraj ob 17:37 (urejeno) Po novem sem tudi sam član Mazdinega "klana" Popravljeno včeraj ob 17:38 od RUNAČ 11 3 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 18:22 Prijavi Napisano včeraj ob 18:22 Dobrodošel med nami in srečno vožnjo... 😉 1 Citiraj
g.Wankel Napisano včeraj ob 18:46 Prijavi Napisano včeraj ob 18:46 Pred eno uro je RUNAČ napisal: Po novem sem tudi sam član Mazdinega "klana" Ne vem, a je tudi v živo - ampak na fotki zgleda noro lepo. Ohranjeno, spolirano. Dobrodošel. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.