Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ma zaradi mene, če se bo z vlakom vozu, samo omenil sem, ker je lih govora o Superbu 😎

Napisano

SportLine bi bil, da ni tega kičastega kroma, pa še trikraki volan in sportni sedeži... v živo zgleda še bistveno bolj prepričljivo. Tale siva barva je precej zanimiva

image.png

image.png

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

SportLine bi bil, da ni tega kičastega kroma, pa še trikraki volan in sportni sedeži... v živo zgleda še bistveno bolj prepričljivo. Tale siva barva je precej zanimiva

image.png

image.png

Lep avto a zavesce pogrešam, to je škoda ponavadi imela..... 😁 😉 

Hec, da nebo pomote😂 

Napisano

50k € za Škodo :), jaz osebno nikoli....dvomim da bi bilo glede kakovosti pri kaki Alfi kaj slabše, imaš pa obliko kot se za gre oz. za moje pojme eno lepših/boljših, pa tudi motor bistveno boljši kot iz koncerna vw....(saj si napisal, da bi kupil neracionalno, torej ne more biti to potem Škoda :)).

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20750742&display=Alfa Romeo Giulia
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21974711&display=Mercedes-Benz C-Razred

• Všeč 1
  • Ljubim 4
Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je sportman333 napisal:

50k € za Škodo :), jaz osebno nikoli....dvomim da bi bilo glede kakovosti pri kaki Alfi kaj slabše, imaš pa obliko kot se za gre oz. za moje pojme eno lepših/boljših, pa tudi motor bistveno boljši kot iz koncerna vw....(saj si napisal, da bi kupil neracionalno, torej ne more biti to potem Škoda :)).

To se ta le dve opcii za super avtomobil.

Popravljeno od Alex

Napisano

A ta Superb je 5 vrat? Se pa v osnovi tudi meni bolj Merćka dopade v temle rangu.

Napisano
pred 59 minutami je samSimon napisal:

A ta Superb je 5 vrat? Se pa v osnovi tudi meni bolj Merćka dopade v temle rangu.

Tudi meni. Tej Mercedesovi motorji, ki nimajo nič skupnega z Reanaultom, naj bi bili v redu . Tudi udobje je na višjem nivoju kot pri ljudskih vozilih. Pa predvsem manj je cenene plastike noter.

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Tudi meni. Tej Mercedesovi motorji, ki nimajo nič skupnega z Reanaultom, naj bi bili v redu . Tudi udobje je na višjem nivoju kot pri ljudskih vozilih. Pa predvsem manj je cenene plastike noter.

Tele nove bencinske motorje Mercedes delajo na kitajskem in sicer Geely 🙄 Naj bi bili zasnovani v Nemčiji, proizvodnja pa v deželi riža. Meni ni baš neka tolažba napram Renaultovim. Na kratko, žalostno.

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je samSimon napisal:

Tele nove bencinske motorje Mercedes delajo na kitajskem in sicer Geely 🙄 Naj bi bili zasnovani v Nemčiji, proizvodnja pa v deželi riža. Meni ni baš neka tolažba napram Renaultovim. Na kratko, žalostno.

Ne vseh. 

Prijatelj "Čet" pravi takole:

Mercedes-Benz svoje motorje proizvaja v lastnih tovarnah po svetu, pri določenih modelih pa sodeluje z zunanjimi partnerji. Glavni proizvajalec je skupina 

Mercedes-Benz Group AG (nekdanji Daimler). 
nullGlavne lokacije lastne proizvodnje
Večina motorjev nastaja v Nemčiji:
  • Stuttgart-Untertürkheim: Srce proizvodnje, kjer izdelujejo motorje, osi in menjalnike.
  • Berlin-Marienfelde: Specializirana za visokotehnološke komponente in motorje.
  • Kölleda in Arnstadt (MDC Power): Proizvodnja štirivaljnih motorjev.
  • Affalterbach: Sedež oddelka Mercedes-AMG, kjer motorje po načelu "en človek, en motor" ročno sestavljajo mojstri. 
    nullodSodelovanja z drugimi proizvajalci
Mercedes-Benz v določenih modelih uporablja motorje, razvite v sodelovanju z drugimi znamkami:
  • Renault-Nissan-Mitsubishi: Manjši dizelski in bencinski motorji (npr. 1,33-litrski bencinski motor v razredih A, B in CLA) so bili razviti v sodelovanju s tem zavezništvom.
  • Geely (Horse Powertrain): V prihodnjih modelih (npr. novi CLA) bodo uporabljeni hibridni motorji, izdelani v sodelovanju s podjetjem Horse, ki je skupna naložba družb Geely in Renault.
  • Aston Martin in Pagani: Mercedes-AMG dobavlja svoje zmogljive V8 in V12 motorje tema proizvajalcema prestižnih športnih avtomobilov. 

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

A za Giulio, ki je 10 let star model, kar se predvsem vidi v notranjosti, pa nima liftback vrat zadaj ampak je klasične limo z majhno luknjo za nalagat tovor. Pe še vedno hočejo 5k€ več denarja in to za avto, ki je za številko manjši pa precej neroden za vstopanje, ker prednja vrata niso ravno vzor ergonomije. To je res za mulce v dvajseti in tridesetih letih.

Za C klaso pa sem za ta motor samo izenačil opremo s Superbom brez afnarij tipa usnje in podobno in prišel na neverjetnih 87k€ 😂.. pa ravno tako je klasična limuzina in razred manjši avto.

33112_1.png

Napisano
pred 11 urami je Bini napisal:

Lep avto a zavesce pogrešam, to je škoda ponavadi imela..... 😁 😉 

Hec, da nebo pomote😂 

Sem iskal v ponudbi pa nimajo... se prav še en minus. Ehh. 😢

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.