Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
jaz sem imel su4, ker so boljše kot sport hitro jih je pobralo, sem bil pa ZELOOO zadovoljen z njimi, par strani nazaj sem napisal tole, ko sem kupil goodyearke ps: letno naredim 35kkm hitre avtocestne vožnje nad omejitvijo in sem poleg juresa pomoje edini, ki takole nabira kilometre, sepravi vsaj 15k naredim z letnimi reči NE nexenu je podobno kot reči NE hyundaiju, ker je korejc... kvaliteta je pa tam tam ali še boljša
-
Ne prodajalec je bil fer. Sva se ponovno srečala po tednu, dveh ko sem šel po original platišča in sem se pritožil glede barve pa porabe... Ampak mi je že prej ene 5x omenil da imajo doma isto le z ročnim pa črne feltne ker so mu všeč... Z njim se da vse dogovorit in pomenit tako, da dvomim da me je okrog prinesel. In me ni. Avto je super. Sem se končno navadil in je tudi poraba pala... Tudi na servisih imajo navodila in vodje. 😉 Če se pa svečke bolj pogosto menjajo me pa sploh ni nategnil in so servisi cenejši na dolgi rok.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.