Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Real Madrid v zaostanku proti Bayernu. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Očitno je problem, ker sta Mazda in FucksWagen parkirana v isti garaži - pa se je Mazda nalezla...

IMG_20240515_122143164.jpg

• Začuden 4
  • Zmeden 1
  • Žalosten 2
  • Ni všeč 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 55 minutami je dvorjan napisal:

O, jebemtiš, tega pa ne vidiš vsak dan. Tankal slabo nafto ali kaj drugega?

Sprednji desni kolesni ležaj.

Ko sem ugotovil, da je nekaj narobe, je imel že toliko "lufta", da je guma opletala kar za kakšne 3 cm...

• Začuden 2
  • Zmeden 2

serviser.gif

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Ko sem ugotovil, da je nekaj narobe, je imel že toliko "lufta", da je guma opletala kar za kakšne 3 cm...

a na tehničnem pa niso nič opazili, al se je to začelo zelo na hitro dogajat?

Drugač pa nič sekirat samo nalepko gor daš Ford Ranger in je to to. Zadeva rešena.

33112_1.png

Napisano

Sprednji desni kolesni ležaj.

Zanimivo da to nisi slišal, ko ste s prikolico romali okoli.

Takrat bi se že moralo slišat. Razen če BT-jka tak fejst šklopota, da se je porazgubilo v drugem hrupu 🤔

Napisano

head hit GIF

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Pred dvema dnevoma frendu pomagal plohe zlagati, mu je en zletel iz rok in direkt v stegensko mišico; mavrica danes

Kljub temu sem danes, namesto samopomilovanja odpeljal zelo konkretno MTB turo in brez kakega alkohola. :)

IMG_20240515_183929.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

a na tehničnem pa niso nič opazili, al se je to začelo zelo na hitro dogajat?

Lani avgusta na tehničnem niso nič opazili...

serviser.gif

Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Zanimivo da to nisi slišal, ko ste s prikolico romali okoli.

Takrat bi se že moralo slišat. Razen če BT-jka tak fejst šklopota, da se je porazgubilo v drugem hrupu 🤔

Malo je BTjka sama hrupna, malo so bili "hrupni" potniki, tudi italijanske avtoceste niso tako super, kot jih nekateri hvalijo...

Ne, nisem slišal. Slišal sem danes, ko sem se sam peljal v službo. In čedalje bolj opažal, da v ovinku ne drži smeri. Pa sem mislil, da je guma bolj prazna. No, na črpalki ugotovim, da so gume v redu in posumim na kolesni ležaj. Parkiram pred firmo, vzamem dvigalko, dvignem levo, zavrtim - nič nenavadnega. Spustim, prestavim na desno, začnem dvigat - in niti ne dvignem do konca guma gre kar po svoje. Najprej sem pomislil, da so kolesni vijaki popustili... Pa sem kmalu obsedel tam zraven avta in čakal, da dojamem, kaj sem odkril...

serviser.gif

Napisano

... ti si vsaj opazil, kaj pa če bi se to zgodilo 80% voznikom 95% voznicam? Peljali bi se naprej kot da ni nič. To je namreč ta zastrašujoča statistika, ker ljudje so čedalje manj tehnično izobraženi. Če ni ustreznega App-a na telefonu ne vedo nič.

33112_1.png

Napisano

Prekleta reč pa FucksWagen... 

Imamo ga sicer devet mesecev, ampak dejansko ga uporabljamo polnih sedem mesecev. Kljub temu se še nisem navadil, da pritisk na sklopko ne izklopi tempomata...

serviser.gif

Napisano

Meni je to super. Na Alfi mi je vgaševal. Čeprav hudo redko uporabim sklopko ob tempomatu.

No tudi tempomat, po navadi po tujini, da ne prekoračim.

Mogoče na Fordu, ker na deloviščih sam spusti na 60km/h+osebna toleranca. Pa ga morem dol menjat.

Napisano
pred 20 urami je Slivka napisal:

Malo je BTjka sama hrupna, malo so bili "hrupni" potniki, tudi italijanske avtoceste niso tako super, kot jih nekateri hvalijo...

