Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Eh, eni imajo pa res talent...

Zvem, da dolo?eno stvar lahko dobim pri "tem" ali pri "onem" ali pa "tam pa tam".

Po?ljem sporo?ilo "temu", mi odgovori, naj pokli?em "onega". Odgovorim, da nimam ?tevilke. Pa mi jo po?lje. Po?ljem SMS "onemu", mi pa odgovori: "Seveda lahko. Problem je samo, da jaz tega nimam. Je pri tretjem (ki ga prej sploh ni bilo nikjer omenjeno) doma..."

Me po?iljajo od Poncija do Pilata in nazaj...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Sredi Ljubljane spet nisem mogla odklenit avta in spet tuljenje alarma....Potem sem mal segrevala klju? in ga vtaknla notr je ?lo. Se ?e veselim odpravljanja te?av. Smotano v tem mrazu

Napisano

Daj ga kam da se osu?i in preventivno zamenjaj baterijo. 5 min dela.

Ma ?ist se zme?a avtu ?e drugi dan....V?eraj sem pripisovala te?avo, ker je bil iz pralnice in da ga je mraz in voda sistem kej zbegala. Danes pa isto. 2 urci smo bli v mest in tudi, ko sem odklenila avto je ?e vedno rde?a lu?ka za keyless gorela

Daj ga kam da se osu?i in preventivno zamenjaj baterijo. 5 min dela.

Kako se pa ta klju? odpre?

Napisano

Ma ?ist se zme?a avtu ?e drugi dan....V?eraj sem pripisovala te?avo, ker je bil iz pralnice in da ga je mraz in voda sistem kej zbegala. Danes pa isto. 2 urci smo bli v mest in tudi, ko sem odklenila avto je ?e vedno rde?a lu?ka za keyless gorela

Kako se pa ta klju? odpre?

http://www.mazda-si.net/topic/1455-menjava-baterije-v-daljincu/?p=355884

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

najboljs je ko ti  o spolnosti razlagajo verniki, ki imajo po 5+ otrok :D

Ja, glej, kdo pa drug? 

?e pogledamo, na primer, pilote: na leto MORAJO naleteti dolo?eno ?tevilo ur in to ustrezno evidentirati, druga?e jim propade licenca. Glede na to, da bova z ?eno kmalu imela 5 otrok, imava dokazano precej izku?enj na tem podro?ju. In dokazano sva ?e vedno aktivna, torej nama "licenca" ?e ni propadla... 

Najbolj je pa, kako si na Mazdinem forumu hitro vernik: LabiGT me je "krstil" za spolnega vernika, Boss me je "krstil" za Jan?evega vernika,... Mislim, pobo?en forum, ni kaj...

serviser.gif

Napisano

Januarja bom dal ene 20? za elektriko sam za kuhanje ?aja :)

Pa smo vsi zdravi....(to je pa za pohvalite se, otroka sta neuni?ljiva ?e nekaj let)

Jaz tudi in ?e ene 20? za dogrevanje s klimo:)

Napisano

Avto se je sam od sebe prebarval na belo. Pa ne od snega in ivja...

Potem bom pa ugotavljal, da Mazde mo?no rjavijo. Tako kot pred Mazdami Honda, pa Opel, pa Mercedes, pa Rena, pa Fiat, pa ?koda, pa Lada, vsi so bili nagnjeni k rjavenju. Ni mi jasno, kaj je narobe, saj ?unka pa ravno s soljo in burjo pridobiva na trajnosti...

serviser.gif

Napisano

PA kje mi ?ivimo, da potrebujejo 2-4 tedne za priklop interneta, kjer telefonski priklju?ek ?e je? Da ne omenjam kak?ne omejene pakete imajo ponudniki, dejansko so nazadovali v primerjavi s ponudbo izpred parih let.

Napisano

PA kje mi ?ivimo, da potrebujejo 2-4 tedne za priklop interneta, kjer telefonski priklju?ek ?e je? Da ne omenjam kak?ne omejene pakete imajo ponudniki, dejansko so nazadovali v primerjavi s ponudbo izpred parih let.

Telekom?  :jezicek: Pri sinu na Vrhniki so rabili skoraj dva meseca, da so naredili koncni priklop optike... Res pa je, da opticnega vlakna se ni bilo do hise... ampak samo mimo... 

Pri meni... ko sem narocil trojcka pri EVJ ... je bilo urejeno v treh dneh od narocila po mailu ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Dva do ?tiri tedne. Dva meseca. A se vi hecate? Jaz sem jih krepko priganjal in mo?no sitnaril, da so me bili ?e vsi na Telekomu in GVOju siti in so mi obnovili linijo za telefon ?e leto in pol po ?ledu, ki je staro linijo povsem razmesaril. Ostali, ki niso toliko sitnarili, so bili brez telefona tudi po tri leta...

serviser.gif

Napisano

A lahk mam prehlajen u?...  <_<

Napisano

A lahk ?akam na pregled od 12.30...Brez ju?ne! Vmes podalj?ala parkirnino.Ja tud ni? neobi?ajnega. Zadnji? pa v 1h fertik.

Napisano

Naro?ila pla??ek iz Kitajske, za katerega sem pla?ala 23,50?.

Potem mi pa carina pobere ?e 12,33?... :angry:

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.