To je to. Ceste so široke. In lahko kolesarja normalno prehitiš, sploh, če vozi kot kolesar - ob desnem robu. Pri nas pa se kolesarji vozijo po sredi voznega pasu, ceste so pa ozke. In potem ni druge, kot da greš "na nož", da lahko prideš mimo. In imamo probleme vsi z vsemi...
Ja ko bom cevape pekel.
Evo se enega. To je pa v bistvu nasvet vsem motoristom, fizicna priprava je veliko se posebej sedaj v vrocini. Jaz mam sreco da vsako leto imamo tudi trenung varne voznje - na hard in prvo pomoc. To je 4 dni intenzivnega treninga.
Motor mora biti 365 dni v glavi ne samo te 3-4 mesece
Zdaj grem pa na kolo pa na 2800m !
@wankel - prevec?
Da ti odgovorim na kratko, kot motorist sem 2x boljsi voznik avta. Vratne misice mam kot Verstappen in ni dbeva da ne manevriram refleksno
No pa ta teden sem 'na drugi strani' kot kolesar v Franciji. Tako avti, kot avtodomi, kot motoristi spostujejo kolesarje vzajemno. Ceste so sireoke, uzivamo vsi, noben nima problema z nikomer....
V Slo na kolesu, gre vse na noz in to na polno mimo tebe. Govorim o prometnih cestah, ker za moutain so pa odfookani francozi, to pa samo slisis pss pss pss pss, pardon, uh la la, sam letijo dol med smrekam ampak pri njih je to povsod dovoljeno, tudi avtodomi so povsod na svoje, ni prepovedano. Normalno da potem vsak najde svoj prostor. Pri nas? Omejitve, prepovedi....da o omejitvah na cesti ne bi. Pri nas je na 50m drug znak za omejitev, sploh bi vec odprtih cest. Zato pa se sproscamo izven slo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.