Ne, nisem slišal. Slišal sem danes, ko sem se sam peljal v službo. In čedalje bolj opažal, da v ovinku ne drži smeri. Pa sem mislil, da je guma bolj prazna. No, na črpalki ugotovim, da so gume v redu in posumim na kolesni ležaj. Parkiram pred firmo, vzamem dvigalko, dvignem levo, zavrtim - nič nenavadnega. Spustim, prestavim na desno, začnem dvigat - in niti ne dvignem do konca guma gre kar po svoje. Najprej sem pomislil, da so kolesni vijaki popustili... Pa sem kmalu obsedel tam zraven avta in čakal, da dojamem, kaj sem odkril...

Vseeno si car, da,si kar pred firmo dal avto na dvigalko ob vseh celih gumah. 👍

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Ah, daj no, kot da je to kak poseben in zapleten proces...

Prevrneš zadnjo klop, vzameš ven dvigalko, podložiš pod amortizer in kmalu je guma v zraku. Dvomim, da traja pet minut... V bistvu je dlje trajalo, da sem prišel k sebi, ko sem videl, kaj je z ležajem, kot je pa trajalo, da sem avto dvignil... Če bi imel ustrezno podporo (kak klocen ali zidak prave dimenzije) bi bilo še hitreje, ker bi dvigalko postavil kar pod "šusplato" in dvignil cel sprednji del.

Ja, veš, BTjka je avto, ne pa načičkan zabaviščni park na štirih kolesih z bluetooth povezavo in plazmo sredi armature...

• Všeč 2
  • Ljubim 1

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

J€#o ...

Moji sodelavci so kot novoletne lučke: ves čas visijo skupaj, pol jih ne dela, pol jih pa ni glih najbl bleščečih...

serviser.gif

Napisano

Tisti, ki razume ženske, ja, tisti lahko tudi les švasa...

.....če mu veter ne ugaša elektrodo....🤭😁😉

• Haha 1
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Janez se "mečka" z ljubimko. Norišnica. Vse se trese. Naenkrat se odprejo vrata – vstopi njen mož, mrcina, dva metra visok, težak 130 kg, roke pa kot nakovala. Prime nesrečneža okoli pasu in za vrat, ga nese na balkon in vrže s 14. nadstropja. Janez med padanjem razmišlja: - "Konj zabiti, le kaj ti je bilo tega sranja treba ... Imam čudovito Micko, kup otrok, avto, plačo ... E, bedak, če bi imel še eno življenje, ne bi varal žene ..." Pod stolpnico ravno takrat pelje traktor, ki vleče prikolico s senom, in Janez – tresk – pade na mehko seno. Vstane, otrese seno s sebe in reče: - "Eeee, kakšne neumnosti jaz klatim, ko se malo prestrašim..."
    • Mnja.   AI generate. Glej kak mu nogo odseka na pol.
    • Ženske imajo 3 vrste ustnic: male sramne, velike sramne in nesramne...
    • Pa dejte no, valda si @tommzy ne zmišljuje vsega, dobil je slab avto in to je to. Pač če vsem ostalim CX-30 delajo kot morajo še ne pomeni, da se ne da nardit slabega primerka. Tudi dino motorji niso nesmrtni, ne me spraševat kako vem     Kar se tiče klime ja, vse novodobne Mazde hladijo manj, baje da imajo kao bolj ekološko varianto plina, ki očitno ne hladi tolk al ka js vem. In večina, ki prihajaja na mazdo opaža isto. Js na svoji mam zmeraj na auto s temperaturo 20.5, le občasno, ko pridem v vroč avto dam manj, da dlje časa piha na polno in ko se shladi nazaj na 20.5 in konec. Barva, je lepa in krhka, obojega pač ne gre met, vsaj ne pri mazdi  
    • Two old ladies were outside their nursing home, having a smoke, when it started to rain. One of the ladies pulled out a condom, cut off the end and put it over her cigarette, and continued smoking. Lady 1: What’s that? Lady 2: A condom. This way my cigarette doesn’t get wet. Lady 1: Where did you get it? Lady 2: You can get them at any drugstore. The next day, Lady 1 hobbles herself into the local drugstore and announces to the pharmacist that she wants a box of condoms. The guy, obviously embarrassed, looks at her kind of strangely she is, after all, over 80 years of age, but very delicately asks what brand she prefers. Lady 1: Doesn’t matter son, as long as it fits a Camel.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.