Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz sem pa bil spet v soboto na tank šteli in sem rekel, ne bo me Golob jebal z nizkimi cenami pa sem kr premium tankal. Tko, da si bo zapomnil.😎

image.png

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Tilen5 napisal:

DOL S HOLOBOM!

On je itak že pase. 😉

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

On je itak že pase. 😉

👍

N7rRRL1.jpg

Napisano

Ko jaz vidim to temo, se samo nasmehnem. Še dobro, da nam cen elektrike ne menjajo vsake 14 dni. No, če pa želim, lahko ceno elektrike menjajo vsako uro.

Zadnjič sem videl ekstrema - človek, naročen na Bisol Energija paket z urnimi cenami elektrike - je dobil položnico konec meseca -37,70€. Da, dobavitelj mu je bil dolžen denar. Kako je to mogoče?

Poleti je na sončen dan cena elektrike 0 ali celo negativna. Čez vikende pa je lahko negativna po več ur. Človek, ki, mimogrede, živi v bloku, ima 3 EV-je. In je pridno polnil EV-je v času, ko mu plačajo, da troši elektriko ...

Tako, za "intermezzo", da malo presekamo cene goriv. Si predstavljate, da se s tremi avti cel mesec voziš in si za to še "nagrajen"?

Napisano
dne 22. 9. 2025 ob 16:21 je Boss napisal:

Jaz sem pa bil spet v soboto na tank šteli in sem rekel, ne bo me Golob jebal z nizkimi cenami pa sem kr premium tankal. Tko, da si bo zapomnil.😎

image.png

Meni se je pa šele danes prižgalo opozorilo, da je treba it tankat ... :P image.jpeg

null

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Meni se je pa šele danes prižgalo opozorilo, da je treba it tankat ... :P

Jaz pa že kake 4 leta nisem videl lučke. Tankam, ko pade kazalec pod zadnjo četrtino. Še zmeri naredim okol 800km ampak, zdaj sam odrejam, kdaj moram it tankat prej mi je pa nehote avto. Od kar pa je app za plačevanje sem pa tolk hitro skos postopek tankanja, da mi nikoli ni odveč tiste 3-4 minute za cel postopek.

33112_1.png

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Jaz pa že kake 4 leta nisem videl lučke. Tankam, ko pade kazalec pod zadnjo četrtino. Še zmeri naredim okol 800km ampak, zdaj sam odrejam, kdaj moram it tankat prej mi je pa nehote avto. Od kar pa je app za plačevanje sem pa tolk hitro skos postopek tankanja, da mi nikoli ni odveč tiste 3-4 minute za cel postopek.

Jaz zadnje cajte ne naredim več niti blizu 800 km. Ko je le mogoče, nadoknadim zamujeno, ko stojim v kolonah. Takrat ni poraba 6 ali 7 litrov.😊

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Baje Holob že tuhta, da bi nekoliko znižal cene goriv v torek. Ampak ne za nas holcarje z dizli, le za tisto gospodo z bencinarji. Kdor mi obljubi ceno litra za 1 EUR, dobi na volitvah moj glas. Evo tolk pocen sem na voljo.

33112_1.png

Napisano

Pazi se, @Boss, ker lahko na neznanem kraju ob neznanem času od neznane osebe dobiš obljubo in boš pristal na sodišču...

Takih, ki ti bodo obljubili, je med politiki dovolj. Bolj je vprašanje, kdo je dejansko zmožen kaj ukrenit v tej smeri...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Pazi se, @Boss, ker lahko na neznanem kraju ob neznanem času od neznane osebe dobiš obljubo in boš pristal na sodišču...

Nisem politik niti kak vplivnež (pa nimam v mislih tistih gripoznežev na TikToku) tko, da sem kar precej na varnem, da bi mi kdo karkoli ponudil za proti uslugo.

33112_1.png

Napisano

Potrebuješ Bilobil?

Malo prej si napisal, da svoj glas na volitvah prodaš za eno obljubo...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Emmm, nekje si me izgubil v tej logiki. To ni obljuba meni osebno ampak predvolilna obljuba vsem nam, tudi tebi. Ker pa vem, da bi itak bila s figo v žepu me pa sploh ni strah, da bi moral prodat svoja moralna načela za tako ceno.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.