jures Napisano 11. avgust, 2013 Prijavi Napisano 11. avgust, 2013 Smisel zivljenja je... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Vsi na pla?i se mu re?ijo Otroci na obali Otroci v vodi Stra?arnica sam premika peno, ki jo je na?el v grmovju... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 15. oktober, 2013 Prijavi Napisano 15. oktober, 2013 Ce kdo isce male destroyarje, v domu nasega pesjana spet oddajajo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 Ta macek je ze nekaj strani nazaj napopan, dokazuje oa da debelost ne ubija Star je 17 let!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 Ta macek je ze nekaj strani nazaj napopan, dokazuje oa da debelost ne ubija Star je 17 let!! Kdaj bo pol polnoleten? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Allyssa Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Od v?erej popoldne 8 ta?k manj pri nas :( Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 mi mamo tut enga novga dru?inskega ?lana najden?ka Pri tej sliki mi vedno pride na misel ideja za ime slike "Dve muci skupaj !" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Pri tej sliki mi vedno pride na misel ideja za ime slike "Dve muci skupaj !" jao, ?e bi zdele tole prebrala XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Allyssa Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Kako to? So?alje. Leta... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Tia je bla itak ?e ful dolg boga s tistim ka?ljem, pa ?e hoja ji je za?ela delat probleme, dihala je ful te?eko,.. ampak je mami kr odla?ala s tem ?e vsaj pol leta... Lina je pa ratala ful agresivna, napadala je Bu?kota, Stello, ren?at je za?ela na ljudi,..sem jo pelala k vet. in so ji najdl sve i sva?ta, ji dal 2 inekcije, tablete in brikete obogatene z B vitamini,..ampak so mi tud precej jasno povedal, da pri njenih letih.... Tko da se je potem babi odlo?ila da ma raj 1x ?ok kot 2x... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 jao, ?e bi zdele tole prebrala XD Ja in ?e bi, js od tega nebi n? meu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 15. januar, 2014 Prijavi Napisano 15. januar, 2014 Bogi Bu?ko No pa boga babi,..je zgubila 3 pse v manj kot 2 mescih,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 15. januar, 2014 Prijavi Napisano 15. januar, 2014 pizda, ta pes je odbit. Zgrizel in razvozlal pleteno cinkano mre?o ograje....?akal pred bajto, zaflikal skopal luknjo pod vrati toliko da je dal glavo spodaj in snel vrata ograje s te?ajev.............?akal pred bajto, dal ?plento v te?aj razmi?ljam o web kameri danes me je groza it dam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 15. januar, 2014 Prijavi Napisano 15. januar, 2014 Tale va?a babi ima res smolo. Na? Didi pa Sre?ko se mata ful rada. Citiraj
uklopko Napisano 16. januar, 2014 Prijavi Napisano 16. januar, 2014 ammm kr mal preve? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 16. januar, 2014 Prijavi Napisano 16. januar, 2014 Tale va?a babi ima res smolo. Na? Didi pa Sre?ko se mata ful rada. Srecko je ta zadaj, a ne... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 16. januar, 2014 Prijavi Napisano 16. januar, 2014 V bistvu ne (sestra je izbirala ime Didiju), Sre?ko je pa zato ker je imel veliko sre?o, da je pre?ivel te?ko otro?tvo. Citiraj
Allyssa Napisano 22. januar, 2014 Prijavi Napisano 22. januar, 2014 Po pizdenju, da ne bomo mel ve? nobenga psa (2 pli?asti igra?i na baterije baje ne ?tejeta za psa ), je na?a babi ugotovila, da pa ne more bit brez okoku?nog domobrana in dons naj bi dobil (1x za spremembo) psa, ki se mu lahko re?e pes Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 24. januar, 2014 Prijavi Napisano 24. januar, 2014 ?e 10 dniiiiiii Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Lava Napisano 24. januar, 2014 Prijavi Napisano 24. januar, 2014 Najjaci pes Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Allyssa Napisano 25. januar, 2014 Prijavi Napisano 25. januar, 2014 Jap,..?e hvala bogu, da smo dobil zadnjo, ker to je edino leglo letos v slo. in ?e bi mogl ?akat na drugo leto, bi se mi scufal ker je babi zoprna za znoret odkar nima psa. Se je pa zapi?la v to pasmo in no?e druzga psa... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.