Skoči na vsebino

NOVO LETO 2011

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

mah klinc vas gleda jaz ne bom ni? dal ,?e vam dam sre?o potem sem pa jaz brez :harhar:

?elim vam lepe bo?i?ne praznike,imejte veliko sex-a v dru?ini in sre?e naokoli-ammmmmmmmm sex-a naokoli in sre?e v dru?ini :P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

mah klinc vas gleda jaz ne bom ni? dal ,?e vam dam sre?o potem sem pa jaz brez :harhar:

?elim vam lepe bo?i?ne praznike,imejte veliko sex-a v dru?ini in sre?e naokoli-ammmmmmmmm sex-a naokoli in sre?e v dru?ini :P

:bravo::hudicek::jupiii:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Hvala g. Bondu za ?elje, enako tudi ?elim ostalim! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vsem ?e veliko kvalitetno prevo?enih kilometrov z mazdicami in,da bi bilo vsaj tako dobro,kot je sedaj.

Oziroma,da ne bi bilo ?e slab?e. :cheers:

Napisano

Tudi jaz vsem ?elim lepe praznike, v novem letu pa obilo zdravja, sre?e, uspehov in varnih in zanesljivih kilometrov.

Ta-dam ?e v imenu Gas tuning kluba!

Zdaj pa spat, da tale gospod (hitro) pripelje darila.

Objavljena slika

in to z EVO-tom in gumami Yokohama Parada II :danzoman: dons ne grem spat, celo no? ga bom ?aku :P

Napisano

Dragi prijatelji in prijateljice,

Ko se pribli?ujemo koncu ?e enega leta, bi se Vam rad zahvalil za vse maile, ki ste mi jih posredovali v tem letu.

Najprej se moram od srca zahvaliti nevem komu ?e, ki mi je poslal mail o podganjem dreku v lepilu na kuvertah, ker zdaj ne uporabljam ve? jezika ampak mokro gobico, ki jo povsod nosim s seboj, za vsako kuverto, ki jo moram zapreti.

Iz istega razloga vedno umijem tudi konzerve, preden jih odprem.

Prihrankov nimam ve?, ker sem ves denar podaril bolni deklici, ki ?e 1.387.258-ti? umira v neki bolnici. Ampak ni problema, saj bom vse dobil potrojeno nazaj, ko mi Bill Gates z Microsofta naka?e tistih 15.000 dolarjev za sodelovanje v posebnem e-mail programu. In ?e dodamo ?e tiste milijone dolarjev, ki jih bom dobil v zahvalo, ker sem Mugabejevmu osebnemu tajniku pomagal prenesti njegove milijone, povsem legalno, seveda v tujino preko svojega ra?una, mi ne bo treba nikdar ve? igrati loterije. Ali pa, samo tako za ?alo.

In hvala, ker mi ni treba ve? skrbeti za dobrobit moje du?e, saj nad mano bdi in me ?uva nekih 363.214 angelov.

Nau?il sem se tudi, da se moje molitve usli?ijo le, ?e posredujem va?e e-maile najmanj sedmim ljudem in si zamislim ?eljo v petih minutah od prejetja.

Coca-cole tudi ne pijem ve?, saj je tako mo?na, da odstrani strani??ne made?e.

Ko grem po bencin, vedno vzamem koga s sabo, zaradi varnosti, saj se mi med natakanjem bencina lahko za hrbet prikrade serijski morilec.

Ne nakupujem ve? v velikih trgovskih centrih, ker bi mi lahko kdo podtaknil drogo pri degustaciji hrane in me oropal.

Ne odgovarjam ve? na telefone, saj bi me lahko kdo prosil, naj pokli?em neko telefonsko ?tevilko, potem pa bi dobil ra?un za pogovore z Jamajko, Ugando, Singapurom in Uzbekistanom.

Uporabljam samo svoje strani??e, drugih ne upam, saj se pod sede?em lahko skriva velik rjavi afri?ki pajek, katerega ugriz v zadnjico povzro?i takoj?njo smrt.

Ne upam se niti pobrati 5 EUR, ki jih najdem le?ati na tleh na parkingu, ker jih je tja verjetno postavil morilec s sekiro, ki se je skril pod avto in ?aka, da me zgrabi za nogo.

?e tega maila ne posredujete vsaj 144.000-tim ljudem v naslednjih 10 minutah, se bo ogromen pelikan z akutnim primerom driske posral na va?o glavo in bolhe 12 kamel bodo nasko?ile va? hrbet in povzro?ile zelo neugledno rast kocinaste grbe.

To vem zagotovo, ker se je to dejansko zgodilo vodovodarju drugega mo?a biv?e ta??e sestri?ne mojega soseda, pa tudi na avstralski televiziji so prikazali, v oddaji Good Morning Australia.

Pa ?e to, mimogrede... ste vedeli, da je ju?noameri?ki znanstvenik po dolgotrajni ?tudiji ugotovil, da ljudje z nizkim inteligen?nim kvocientom, ki trpijo za pomanjkanjem seksa, vedno berejo maile tako, da dr?ijo dlan na mi?ki?

Nikar se ne trudite umikati roko z mi?ke, je ?e prepozno.

Fajn se imejte v novem letu 2011, pa ne pozabite name!

