Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dans je blo pa skor mi?n impossible zjutraj vstat. Prav manjka 2.1. in ?elim si, da naj v groznih mukah pocrkajo vsi ki so imel prste zraven da so nam 2.1. vzeli.

se strinjam, sem celo zaspal na ?iht :blush:

Napisano

Dans je blo pa skor mi?n impossible zjutraj vstat. Prav manjka 2.1. in ?elim si, da naj v groznih mukah pocrkajo vsi ki so imel prste zraven da so nam 2.1. vzeli.

Frej si vzemi drugi? ... jebat ga, jaz zase vem, da ta dan sem vedno jemal kot dan za regeneracijo in vem, da bi bil v slu?bi kot megla kot jih je danes 90% tako, da naj se brihtne?i, ki so nam ga ukradli, vsaj malo zamislijo. ?ist ni? niso naredili sam eno veliko zgago, ?e pa so ?e rabli en dan jemat pa naj ali velikono?ni ponedeljek al pa dan letalcev... mislim marijino vnebovzetje. Ta dva cerkvena praznika sta pa res nepotrebna in bi ju ve?ina la?je pogre?ila kot 2. januar.

33112_1.png

Napisano

Frej si vzemi drugi? ... jebat ga, jaz zase vem, da ta dan sem vedno jemal kot dan za regeneracijo in vem, da bi bil v slu?bi kot megla kot jih je danes 90% tako, da naj se brihtne?i, ki so nam ga ukradli, vsaj malo zamislijo. ?ist ni? niso naredili sam eno veliko zgago, ?e pa so ?e rabli en dan jemat pa naj ali velikono?ni ponedeljek al pa dan letalcev... mislim marijino vnebovzetje. Ta dva cerkvena praznika sta pa res nepotrebna in bi ju ve?ina la?je pogre?ila kot 2. januar.

Dan kot vsak drugi in delo potekalo normalno.Raje si vzamem dopust kadar sam ho?em in ga res rabim. ;)

Napisano

Ne gre za to Boss. Gre za gesto jebanja naroda ki ni ni? kriv, medtem ko incijatorji tega sranja marke v kombijih vozjo okol oz so jih vozili. En kreten je celo rekel da bomo danes v prora?un s tem ko delamo prispevali 365 mio ? .Prav rad bi jih videl. In ?e je temu res tako, dam takoj vse praznike in jih oddelam, pa smo re?il krizo in imamo 2014 v blaginji. Tisti, ki pa to govori?ijo, pa naj z ?ivljenjem garantirajo da se res v prora?un ste?e teh 365 mio? na dan. V primeru da ne uspe, se ga pa javno usmrti na tromostovju, s kamenjanjem, kamni pa ne smejo bit ve?ji kot 5 cm, da bo dlje veselo. Pa da jih vidmo junake, ?e bi ?e klobasali take kuzlarije po tv.

In ?e ena ironija, prav v?eraj so trobili v neko kvazi tola?bo da imamo 13 dni frej. Vau. Poglej Avstrijo. 16 al 17 dni. Najla?e je po tv re?i da noben nima 2. januarja. Ostalo pa lepo zamol?ati.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

V preteklih dneh sem preve?krat dvignu po 100 ?, no in je zdej stanje na TRR bistveno druga?no kot sem si ga obetal. <_<:D

Prov ne morem verjet, da je pri nas :cheers: samo dobra 2 ?, zdej ko smo bli po Belgiji in Nizozemski je kar lepo 5?, ponekod tudi ve?. <_< Gre? na kosilo in pir?ek zraven pa je tam gor ?e cca. 20 ali ve? ?. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ne gre za to Boss. Gre za gesto jebanja naroda ki ni ni? kriv, medtem ko incijatorji tega sranja marke v kombijih vozjo okol oz so jih vozili. En kreten je celo rekel da bomo danes v prora?un s tem ko delamo prispevali 365 mio ? .Prav rad bi jih videl. In ?e je temu res tako, dam takoj vse praznike in jih oddelam, pa smo re?il krizo in imamo 2014 v blaginji. Tisti, ki pa to govori?ijo, pa naj z ?ivljenjem garantirajo da se res v prora?un ste?e teh 365 mio? na dan. V primeru da ne uspe, se ga pa javno usmrti na tromostovju, s kamenjanjem, kamni pa ne smejo bit ve?ji kot 5 cm, da bo dlje veselo. Pa da jih vidmo junake, ?e bi ?e klobasali take kuzlarije po tv.

