Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Men je pa danes precej morala padla, ko sem videl promocijski letak za svojo dejavnost, na tleh, pa raztrgan na vsaj 100 drobcenih ko??kov. O?itno se je nekdo res s strastjo lotil trganja. Mah, ko bi vsaj ljudje energijo vlagali v kaj pozitivnega. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Cela ulica nori!

No, pravzaprav samo na?a hi?a...

Pravzaprav samo otroci...

V presledkih po dva dni dobili norice eden za drugim...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Ta butasti de? o?itno ?e nima zadost za danes in spet za?enja padat nadloga nadle?na.  :angry2:

Napisano

Po 2 mesecih me dokon?no polo?ilo, v posteljo.  :glare:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

mojster ne se dat... :) par dni pa bo bolj?e.. :prstgor: lp ale? :D

Napisano

Po?timej se dec! 

Napisano

Pomoje mi bodo na ?ihtu kmal ukinil prevozne stro?ke ker sem ve? tam kot doma :hohoho: :hohoho:  sej druzga k smejat se in hecat na svoj ra?un ne preostane :)

Napisano

mojster ne se dat... :) par dni pa bo bolj?e.. :prstgor: lp ale? :D

Saj ja ?e cajt, ker zadnja 2 mesca nisem bil za nikamor, zmaj mj je pri?a.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Hehe, se strinjam.  :hohoho:

Mene so pa dans verjetno rahlo okrog prinesli in sicer sem ?el v centru Kamnika natisnit z USB 1 list A4 format (kratek dopis, ?rnobeli tisk), pa je bil ra?un 0,55?. Kar se mi zdi res kvalitetno zasoljena cena, ampak sem bil tiho. Nenavadno, bi pri?akoval da je max. 10 do 15 centov, kajti ?e 55 centov pretvorimo v nekdanje SIT, je to preko 130SIT, kar te pa dobesedno na rit vr?e za klin?ev tisk A4 ?rnobel 1 list in 1 izvod.  :rolleyes:

Napisano

Adijo trampolin, tretjina ograje, dokaj nov tv, graficna v pcu, indukcijska plosca in ene mal razsvetljave....

OK... za trampolin pa tretjino ograje mi je jasno... pri nas je tudi bilo sinoci grdo (sunki vetra, dez padal vodoravno,...) ... za TV, graficno in ostalo pa mi ni jasno? Prenapetost oz. strela?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

ups :)

A ma? zavarovano vrjetno ?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Strele in grmenje so mi totalno zabelili tole no? in nisem spal 0.  :angry2:

Napisano

Strele in grmenje so mi totalno zabelili tole no? in nisem spal 0.  :angry2:

Kako Zmaj, jzt pa ?e la?ji zaspim ?e je tko :)

Napisano

Kako Zmaj, jzt pa ?e la?ji zaspim ?e je tko :)

Ponavad bi se strinju, ampak ?e pa preblizu tebe "o?e?i" in se to ?e naprej dogaja pol pa ni preve? fajn ob?utek.  :blush:

Napisano

mene pa zanima zakaj noben ne uporablja klepetalnice!?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

da malo pojamram...?e par dni me zaje...telemach.internet.non stop moram isklapjat ta modem.. :punk: pol pa nekaj ?asa dela. oni iz telemacha pravijo da imam premo?en signal in da zato gre ta modem v tilt.pa saj so ga oni tako na?timali.zdaj treba spet ?akat 1-2 dni da to gospoda iz telemacha porihtajo. :hohoho: saj me ?e roka boli od tega modema izklop plus priklop he he lp ale? :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?mega priklicat na gsm, pa to je manj?a verjetnost kot da ga naklju?no sre?am.  :closedeyes:

Napisano

?mega priklicat na gsm, pa to je manj?a verjetnost kot da ga naklju?no sre?am. :closedeyes:

Sorry, dons je bla cela zmeda, poleg tega, da telefon pustis u avtu.... :D
Napisano

Fu.. coln ob pomol...kital celo soboto. Nato prisel se en nevihtni val smo samo tekl. In vsekal je direkt nemcu v avtodom, od katerega je ostalo samo se spodnje crno ogrodje s 4imi crnimi feltnami....zal je lahko samo gledal kako mu gorijo njegove sanje

Baje na morju zgorela se ena barka in na brijonih par hektarjev.

Prvic tak orkan prav v nasem zalivu

Sem bil v Rovinju in res je v Soboto zve?er bilo prav divje. Ampak na sre?o je ?oln ostal celi je bila pa vrvica ?isto natrgana, kjer je bil vezan na pomol, tako, da 15 mini ve? neurja ne bi prenesla in bi ostal vezan samo iz zadnje strani in bi bilo treba plavat do njega.

Nedelja zjutraj je bila pa vredu in sva z tastom ?la na en krog do mesta pa potem okoli Katarine in nazaj proti bolnici, potem po kosilu pa domov, mala dva sta ?e pa doli

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

ja zvrcn pol kaj, da se na vodi dobimo  :pepsi:

men jo je spredaj odrtgal, in potem ne pomaga ni?, ker ga je metal naokol....akomulator je bil pod volanom....druga?e je pri motorju...vse potrgal

Po 15. avgustu bom spet doli pa se ?ujema, da pridem z divjaki okoli.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.