Skoči na vsebino

MOTO KOTIČEK

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prvi koraki so va?ni :hudicek:

post-2637-1346846378_thumb.jpg

made by Iceman, consumed by jures family

pa se lepa je... :D

vse najboljse tamalmu...

www.trziskisladoled.si

Napisano

slovenci pa nizke kazni? :)

Ne, sej nisem delal primerjave :) Ampak tam je baje ve?ja mo?nost, da naleti? na kontrolo. Pa verjetno te znajo ?e v rit slikat.

V slo: narobe montirana ali skrita tablica 503? .....

Avstrija 60 nad omejitvijo 65?....

Mene so izmerili preko meje, ko sem peljal 142km/h po cesti, kjer je omejitev 90km/h. Na?eloma je kazen 150?, ampak je rekel da do 100km/h tolerirajo, za prekora?itev 20km/h je pa 35?. Pa mi je potem sestavil kazen iz dveh papir?kov za 20km/h prekora?itve tak, da me je stalo 70?. Pri nas pa bi bil pomoje ob vozilo.

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Pomagaj si s tem ! Verjetno dosti ne zaostaja Za akrapovi?em!

http://www.akrapovic.com/en/Motorcycle/Pro...playName=Suzuki V-Strom+650 S-S65SO2-RT+Slip-On+Line+(Titanium)

Veliko ne pridobi? na mo?i,pridobi? pa na sami odzivnosti(da se motor malo la?je zavrti,seveda ropota bol(brez du?ilca itaq) pa kak dag la?ji je ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

sj nisem reku da mora? akrapota met-to sem ti dal samo za primerjavo kok recimo se da dobit z izpuhom ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

zdaj pa sem nekaj strokovnega ugotovil za tvojo re?itev!

Pusti ror.........zamenjaj motor in kupi 1000ccm ;) pa bo mo?i dovol :jupiii:

attachmentzbg1.gif

Napisano

kje je tle logika? Kaj je 1000 premo?an agregat za ta gi?tel? :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Napisano

zdaj pa sem nekaj strokovnega ugotovil za tvojo re?itev!

Pusti ror.........zamenjaj motor in kupi 1000ccm ;) pa bo mo?i dovol :jupiii:

Hehe, si me prehitel :D Sej ni nujno, da Stroma. Pa? nekaj, da ima vsaj na zalogi ?e kak dodaten ihaha. Sej vem, da se ti zdi, da ne rabi? dosti, ampak lahko ti dam mojega enkrat za peljat pa bo? videl, kaj dela navor :aaaaa: Prej sem imel neki podoben agregat kot ga ima? ti (ZR-7S) s 75 konji pa 750 kubiki. Pa je bil pro?en, ampak dokler si bil sam na njem...

Napisano
:prstgor:

attachmentzbg1.gif

Napisano

?e vedno zvok kosilnice ki ji manjkata 2 cilindra. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Aja, ne nisem :) Sem mislil, da si od koga drugega probral. Verjetno ?e komaj ?aka?, da malo skopni, ne? :) Novi Strom je pa tudi lep. ?e bo? ?el v nakup, vsekakor 1000 kubov :punk:

Napisano

ej men se zdi pa cool!

Odli?no darilo za nekoga ki je nor na svojo znamko mopeda ;)

attachmentzbg1.gif

Napisano

nor nisem na znamko, priznam pa da so me vsi 4je sazukiji navdu?ili, dvo in 4 kolesni

pejd spat

? :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Napisano

aja to!

Jah treba na ?iht gret :P

attachmentzbg1.gif

Napisano

Nekaj bo? ?e na?el do takrat, ko bo? menjaval :) Samo, ?e nisi ravno nadebudni ?istilec, ti odsvetujem napere na felnah. Sploh ne vem, zakaj jih ?e delajo.

Napisano

Hondin zascitni znak (transalp, africa twin, varadero)

Mislim, da Varadero nima.

Napisano

jaz pa danes naredil 20 km z mopedom po son?ku !

attachmentzbg1.gif

Napisano

jaz pa danes naredil 20 km z mopedom po son?ku !

a si kej taksiral? :hudicek:

33112_1.png

Napisano

ja, samega sebe! :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Napisano

Motor popravljen :jupiii: Poleg tega je dobil novo olje z zlatim dodatkom, nove 4 prednje plo??ice EBC, in geliran sede?, pa du?ilec sem dal v auspuh - ni razlike....

?ez zimo se ga samo parkrat zalavfa da olje zaokro?i, spomlad pa samo gas....ready steady GO!

Sam spet moram pojamrat ?ez to Slovenijo...

Zic, bremze, polomljena objemka, desni prvi ?migovc = 420?, od tega 300? zic.

Nem?ija - popolnoma identi?ne zadeve (kode), komplet 180? s po?tnino, od tega zic 110? :ne vem:

Jaz sem zadnji? pri Silver Davidu kupoval (spet) in sem zapravil tudi okoli 400? s po?tnino vred. Veri?ni kit, zadnji disk, sve?ke, oljni in zra?ni filter, zavorne plo??ice (za vse tri diske) pa... nevem, ?e nekaj, pa sem pozabil (so pa vsi deli originalni od Honde). A ti povem, koliko so mi v Sloveniji ?eleli ra?unat za zadnji disk? 230?! In ko sem za?el jamrat, je rekel, da ga lahko spusti na 170? (poobla??eni trgovci barantajo po novem?). Ve?, koliko sem pa dal v UK za njega? 100?. O?itno po?re?nost ne pozna meja...

Nabavljene imam tudi ro?ke za nastavljanje po vi?ini in naklonu, ker si bom malo privzdignil krmilo. ?e bi se sam vozil, ne bi bilo problema problema, samo se punca vedno nalepi zraven, potem me pa malo dlani bolijo od uprianja te?e...

Napisano

Oni spodnji link ni delal. Sicer sem pa sam tudi malo ?ez 1,80m. Na?eloma je XX itak tak dolg, da glede tega ni te?av, problem je, ?e ima? sopotnika zadaj in je potem zaviranje malo mo?nej?e pa ?e v?asih se ona frajla zadaj na voznika malo obesi... :D Tak, da sem jih kupil pri enem prodajalcu z rabljenimi motorji, ki jih je snel iz VFR-ja. Bom jih poslikal, ko bojo montirane :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.