Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Tkole to zgleda po bli?njem sre?anju z betonsko ograjo na AC Gleda na mo? udarca presenetljivo malo...stara ?ola a ne klopko Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Kwa pa litka ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je Sishi napisal: Tkole to zgleda po bli?njem sre?anju z betonsko ograjo na AC Gleda na mo? udarca presenetljivo malo...stara ?ola a ne klopko je** bi mu **** Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 lepa. litka tut ni hudo ruknjena Citiraj
Gorjup13 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Zdj ti pa tankat nou treba Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Baje bo sne?il k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je Gorjup13 napisal: Zdj ti pa tankat nou treba glej nizje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je YavarYe X6V6 napisal: Kwa pa litka ? Zvita... je Gorjup13 napisal: Zdj ti pa tankat nou treba Sej grem sam enkrat na 2. mesca... Do konc januarja bo zdr?al Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Grega_ Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Noben no?e dons z mano na David Guetto v Sto?ice....jeeeeeaaaa sm jezen na te softiće Citiraj
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Pri -10 montiral zunaj pod nadstresek elektriko in reflektor, potem pa ?e le?al na tleh ker je mx-5 dobila facelift....kon?am jutri, bo slika P.S. Ko sem pri?el notr me je orngi scat, ampak ga tud olupt nisem mogu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je jures napisal: Pri -10 montiral zunaj pod nadstresek elektriko in reflektor, potem pa ?e le?al na tleh ker je mx-5 dobila facelift....kon?am jutri, bo slika P.S. Ko sem pri?el notr me je orngi scat, ampak ga tud olupt nisem mogu Kak?en reflektor si namontiral Citiraj
uklopko Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je Grega_ napisal: Noben no?e dons z mano na David Guetto v Sto?ice....jeeeeeaaaa sm jezen na te softiće ma? karto!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je Marko_mx-3 napisal: Kak?en reflektor si namontiral 150W s senzorjem - ni LED Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je jures napisal: 150W s senzorjem - ni LED Sej bol? da ni! Sm pr stricu montirou LED reflektor (kupljen v Merkurju) pa svet slab? kot moja ?epna lu?ka z supersvetlo ledico! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Katero verzijo pa? Drugo verzijo sem dobil danes domov in sveti malo slab?e kot navaden reflektor. Ni pa spet toliko, da se nebi videlo. Bom pa v kratkem naredil primerjavo, kolk slab?e sveti. Citiraj
Symon Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je Marko_mx-3 napisal: Katero verzijo pa?Drugo verzijo sem dobil danes domov in sveti malo slab?e kot navaden reflektor. Ni pa spet toliko, da se nebi videlo. Bom pa v kratkem naredil primerjavo, kolk slab?e sveti. No le daj pa takoj poro?aj. Citiraj
Grega_ Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je uklopko napisal: ma? karto!! nope ampak so ble na bolhi po pol cene...sam da so prodal. Citiraj
Symon Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 je Grega_ napisal: nope ampak so ble na bolhi po pol cene...sam da so prodal. Da niso bile ponarejene? Citiraj
Grega_ Napisano 18. december, 2010 Prijavi Napisano 18. december, 2010 je Symon napisal: Da niso bile ponarejene? hehe, mah sej jih je miljon prodajal, folk je zbolel ipd. Druga?e pa ?e tko kupim, zahtevam ra?un pa ?e osebno s telefonom slikam iz obeh strani...in ?e je muti voda ga stisne hehe. So pa cene kart padle v zadnjih urah iz 42eur kot je bila v prodaji na 20 eur. Ponavadi je lih obratno. Citiraj
Z M A J Napisano 18. december, 2010 Prijavi Napisano 18. december, 2010 Kok sm pa dans snga na roke zmetu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 18. december, 2010 Prijavi Napisano 18. december, 2010 sj mal pa lahko kdaj ga na roke vr?e? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 19. december, 2010 Prijavi Napisano 19. december, 2010 Prokleta banda policijska me ustavi ob 1.15 na ?landrovi 6 zarad bedarije, ki sm jo kmal tut ugotovu, namre? premal sm zasuknu ?alter za lu?i in sm mel pri?gane samo pozicijske in dobu ra?un za 120? oz. polovi?ka 60? napihu seveda 0.0 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 19. december, 2010 Prijavi Napisano 19. december, 2010 je Deeyan napisal: Prokleta banda policijska me ustavi ob 1.15 na ?landrovi 6 zarad bedarije, ki sm jo kmal tut ugotovu, namre? premal sm zasuknu ?alter za lu?i in sm mel pri?gane samo pozicijske in dobu ra?un za 120? oz. polovi?ka 60? napihu seveda 0.0 hjao ej, brez zlu?i sred no?i.. prav je da so te ustavli, so pa totalni idioti da so ti kazen stisnli.. mene so v ljubljani dva mesca nazaj s telefonom pa so mi dali "opozorilo", od takrat mam handsfree nastiman. Citiraj
Z M A J Napisano 19. december, 2010 Prijavi Napisano 19. december, 2010 Sibirski mraz! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.