In ?e ena ironija, prav v?eraj so trobili v neko kvazi tola?bo da imamo 13 dni frej. Vau. Poglej Avstrijo. 16 al 17 dni. Najla?e je po tv re?i da noben nima 2. januarja. Ostalo pa lepo zamol?ati.

Te bom ?e mal razjezu

http://www.24ur.com/na-dopustu-20-poslancev.html

Najve? jih je SDS-ovcev... ravno tistih, ki so predlagali ukinitev 2. januarja. Tole je ?ele posmeh ljudem :hudicek:

Haha.. en dan bo v prora?un prispeval 365m? ... haha ampak nas majo pa res za bebce. :hohoho:

33112_1.png

Napisano

V preteklih dneh sem preve?krat dvignu po 100 ?, no in je zdej stanje na TRR bistveno druga?no kot sem si ga obetal. <_<:D

Prov ne morem verjet, da je pri nas :cheers: samo dobra 2 ?, zdej ko smo bli po Belgiji in Nizozemski je kar lepo 5?, ponekod tudi ve?. <_< Gre? na kosilo in pir?ek zraven pa je tam gor ?e cca. 20 ali ve? ?. :D

po pravic povedan si sploh ne upam pogledat stanja na TRR <_<

Napisano

Ma popi*du bom, ta nov let se je res dobr za?eu... res za jamrat na fertik, ?e bi se mi dal bi lahko celo no? tle pisal...

panoramska.jpg
Napisano

Ma popi*du bom, ta nov let se je res dobr za?eu... res za jamrat na fertik, ?e bi se mi dal bi lahko celo no? tle pisal...

Ajde za?ni - mamo cajt :blush:

33112_1.png

Napisano

Hja, jaz ?e po definiciji konkretno sovra?im cifro 13, tko da me zanima kako bom preguzil ?e celih 363 dni. :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Hja, jaz ?e po definiciji konkretno sovra?im cifro 13, tko da me zanima kako bom preguzil ?e celih 363 dni. :hohoho:

hja sej, za?el se je res dober :angry2:

Napisano

Ena bejba bla radodarna in mi podarila virozo direkt ve?er pred odhodom na tridnevni roadtrip :ouje:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Ajde za?ni - mamo cajt :blush:

Ga pa jaz nimam. Samo na kratko: pri v6 ni kompresije, s fotrom sva se skregala, tamalo tut, dobil sexy slikco prehitre vo?nje (122 namest 80 na AC), denarnica polna denarja, ni ?ihta, ipd.

@Viper: ?portna smola :unsure:

panoramska.jpg
Napisano

moram prebrat eno knjigo k ma 896 strani, pa sm na 609 strani, pa se nikamor ne premakne ta debela bukva :angry2:

?e te tola?i, ?e vedno ve? strani kokr sm jih jzt prebral v lajfu :D

Napisano

Itak je bil vrtnar....

a ni bla sobarca s pove?enimi jo?ki :ne vem:

33112_1.png

Napisano

moram prebrat eno knjigo k ma 896 strani, pa sm na 609 strani, pa se nikamor ne premakne ta debela bukva :angry2:

Kera pa?

Napisano

grem mal na urgenco in mogo?e z gipsom pridem nazaj.... :dudek:

????

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Nategnjena tetiva v stopalu. Pri vasih letih vam dam samo naklofen pa razgibavajte

Te poberem za v LJ ? :prstgor:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Nategnjena tetiva v stopalu. Pri vasih letih vam dam samo naklofen pa razgibavajte

Av ?e je to spodaj se zna pa tolk skomplicirat. Tam zadi je ena bursa (vre?ka), kamor se zna zate? limfa ki se bo sedaj tvorila okoli tetive in potem ti tam zastaja in po?as ne more? niti hodit normalno. poglej ?e se ti bo za?el debelit. No?em te stra?it sam zarad ene take minorne stvari sem jaz mogu zlo dolgo nosit vlo?ek po meri ki stane tolk kot ene orng superge dr?i pa cca 1-2 leti.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.