damci Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 yep v zadnjem letu dni se je ful pobelil Citiraj
Gorjup13 Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Jst se pa ne bojim zvite vrvi, pa se je zadnji? nekso odlo?il da bi me mogo?e malo probal 2 Citiraj
Allyssa Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Cestitke! V Ljubljano gres na CACIB? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Katjaa Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Cestitke! V Ljubljano gres na CACIB?To je najbr? name letelo? Verjetno ja... Citiraj
Allyssa Napisano 3. december, 2015 Prijavi Napisano 3. december, 2015 Potem se pa mogoce vidimo..jaz bom delala na specialki... 1 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 11. december, 2015 Prijavi Napisano 11. december, 2015 Ena zanimiva zivalska; http://m.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/tiger-in-kozlicek-postala-nelocljiva-prijatelja.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 13. december, 2015 Prijavi Napisano 13. december, 2015 Ni ravno doma?a, se je pa danes drsala z nami na eni od debelo zamrznjenih mlak za napajanje ?ivine na Veliki Planini. Pravzaprav bi ?ivalca morala biti na drugi strani ledu, ampak son?no spomladansko vreme... triturus vulgaris (al neki tazga): Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
mazdaman Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 To so pa ?raufi, ki jih je na?a Stela dobila na nogici. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Titan je drag Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Allyssa Napisano 30. januar, 2016 Prijavi Napisano 30. januar, 2016 Zakaj pa ne morem vec objavit slike s telefona????? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Jest Napisano 30. januar, 2016 Prijavi Napisano 30. januar, 2016 Zakaj pa ne morem vec objavit slike s telefona????? http://www.mazda-si.net/topic/13389-dodajanje-slik/ Ne smes pa upaorabiti mobilne verzije... ampak moras na dnu strani izbrati polno verzijo ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Allyssa Napisano 1. februar, 2016 Prijavi Napisano 1. februar, 2016 Hvala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 1. februar, 2016 Prijavi Napisano 1. februar, 2016 6 tednov stari lumpki 1 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Katjaa Napisano 13. marec, 2016 Prijavi Napisano 13. marec, 2016 Moj pozer Prej?nji teden opravil pregled o?i, ta teden greva pa ?e v ?k. Loko ?e na UZ srca. Smo v ?postopku? za vzrejno dovoljenje. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 16. marec, 2016 Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Pozdravi Sta?a... BTW vozi mazdo 6, al jo je, pa ma zdaj outbacka Lep pesjanA je ta Mazda bela:) Je mo? peljal psa danes pa je reku, da je bla bela 6ka. Citiraj
Katjaa Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 Od nedelje naprej je moj lepotec uradno na voljo za razmno?evanje:) Citiraj
Boss Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 pa on to ve ... Raje ga po?lji na ko?arko, da se ne bo preve? razmno?u... Citiraj
Katjaa Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 pa on to ve ... Raje ga po?lji na ko?arko, da se ne bo preve? razmno?u... To je tema o doma?ih ?ivalih Mo? pa je ravno iz ko?arke. Citiraj
Slivka Napisano 20. maj, 2016 Prijavi Napisano 20. maj, 2016 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Katjaa Napisano 26. maj, 2016 Prijavi Napisano 26. maj, 2016 Nedolgo nazaj se mi je zgodilo, da je nem?ki ov?ar napadel mojega psa. Matr ljudje, kupujte pse, ki jih lahko obvladujete! Bila je stara ?eni?ka, ki ga ni uspela zadr?at. Va?n, da si modern s psom. Jz vem, da nimam ?asa in volje za enga ornk psa - zahtevnega psa. Pa ?eprav zgleda lepo, si ga ne bom omislila. In nem?ki ov?ar ni mali mucek za staro mamo...stara mama rabi psa za crklanje in, da ji dela dru?bo ob gledanju tv limonad. Mogla sem se mal zlajat:) Ker zaradi tega ima zdej moj pes itak ?iste travme. ?e kdaj do?ivim kaj podobnega samo prijavim ?loveka. V afektu in sre?na, da mam ?ivega psa sem se samo zdrla na njo in ?la. Seveda se je vse to nardilo malo pred izpitom bbh in pasjo razstavo. 1 Citiraj
S'tan Napisano 3. oktober, 2016 Prijavi Napisano 3. oktober, 2016 Nedolgo nazaj se mi je zgodilo, da je nem?ki ov?ar napadel mojega psa. Matr ljudje, kupujte pse, ki jih lahko obvladujete! Bila je stara ?eni?ka, ki ga ni uspela zadr?at. Va?n, da si modern s psom. Jz vem, da nimam ?asa in volje za enga ornk psa - zahtevnega psa. Pa ?eprav zgleda lepo, si ga ne bom omislila. In nem?ki ov?ar ni mali mucek za staro mamo...stara mama rabi psa za crklanje in, da ji dela dru?bo ob gledanju tv limonad. Mogla sem se mal zlajat:) Ker zaradi tega ima zdej moj pes itak ?iste travme. ?e kdaj do?ivim kaj podobnega samo prijavim ?loveka. V afektu in sre?na, da mam ?ivega psa sem se samo zdrla na njo in ?la. Seveda se je vse to nardilo malo pred izpitom bbh in pasjo razstavo. Zanimivo, stare mamke ki so setale pse okoli mene (imel sem visavcka) so imele vecinoma zlate prinasalce in podobne dobricine. Moja nocna mora so bile male puncke z raznimi volcjaki pri katerih je bilo vec kot ocitno da pes pelje na sprehod njih, ne obratno. Vsakic ko sem videl tako sceno sem vzel mojega v narocje in odkorakal v nasprotno smer. =/ Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Katjaa Napisano 3. oktober, 2016 Prijavi Napisano 3. oktober, 2016 Ne ga ne vzamem.Na?eloma se na dale? izogibam.Zdej k mam cajt preizku?amo drugo metodo.... prevzgojo Alfakan.Bomo vidli,?e se bo obrestovalo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.