jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Spet jem torto.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Sm se relativno naspal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Moram se pohvalit, da sem v?eraj dragi pripravil ?kampe na buzaro ob sve?kah...slike sledijo Popoldne sem pa ?el do Mare-ta, kjer sva zamenjala hladilno teko?ino, pre?istila sistem in zamenjala ?ep na radiatorju...avto zdaj greje ko ?us in ventilator se spet vkljaplja Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
iceman22 Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Spet jem torto.... a pet jes...joj...se bos mogu na fitnes vpisat... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 a pet jes...joj...se bos mogu na fitnes vpisat... Ka pa doma?i ftnes v postli ne ?teje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Ka pa doma?i ftnes v postli ne ?teje ? Na?a je za?ela pospravljat po hi?i...tko da.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Moram se pohvalit, da sem v?eraj dragi pripravil ?kampe na buzaro ob sve?kah...slike sledijo Popoldne sem pa ?el do Mare-ta, kjer sva zamenjala hladilno teko?ino, pre?istila sistem in zamenjala ?ep na radiatorju...avto zdaj greje ko ?us in ventilator se spet vkljaplja Citiraj
LabiGT Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Moram se pohvalit, da sem v?eraj dragi pripravil ?kampe na buzaro ob sve?kah...slike sledijo kdaj bos se meni? (jaz sem enkrat zate posebej igral seek and destroy...tko da Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
icewoman12 Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Obo?ujem "legen" zice na Mazdi...klik in si ?e... Ne pa kak passat, ko te prej mine, ko "od?raufa?" do dol Citiraj Icewoman is here!
Sishi Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 kdaj bos se meni? (jaz sem enkrat zate posebej igral seek and destroy...tko da Bom enkrat...kdaj si igral seek and destroy :ne vem: ? Sem te videl v soboto v BTC-ju... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Si?i, garant si ji po ve?erji ?e enga froca naklepov? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Jem torto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Jem torto Ejga Jurc, kmav bo? bl bajs kukr jezt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Obo?ujem "legen" zice na Mazdi...klik in si ?e... Ne pa kak passat, ko te prej mine, ko "od?raufa?" do dol hehe, rad verjamem, ker po moje nisi edina Citiraj
jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 hehe, rad verjamem, ker po moje nisi edina Ma jest mam fedr na en klik sam ce das od dol gor te dobesedno pr?vasa v hrbet Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Bom enkrat...kdaj si igral seek and destroy :ne vem: ? Sem te videl v soboto v BTC-ju... zdaj vidm, da sem zbrisal video http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...p;#entry80341...lahk ti novega naredim ampak ves kaj moras ti narest to je ultimativna hrana Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 spet muska ?opa u avtu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 V?eraj s5 malo popedenal M6 od foruma?a, sedaj pono?i vidi zunaj avta in tudi sredinska konzola je tako osvetljena kot mora biti. Pa ?e par vijakov sem mu privil, ker so prej manjkali. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 Mal prej na?el precej pomemben spis, iz v?eraj?nje iskalne akcije (aja pa ni bila moja krivda oz. ni bil najdem pri men)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 Na? klub ima pa res kul ?lanke, sploh o podvozju, turbini, kompresorju in var?evanju te?e. Sploh za kak?nega Deeyana je priporo?eno branje o kompresorjih, da ne bo spet pisal neosnovane neumnosti, da je turbina bolj?a. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 Kon?no se jih je uredilo po datumih Citiraj
Deeyan Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 Na? klub ima pa res kul ?lanke, sploh o podvozju, turbini, kompresorju in var?evanju te?e. Sploh za kak?nega Deeyana je priporo?eno branje o kompresorjih, da ne bo spet pisal neosnovane neumnosti, da je turbina bolj?a. s to debata smo ?e itaq pr?li do konca, nism pa nikol trdil, da je turbina bolj?a, ampak da je poraba pri kompresorju ve?ja, pa ?e to sem sli?al od drugje Druga? pa zakon ?lanki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 Danes so se na stevcu pojavile same sestice v zgornji vsrtici stevca Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
madmax Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 Velik servis + menjava sp. in zad. diskov in plo??ic + ?tempel v servisni......560? ?kodi?ka mogo?e ni lepa, je pa poceni zanesljiva delovna mula! Citiraj
jures Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 Praga 6 ur lepe vo?nje z dvema ?eljenima postankoma (1 x aUT vinjeta + 1 x CZ vinjeta) + 1 nepredviden ?alabajzarski postanek....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.