jures Napisano 26. junij, 2013 Prijavi Napisano 26. junij, 2013 Ocitno sem se z izjavami zameril Bossu, saj je vremenski bog danes poslal nad nas toco.... no v glavnem spet bo sonce, cevapi se pecejo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. junij, 2013 Prijavi Napisano 26. junij, 2013 Kamnik - trenutno 12C, se pravi vsaj 20 manj kot par dni nazaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. junij, 2013 Prijavi Napisano 26. junij, 2013 Bo treba Bossa prelopatat, druga?e bo MPL v de?ju... Citiraj
jures Napisano 26. junij, 2013 Prijavi Napisano 26. junij, 2013 Bo treba Bossa prelopatat, druga?e bo MPL v de?ju... Ce niste opazili, kjer Bossa no tam seka. Torej ce Boss ni tista neimenovana oseba na listi bo sneg! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 26. junij, 2013 Prijavi Napisano 26. junij, 2013 Danes na nabiranju borovnic, napravljen kot da nabiram kostanj. Da de?ja, ki me je ujel ne omenjam Citiraj
Slivka Napisano 26. junij, 2013 Prijavi Napisano 26. junij, 2013 Ce niste opazili, kjer Bossa no tam seka. Torej ce Boss ni tista neimenovana oseba na listi bo sneg! Ne, tista neimenovana oseba ni Boss... Citiraj
Z M A J Napisano 27. junij, 2013 Prijavi Napisano 27. junij, 2013 Lorenzo se je po?kodoval na dana?njem MOTO GP treningu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 27. junij, 2013 Prijavi Napisano 27. junij, 2013 Ma ne. Resno? Mislim, se je resno po?kodoval? Citiraj
g.Wankel Napisano 27. junij, 2013 Prijavi Napisano 27. junij, 2013 Ja klju?nico je polomil, sam baje bo itak ok do naslednje dirke. Citiraj
dpicul Napisano 27. junij, 2013 Prijavi Napisano 27. junij, 2013 Ja klju?nico je polomil, sam baje bo itak ok do naslednje dirke. upajmo da bo, ?eprav malo dvomim..tudi ?e bo, ne bo 100% pripravljen in ni pri?akovati vrhunskega rezultata. Ne navijam za njega, samo si ?elim da kdorkoli pride do naslova z borbo, ne da izkoristi po?kodbo drugega. Po drugi strani je imel Pedrosa veliko ve? smole kot kot Lorenzo s po?kodbami, lahko da bi imel ?e kak naslov v ?epu. Citiraj
Allyssa Napisano 5. julij, 2013 Prijavi Napisano 5. julij, 2013 U tle me pa ?e dolg ni blo,.. No da pojamram, da mi je ?e spet tre??l in skurl poleg mre?ne ?e modem,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 7. julij, 2013 Prijavi Napisano 7. julij, 2013 Da se pojamram cez Rovinj... Kakor veste je severno od Rovinja plaza Monsena oz Punta Croce kjer veselo v zivo xxxajo, svingajo itd... Ni meja. To pa se je vse bolj razpaslo vsa leta, v grmovju v zalivckih kjer smo nudelni ticijo stari prdci vsepovsod, zadnje case so celo tako predrzni da pridejo brati 'knjigo' pod njo pa ali HD masina ali pa Hard core masina...prejsnji teden je snemal nekdo otroke Danes pa visek, nasa sla sama dol in med lizanjem sladoled pred njo nekdo na skali zacel krtacit svizca... Cloveka so s 'sotorckom' nagnal nazaj v sumo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 7. julij, 2013 Prijavi Napisano 7. julij, 2013 Moram priznati, da sem se letos kopal v morju do sedaj le enkrat.In ?e to takrat, ko je bilo morje 30. Citiraj
Još šta Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Zaspan sm Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
g.Wankel Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Policaj me je nameru...76 od 60 km/h, pa sm ga vpra?u ?e grem ?e enkrat, ker sm mel mal slab ?tart Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Policaj me je nameru...76 od 60 km/h, pa sm ga vpra?u ?e grem ?e enkrat, ker sm mel mal slab ?tart In ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 12. julij, 2013 Prijavi Napisano 12. julij, 2013 Kot ka?e 2013 ne bo njegovo najbolj?e leto; http://www.24ur.com/lorenzo-poletel-visoko...oskodovana.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 27. julij, 2013 Prijavi Napisano 27. julij, 2013 Strgala se je man?eta na polosovini Citiraj
Strela Napisano 27. julij, 2013 Prijavi Napisano 27. julij, 2013 Policaj me je nameru...76 od 60 km/h, pa sm ga vpra?u ?e grem ?e enkrat, ker sm mel mal slab ?tart A je stavkal ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2013 Prijavi Napisano 28. julij, 2013 2 kolega z motorjem je meril policaj in jima dal kazen za prehitro vo?njo v naselju en je peljal 54 drugi 55 na uro,ok sta bla prehitra sam halo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 28. julij, 2013 Prijavi Napisano 28. julij, 2013 2 kolega z motorjem je meril policaj in jima dal kazen za prehitro vo?njo v naselju en je peljal 54 drugi 55 na uro,ok sta bla prehitra sam halo. Polnenje prora?una. Ampak vsaj pik nista dobila. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 28. julij, 2013 Prijavi Napisano 28. julij, 2013 2 kolega z motorjem je meril policaj in jima dal kazen za prehitro vo?njo v naselju en je peljal 54 drugi 55 na uro,ok sta bla prehitra sam halo. Kaj pa toleranca 5km /h ki jo morajo odbit? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 28. julij, 2013 Prijavi Napisano 28. julij, 2013 Kaj pa toleranca 5km /h ki jo morajo odbit? Mogo?e so pa delali po tastarem(neveljavnem) pravilniku, kjer je bila toleranca za ro?ne laserje 3km/h. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 28. julij, 2013 Prijavi Napisano 28. julij, 2013 Toleranca po zakonu je 5km/h tako, da jima ni? ne morejo razen, ?e je bila v naselju omejitev ni?ja od 50km/h. nad 100km/h pa je toleranca 7km/h - samo za info Citiraj
Z M A J Napisano 29. julij, 2013 Prijavi Napisano 29. julij, 2013 Konkretno neurje; http://www.24ur.com/ponedeljek-bo-zaznamov...rji-s-toco.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.