Skoči na vsebino

DARSOVCI MARSOVCI

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Pa veš kolk je to dodatnega dela... tko pa samo slikaš in se naslajaš.... v stilu "glej ga tega reveža, še za vinjeto nima". :punk:

Jaz je nimam (na Geckotu) že skoraj leto in pol, za to ne-imetje sem bil pri zadnjem bencinskem rezervoarju nagrajen s porabo; 5,4 litra na 100km, tako da sem ZADOVOLJEN K ZMAJ :) 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Ali pa greš enostavno na njihovo stran in vpišeš tablico.

https://evinjeta.dars.si/selfcare/sl/check-validity/request

Še koliko dni šteješ do penzije? Sitno , kot v vojski?😄

Tu je enako samo, da aplikacijo odpreš in vpišeš registracijo.... :nevem:

Ne vem točno koliko dni, ker dnevi tako bežijo, da ne morem sproti štet.... :nevem:

Vem pa, da je zadnji delovni dan 20.4.2026. :jupiii:

Napisano
pred 22 urami je Alex napisal:

No,no, Boss, pa moramo imeti tudi na obali kaj zastonj, ne? 😄 Ne, v bistvu so to uvedli 'vaši"  za Italijane in turiste, da se lahko lepo peljejo brez plačila cestnine do meje so hrčki.

Robantili ste pa vi obalniki, kaka krivica se vam godi... pol vam je pa vaš perjenosni Primorc zrihtal free ride. Nikomur drugemu ni, sam za svoje je poskrbel. Pa kljub temu ga ti ne maraš... čudna so ta pota. 🤪

33112_1.png

Napisano
pred 27 minutami je Boss napisal:

Robantili ste pa vi obalniki, kaka krivica se vam godi... pol vam je pa vaš perjenosni Primorc zrihtal free ride. Nikomur drugemu ni, sam za svoje je poskrbel. Pa kljub temu ga ti ne maraš... čudna so ta pota. 🤪

Meni je vseeno. Tako, kot je vseeno večini folka na obali. Najbolj so tega bombončka veseli italijančki, ki gredo lahko sedaj na manjado k nam in v Istro.  Imam vinjete na obeh avtih.🤗

Napisano

Ne, sej tebe nisem imel v mislih, ker vem da imaš vinjete in verjamem, da nisi skovikal kot lisica, da rabiš zastonj., je pa blo očitno zelo veliko tvojih sokrajanov in okolišanov, ki so prepričani , da mora njim pripadat več kot drugim. Največ so pa dejasnko res Italijani profitirali od slovenske neumnosti. Me zanima, kolk Italijanskih AC je za slovence free ride. Haha 😁

33112_1.png

Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Ne, sej tebe nisem imel v mislih, ker vem da imaš vinjete in verjamem, da nisi skovikal kot lisica, da rabiš zastonj., je pa blo očitno zelo veliko tvojih sokrajanov in okolišanov, ki so prepričani , da mora njim pripadat več kot drugim. Največ so pa dejasnko res Italijani profitirali od slovenske neumnosti. Me zanima, kolk Italijanskih AC je za slovence free ride. Haha 😁

Pri njih je še več zastonj, če gledaš Gorizia - Vilesse 😇 Pa še kakšna bi se našla 😜

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Ej, @Boss, ti prav iščeš sovražnike po forumu?

@Alex je večkrat v Ljubljani kot jaz in je več možnosti, da te zmlati... Ker... Na Obali so inteligentnejši, kako si lahko pernatega njim pripisal? Pernati prihaja iz najbolj rdečega območja Slovenije, kjer je še IQ v rdečih številkah. Tako kot Arčon. Pa Pahor. Pa Brulc. Pa Besič. Pa Kuštrin. Pa tako naprej. In to je ena in edina: Goriška!

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.