Slivka Napisano 31. december, 2016 Prijavi Napisano 31. december, 2016 Eh, eni imajo pa res talent... Zvem, da dolo?eno stvar lahko dobim pri "tem" ali pri "onem" ali pa "tam pa tam". Po?ljem sporo?ilo "temu", mi odgovori, naj pokli?em "onega". Odgovorim, da nimam ?tevilke. Pa mi jo po?lje. Po?ljem SMS "onemu", mi pa odgovori: "Seveda lahko. Problem je samo, da jaz tega nimam. Je pri tretjem (ki ga prej sploh ni bilo nikjer omenjeno) doma..." Me po?iljajo od Poncija do Pilata in nazaj... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Baby Viper Napisano 31. december, 2016 Prijavi Napisano 31. december, 2016 Dobrodo?el v Sloveniji 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Katjaa Napisano 31. december, 2016 Prijavi Napisano 31. december, 2016 Sredi Ljubljane spet nisem mogla odklenit avta in spet tuljenje alarma....Potem sem mal segrevala klju? in ga vtaknla notr je ?lo. Se ?e veselim odpravljanja te?av. Smotano v tem mrazu Citiraj
dpicul Napisano 31. december, 2016 Prijavi Napisano 31. december, 2016 Daj ga kam da se osu?i in preventivno zamenjaj baterijo. 5 min dela. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 31. december, 2016 Prijavi Napisano 31. december, 2016 Daj ga kam da se osu?i in preventivno zamenjaj baterijo. 5 min dela.Ma ?ist se zme?a avtu ?e drugi dan....V?eraj sem pripisovala te?avo, ker je bil iz pralnice in da ga je mraz in voda sistem kej zbegala. Danes pa isto. 2 urci smo bli v mest in tudi, ko sem odklenila avto je ?e vedno rde?a lu?ka za keyless gorelaDaj ga kam da se osu?i in preventivno zamenjaj baterijo. 5 min dela.Kako se pa ta klju? odpre? Citiraj
Jest Napisano 31. december, 2016 Prijavi Napisano 31. december, 2016 Ma ?ist se zme?a avtu ?e drugi dan....V?eraj sem pripisovala te?avo, ker je bil iz pralnice in da ga je mraz in voda sistem kej zbegala. Danes pa isto. 2 urci smo bli v mest in tudi, ko sem odklenila avto je ?e vedno rde?a lu?ka za keyless gorelaKako se pa ta klju? odpre?http://www.mazda-si.net/topic/1455-menjava-baterije-v-daljincu/?p=355884 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 1. januar, 2017 Prijavi Napisano 1. januar, 2017 najboljs je ko ti o spolnosti razlagajo verniki, ki imajo po 5+ otrok Ja, glej, kdo pa drug? ?e pogledamo, na primer, pilote: na leto MORAJO naleteti dolo?eno ?tevilo ur in to ustrezno evidentirati, druga?e jim propade licenca. Glede na to, da bova z ?eno kmalu imela 5 otrok, imava dokazano precej izku?enj na tem podro?ju. In dokazano sva ?e vedno aktivna, torej nama "licenca" ?e ni propadla... Najbolj je pa, kako si na Mazdinem forumu hitro vernik: LabiGT me je "krstil" za spolnega vernika, Boss me je "krstil" za Jan?evega vernika,... Mislim, pobo?en forum, ni kaj... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Katjaa Napisano 3. januar, 2017 Prijavi Napisano 3. januar, 2017 http://www.mazda-si.net/topic/1455-menjava-baterije-v-daljincu/?p=355884 In klju? dela tako, kot je treba Jz sm pa ?e mislila, da se je sistemu zme?al 1 Citiraj
Katjaa Napisano 9. januar, 2017 Prijavi Napisano 9. januar, 2017 Januarja bom dal ene 20? za elektriko sam za kuhanje ?aja Pa smo vsi zdravi....(to je pa za pohvalite se, otroka sta neuni?ljiva ?e nekaj let)Jaz tudi in ?e ene 20? za dogrevanje s klimo:) Citiraj
