Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tok sem te?en (pa? splet celotnega dneva), da sem ?el zdele v svoj mini fitness kar mal pokvihtat in gre bes po?asi ven na ta na?in.  :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Da lahko legalno prikolico vle?e :-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Se pravi tudi prazne prikolice nebi smel vle?i (1000 kg), ker ima prikolica zapisano najve?jo skupno maso 2000 kg?  :vskalo:

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Se pravi tudi prazne prikolice nebi smel vle?i (1000 kg), ker ima prikolica zapisano najve?jo skupno maso 2000 kg?  :vskalo:

To?no tako. Vedno se gleda najve?ja dovoljena skupna te?a in ne trenutna te?a. In ?eprav nikoli ne prese?em 1200 do 1300 kg, jo s petko legalno ne smem vle?, ker ima prikolica najve?jo dovoljeno skupno te?o 2000, petka pa lahko vle?e najve? 1400 kg...

:vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Butalski sistem in socustvujem z vami!

Napisano

Homologacija za prikolico in gradbeno dovoljenje za enostavni objekt...

Res bom nekomu zapi?il sekiro v ?elo...

serviser.gif

Napisano

Ra?unalnik mi je "krepnil"!

Ne zazna diska. Ko dam disk v drug komp dela normalno. :ne vem:

Napisano

Eh trenutno se dru?im z najbolj dolgo?asnim in brezveznim bitjem ? spola. No, ne bom se ve? dolgo.  :rolleyes:

(ju?ni bratje bi rekli, da sva?ta p.?ka rodi, samo traktor ne?e)  :danzoman:

Napisano

Mogo?e je problem s sata portov na plati?

Sicer je to prenosnik, ampak neki mora bit s plato narobe.

Napisano

Tud v biosu ga ne vidi. Nima pa sploh variante spreminjat sata (oz. tist ki je ponavad)

Napisano

to majo v nemciji (avstriji tud) lepo narejeno frauenparkplatz, ki so sirsi ravno zaradi otrokovega vozicka pa to...

v Lj je kakor vem samo en tak parplac in sicer kongresni trg...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

to majo v nemciji (avstriji tud) lepo narejeno frauenparkplatz, ki so sirsi ravno zaradi otrokovega vozicka pa to...

v Lj je kakor vem samo en tak parplac in sicer kongresni trg...

Se pocasi sirijo... Recimo pred Leclercom je kar nekaj "druzinskih" parkirisc... pa BTC Ljubljana ... Pa se pred kaksno stacuno se najdejo... 

http://www.europark.si/si/otroci/parkirni-prostori-za-nosecnice-in-mlade-druzine

parkirisce-za-druzine-1.jpg

Tole je pa ekstrem :) 

__tfmf_5hqp2u45vaajo255y1m1vh45_cd58091d

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

pa seata mas clovek in ne ves kako zgleda...  :P

aja ups zdaj vidu bembaca gor

Popravljeno od LabiGT

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Poznam to.Problem so sosedje:)Drugace pa parkiram itak tako,da okoli ni nobenga.In se manjsa moznost da me kdo butne.

Napisano

Boss je jamral za ucko, ne jamram za karavanke 8? pa tauren 11? jebi ga tok je ampak 60km/h v prenovljenih karavankah....to je pa psihoumor, ziher je to slovensko pravilo ki resuje miljon zivljenj

To ne vem, se pa ?as vo?nje skozi predor zato precej podalj?a in se kak?na ?rna Mazda 5 v tem ?asu prijetno shladi...

serviser.gif

Napisano

Danes popoldan smo pa samo le?ali v senci, pa nas je potilo. Konec koncev je danes sonce na?ajnalo 36 Celzija...

serviser.gif

Napisano

Na skoraj 1000 metrih nadmorske so jutra malo bolj sve?a. :prstgor:

Saj ?ez dan se tudi pri nas segreje. Popoldan smo le?ali v senci in "dihali na ?krge", ker je sonce nakurilo na 26?C.

Danes popoldan smo pa samo le?ali v senci, pa nas je potilo. Konec koncev je danes sonce na?ajnalo 36 Celzija...

Kdo zdaj la?e?

Napisano

povpre?je je nekako realno na taki vi?ini :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ja, mamica je pisala za Lokovec, jaz pa za piknik pri prijateljih v Kromberku - pri tistem, za katerega sem preva?al TAM 130T11 s prikolico. Vsekakor, pasje vro?e v obeh krajih...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.