Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mah z elektronsko loputo in softwareom sem imel te?ave, zdej se je ?e na podvozju neki pokazal itd.! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Groza - ?e od petka, od 16h skoz le?im, zna bit d mam plju?nco - mam neko blokado notr in lohk diham sam ze eno tretjino! :blush:

Napisano

De?urna dohtarca je rekla, d mam vrjetn H1N1 <_<

Napisano

De?urna dohtarca je rekla, d mam vrjetn H1N1 <_<

Kaj to pomeni?A je nevarno? :whatever:

Napisano

Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska :unsure: ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal. :vskalo:

Napisano

Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska :unsure: ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal. :vskalo:

hahah

no to se zgodi, ko sanjas rumene avte :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kaj to pomeni?A je nevarno? :whatever:

Mal prenapihujejo to nevarnost, ampak vseen se mben no?e cepit, kar je PRAVILNO! :danzoman:

Napisano

zdej pa nvem, a me majo policaji na piki al mam res tako sre?o, da me kr naprej ustavlajo, tokrat pol ure nazaj skor pred domom :whatever: ampak zdej brez kazni :bravo:

a so sanje kej vplivale zarad v?eraj?njega dogodka :P

u glavnem, ?e bo? pa kdaj res mel tega stroje te bom pa na kolenih prosu za krog :bravo:

Napisano

jo?ee jajce bo? za?el nest ;) pa ?ivkat pa klun bo? dobo ni? huj?ga ;)

jz pa naj pojamram da mam kolokviij danes ob 10.30... dr?te pestii ker ?e nardim ni treba na izpit ki je te?ji... en predmet sm ?e z 9 pospravil pa enga z 10 :bravo:

tak se je men zgodilo z 787b... obrnem klju? in ?ujem " where is the love, where is the love, people killing people dieing...." damn :angry::angry::angry: pa zagledam strop moje sobe namest lu?ke v mazdi...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Pri monta?i 75 ? vredne vinjete se je la ta raztrgala :vskalo:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

jo?ee jajce bo? za?el nest ;) pa ?ivkat pa klun bo? dobo ni? huj?ga ;)

jz pa naj pojamram da mam kolokviij danes ob 10.30... dr?te pestii ker ?e nardim ni treba na izpit ki je te?ji... en predmet sm ?e z 9 pospravil pa enga z 10 :bravo:

tak se je men zgodilo z 787b... obrnem klju? in ?ujem " where is the love, where is the love, people killing people dieing...." damn :angry::angry::angry: pa zagledam strop moje sobe namest lu?ke v mazdi...

Ko bi vsaj zagledal modre o?i kake potrebne blondinke.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ko bi vsaj zagledal modre o?i kake potrebne blondinke.

Sem pa zdavnaj rjave o?i rjavolaske ;) ?e 3 mesece nazaj :P

If in doubt, flat out... 

Napisano

Zdle obele?ujm natanko 96h lenarjenja, jao kak dougcajt! <_<

Napisano

Zdle obele?ujm natanko 96h lenarjenja, jao kak dougcajt! <_<

Pa ti se bo? ?e polenil :P

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

:hohoho:

hehehe, no to je morala :bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Sem pa zdavnaj rjave o?i rjavolaske ;) ?e 3 mesece nazaj :P

Mater si dolgocatjen.

A se farba ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Mater si dolgocatjen.

A se farba ?

Ampak res... :D

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

:hohoho:

Itaaak! :danzoman::harhar:

Qwerty, ti pa upam da spet kej poprime? oz. da kak?na Bo?i?ku nastavi! :D:jupiii:

Napisano

Cjjoo en fotr se mi je v rit zakantu

Objavljena slika

Odbija? bo komot zrihtat, edin bok je vdrt :( bomo vidl kaj bodo na triglavu kej rekl :glare:

panoramska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.