Košarka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Na evo ga ... spet si je spomnil pocenit goriva... ta Holob in njegovi predvolilni bombončki... celih 70 centov lahko pršparate jutri. noro. 😄
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Japonci so že pred desetletji izumili 300 litrski akvarij, ki je bil čisto majhen. -
Tud dobr izgleda in pa predvsem manjsi. Poleg ugreen sem tudi ze baseus pocekiral (mi je ze od prej znana firma ) Drgac pa ze neki casa gledam da bi si neko tako "charging station" kupil, vendar sem vedno mal cvikal da nebi neko "cunga lungo" kupil iz alija oz. temuja. Prav mi pride, ker doma kar pogosto istocasno filam telefon, uro, 2 tablici itd. Sedaj uporabljam nek 220V polnilec k ima vec izhodov, ampak to vse bolj bogo oz. pocasi fila v kolikor vec naprav istocasno fila. Vsec mi je tudi to, da ima ugreen zraven se stojalo UGREEN Nexode Desktop GaN Charger (200W, 8-Port) EU.UGREEN.COM Charge up to 8 devices at once with 200W GaN power, fast PD charging for laptops, tablets, and phones—your all-in-one desktop hub. Shop...
-
jah, to gre nekako tako skuša izola brand je v neki trgovini v sloveniji 2,8 eura v povprečju če vzameš 3pack, je cena na kos samo še 2,3 eura v povprečju par dni nazaj je eden izmed trgovcev na policah ponujal identično skušo za samo 1 eur (če si jih nabavil 14 mislim da) če kitajc baterije naredi doma in jih masovno zakupi par XXXXX kosov več kot neka EU avto firma, smo pač kjer smo
-
ravno sem gledal ene stare slike, aprila sem imel 165kkm, zdaj imam 180kkm, po tej logiki ti bom lahko naslednjo jesen povedal kje smo pri 200kkm
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.