Skoči na vsebino

MOTO GP

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e dobro, ker tole zgleda kot ?pansko - Italijansko nacionalno prvenstvo.

Res je. Meni manjka kak?en dirka? tipo Mamola,Stoner  ali pa od?tekanec  Kevin Schwantz, ker druga?e res to izgleda kot dvoboj ?panija-Italija. :ne vem:

Pa tudi MM se bolj vozi po pisti kot dirka.Res nabira to?ke samo to ni to.

• 1 mesec kasneje...
  • Odgovori 987
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Bravo in ?estitke iz na?ega tabora martin?kovih  navija?ev!!!  :)  ?al pa mi je za vas ki navijate za jokico (jorge) in  za doktorja ki  nazaduje v pacienta :)  RES ?KODA!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

?estitke tamalemu, 5xnemu svetovnemu prvaku!  :rozico:

(navijam sicer za Mr. Antipatikusa, Komarja in Jokico, ne vem ?e katera vsa imena mu pripisujete, v glavnem ?or?e Lorenzo, nr. 99)  :vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?estitke Marc. Zaslu?en ?e en naslov best of the best :jupiii:

N7rRRL1.jpg

Napisano

meni se pa letos MM sploh ni zdel tako superioren. Je vozil bolj zadr?ano in bele?il manj odstopov, to pa je vse.. Na dirkali??u je bil po moje Rossi letos najbolj mo?en. bolj kot lansko leto, kjer je bil vedno slab?i pri normalnih pogojih..

Bravo in ?estitke iz na?ega tabora martin?kovih  navija?ev!!!   :)  ?al pa mi je za vas ki navijate za jokico (jorge) in  za doktorja ki  nazaduje v pacienta :)  RES ?KODA!

Pacient si edino ti, Rossi je svoje ?e zdavnaj dokazal, vozi ker mu je fajn..

Napisano

meni se pa letos MM sploh ni zdel tako superioren. Je vozil bolj zadr?ano in bele?il manj odstopov, to pa je vse.. Na dirkali??u je bil po moje Rossi letos najbolj mo?en. bolj kot lansko leto, kjer je bil vedno slab?i pri normalnih pogojih..

Pacient si edino ti, Rossi je svoje ?e zdavnaj dokazal, vozi ker mu je fajn..

ne rabi? takoj  bit u?aljen in tega takoj vzet resno in osebno ker oba veva da ne ti ne jaz nimava ni? od tega :P  pa? je komentar  , mi je pa v?e? da so?ustvuje?  s tvojim junakom!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Gnila dirka ampak cestitke mm. Najmanj na tleh celo sezono; se mu je obrestovalo.

Upam samo da sedaj, ko je opravil svojo 'dolznost' (gledati veliko sliko in ne poskusit zmagat za vsako ceno na vsaki dirki) lahko do konca sezone fura bolj balls to the wall da bomo spet gledali 93 kot ga imamo vsi najbrz najraje.

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

ne rabi? takoj  bit u?aljen in tega takoj vzet resno in osebno ker oba veva da ne ti ne jaz nimava ni? od tega :P  pa? je komentar  , mi je pa v?e? da so?ustvuje?  s tvojim junakom!

nisem u?aljen.. samo ?e si ti tak?nega ?loveka kot je Rossi ozna?il za pacienta, potem ni panike ?e tudi jaz tebe enako.. :) ne so?ustvujem pa z nikomer. Ker denarja imajo vsi ti top dirka?i zadosti, da jim je to vse samo igra..

Napisano

nisem u?aljen.. samo ?e si ti tak?nega ?loveka kot je Rossi ozna?il za pacienta, potem ni panike ?e tudi jaz tebe enako.. :) ne so?ustvujem pa z nikomer. Ker denarja imajo vsi ti top dirka?i zadosti, da jim je to vse samo igra..

ma to je re?eno tako, ker mu pa? ne gre vse kot treba....in kot  mopedist  spo?tujem kar je in bo dosegel. sicer pa  bo v naslednji sezoni lahko  nadoknadil kar je letos  izgubil ;)

attachmentzbg1.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Dovi kon?no zmagal na Dukanti, sem prov vesel, ker sem mu ?e celotno sezono ?elel ene zmage. Zdaj imamo kar 9 zmagovalcev dirk v 2016.  :wub:

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Se splaca pogledat celo dirko ali je bila taka tuga kot F1?

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Dobra dirka, mala dva sta se drla Vinales, Vinales, Vinales, Vinales,  potema pa Rosi, Rosi, Rosi, Rosi. 

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

69 Nicky Hayden je preminil. Naj pociva v miru :(

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Rossi resneje po?kodovan, kar je velika ?koda za prvenstvo. Pa ravno ko je postalo totalno napeto. Mu ?elim, da se ?imprej sestavi in popolnoma okreva.  :prstgor:

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Bila je kar huda dirka. Malo po pesku in malo po asfaltu :lol: 

N7rRRL1.jpg

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Epska dirka. Najprej fuckup organizatorjev na za?etku, vsa drama med dirko, MM skladil doktorja z motorja (pa ni bil last lap?) in na koncu God save the Queen. #crutchlow2018

Casual Gearheads

Napisano

MAh, jst mam pa me?ane ob?utke glede te dirke. Dorna je delala neke brezvezne napake, pol Marquez je bil adijo pamet pretiraval je na celi ?rti. Drga? pa prvi 4je so odpeljali lepo dirko.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

MM bi potreboval resno opozorilo z prepovejo dirkanja na kaki izmed dirk, da bi se mu malo vtisnilo v spomin, da tako brezglavo pa ni potrebno dirkati. Je pa Rossi z njegovo "blagovno znamko" zelo velik besedni manipulant, katere njegove besede imajo neverjetno te?o, in potegnejo za sabo dolo?ene posledice, katere, ?e bi jih kdo drugi izrekel, ne bi imele enake te?e.
?ov gre naprej  :jupiii:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Živjo vsem, bi rad nabavil nek OBD2, ki bi prebral napake in omogočil reset napak. Najraje kar z displeyem. Imate kak predlog, ki preverjeno deluje na M6 2.2d?   cartrend OBD Scanner Kabel DT300 diagnostično orodje OBD II 756467 WWW.CONRAD.SI Najboljši cartrend izbor ✅ Hitra & brezplačna dostava možna od €120 ➥ Kupite poceni na spletu zdaj: cartrend OBD Scanner Kabel DT300...   /i/103677537/550/550 BergMont Diagnostični vmesnik skener OBD2 ,Tester napak za Audi, VW, SKODA, BMW | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM PREPROST DIAGNOSTIČNI SISTEM MODEL T31Vgradni diagnostični sistem vozila druge generacije (OBDII) je zasnovan tako, da spremlja...  
    • zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.