Slivka Napisano 10. januar, 2017 Prijavi Napisano 10. januar, 2017 Avto se je sam od sebe prebarval na belo. Pa ne od snega in ivja... Potem bom pa ugotavljal, da Mazde mo?no rjavijo. Tako kot pred Mazdami Honda, pa Opel, pa Mercedes, pa Rena, pa Fiat, pa ?koda, pa Lada, vsi so bili nagnjeni k rjavenju. Ni mi jasno, kaj je narobe, saj ?unka pa ravno s soljo in burjo pridobiva na trajnosti... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Gorjup13 Napisano 10. januar, 2017 Prijavi Napisano 10. januar, 2017 PA kje mi ?ivimo, da potrebujejo 2-4 tedne za priklop interneta, kjer telefonski priklju?ek ?e je? Da ne omenjam kak?ne omejene pakete imajo ponudniki, dejansko so nazadovali v primerjavi s ponudbo izpred parih let. Citiraj
Jest Napisano 11. januar, 2017 Prijavi Napisano 11. januar, 2017 PA kje mi ?ivimo, da potrebujejo 2-4 tedne za priklop interneta, kjer telefonski priklju?ek ?e je? Da ne omenjam kak?ne omejene pakete imajo ponudniki, dejansko so nazadovali v primerjavi s ponudbo izpred parih let. Telekom? Pri sinu na Vrhniki so rabili skoraj dva meseca, da so naredili koncni priklop optike... Res pa je, da opticnega vlakna se ni bilo do hise... ampak samo mimo... Pri meni... ko sem narocil trojcka pri EVJ ... je bilo urejeno v treh dneh od narocila po mailu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 11. januar, 2017 Prijavi Napisano 11. januar, 2017 Dva do ?tiri tedne. Dva meseca. A se vi hecate? Jaz sem jih krepko priganjal in mo?no sitnaril, da so me bili ?e vsi na Telekomu in GVOju siti in so mi obnovili linijo za telefon ?e leto in pol po ?ledu, ki je staro linijo povsem razmesaril. Ostali, ki niso toliko sitnarili, so bili brez telefona tudi po tri leta... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 12. januar, 2017 Prijavi Napisano 12. januar, 2017 A lahk mam prehlajen u?... lahk... ni? neobi?ajnega 1 Citiraj
Katjaa Napisano 12. januar, 2017 Prijavi Napisano 12. januar, 2017 A lahk ?akam na pregled od 12.30...Brez ju?ne! Vmes podalj?ala parkirnino.Ja tud ni? neobi?ajnega. Zadnji? pa v 1h fertik. Citiraj
SpEkTr Napisano 12. januar, 2017 Prijavi Napisano 12. januar, 2017 A pa ?e brez ju?ne No sej zdej si najbr? ?e konc 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. januar, 2017 Prijavi Napisano 12. januar, 2017 A lahk mam prehlajen u?... Lahko, ja, ni pa priporo?ljivo. Pa tudi prav ni? fajn ni... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Katjaa Napisano 12. januar, 2017 Prijavi Napisano 12. januar, 2017 A pa ?e brez ju?ne No sej zdej si najbr? ?e konc V treh urah sem bla fertik:) Citiraj
mamica Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Naro?ila pla??ek iz Kitajske, za katerega sem pla?ala 23,50?. Potem mi pa carina pobere ?e 12,33?... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
dpicul Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Enaka zgodba tudi pri meni, mora? ?e imeti sre?o, da ti ne odprejo paketa.. Citiraj
Katjaa Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Jebemti? tale sneg. ?e do bloka ne morem pridt... Citiraj
SpEkTr Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Jebemti? tale sneg. ?e do bloka ne morem pridt...Pr nas 1cm Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Pr nas 1cmPri nas je bilo v?eraj zve?er 7 sne?ink. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.