:D

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Vesel in miren bo?i? ter sre?no novo leto vsem

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Dragi prijatelji in prijateljice,

Ko se pribli?ujemo koncu ?e enega leta, bi se Vam rad zahvalil za vse maile, ki ste mi jih posredovali v tem letu.

Najprej se moram od srca zahvaliti nevem komu ?e, ki mi je poslal mail o podganjem dreku v lepilu na kuvertah, ker zdaj ne uporabljam ve? jezika ampak mokro gobico, ki jo povsod nosim s seboj, za vsako kuverto, ki jo moram zapreti.

Iz istega razloga vedno umijem tudi konzerve, preden jih odprem.

Prihrankov nimam ve?, ker sem ves denar podaril bolni deklici, ki ?e 1.387.258-ti? umira v neki bolnici. Ampak ni problema, saj bom vse dobil potrojeno nazaj, ko mi Bill Gates z Microsofta naka?e tistih 15.000 dolarjev za sodelovanje v posebnem e-mail programu. In ?e dodamo ?e tiste milijone dolarjev, ki jih bom dobil v zahvalo, ker sem Mugabejevmu osebnemu tajniku pomagal prenesti njegove milijone, povsem legalno, seveda v tujino preko svojega ra?una, mi ne bo treba nikdar ve? igrati loterije. Ali pa, samo tako za ?alo.

In hvala, ker mi ni treba ve? skrbeti za dobrobit moje du?e, saj nad mano bdi in me ?uva nekih 363.214 angelov.

Nau?il sem se tudi, da se moje molitve usli?ijo le, ?e posredujem va?e e-maile najmanj sedmim ljudem in si zamislim ?eljo v petih minutah od prejetja.

Coca-cole tudi ne pijem ve?, saj je tako mo?na, da odstrani strani??ne made?e.

Ko grem po bencin, vedno vzamem koga s sabo, zaradi varnosti, saj se mi med natakanjem bencina lahko za hrbet prikrade serijski morilec.

Ne nakupujem ve? v velikih trgovskih centrih, ker bi mi lahko kdo podtaknil drogo pri degustaciji hrane in me oropal.

Ne odgovarjam ve? na telefone, saj bi me lahko kdo prosil, naj pokli?em neko telefonsko ?tevilko, potem pa bi dobil ra?un za pogovore z Jamajko, Ugando, Singapurom in Uzbekistanom.

Uporabljam samo svoje strani??e, drugih ne upam, saj se pod sede?em lahko skriva velik rjavi afri?ki pajek, katerega ugriz v zadnjico povzro?i takoj?njo smrt.

Ne upam se niti pobrati 5 EUR, ki jih najdem le?ati na tleh na parkingu, ker jih je tja verjetno postavil morilec s sekiro, ki se je skril pod avto in ?aka, da me zgrabi za nogo.

?e tega maila ne posredujete vsaj 144.000-tim ljudem v naslednjih 10 minutah, se bo ogromen pelikan z akutnim primerom driske posral na va?o glavo in bolhe 12 kamel bodo nasko?ile va? hrbet in povzro?ile zelo neugledno rast kocinaste grbe.

To vem zagotovo, ker se je to dejansko zgodilo vodovodarju drugega mo?a biv?e ta??e sestri?ne mojega soseda, pa tudi na avstralski televiziji so prikazali, v oddaji Good Morning Australia.

Pa ?e to, mimogrede... ste vedeli, da je ju?noameri?ki znanstvenik po dolgotrajni ?tudiji ugotovil, da ljudje z nizkim inteligen?nim kvocientom, ki trpijo za pomanjkanjem seksa, vedno berejo maile tako, da dr?ijo dlan na mi?ki?

Nikar se ne trudite umikati roko z mi?ke, je ?e prepozno.

Fajn se imejte v novem letu 2011, pa ne pozabite name!

:D

se dobr da mam prenosnega..hahahaha

vesel bozic in lepe praznike vam zelim...lepo praznujte :cheers::cheers::cheers:

www.trziskisladoled.si

Napisano

?elim vam vse kar vi ?elite meni!

post-11-1293262412_thumb.png

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vse je bilo ?e povedano, tako da ne vem kaj naj ?e za?elim skupini ljudi, kot ste vi :D

hmmm

poleg vsega na?tetega ?e veliko dobre dru?be, zabvnih ve?erov in dobrega spanca (najbolje ?e po dobrem seksu :P )

Napisano
:aaaaa: vesel bozi? in srecno in puno kilometrov z avtom in v pojstli v letu 2011 :cheers:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Vse lepo v letu 2011 mazda?i :D:pepsi:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Vsem mazda?em tudi jaz ?elim vse naj naj..

P.S.

Bond bi lahko v 2011 za uporabnike foruma zrihtal kak simboli?ni popust vsaj :):D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
    • ima to že betonsko plato?   Sicer moje osebno mnenje brez hudega razmišljanja -> jaz bi to podrl.....naredil montažno in imaš mir za naslednjih 50 let....(če se ti da pa zidati, pa narediš novo). (glavno vodilo pri tem je, ker vseh teh naštetih zadev ne bo naredil en mojster ampak jih boš moral najti vsaj 10, vsak bo kompliciral, nihče ne bo imel časa, ko bodo napake in težave se bo vsak izgovarjal na drugega, ti boš na koncu doživel živčni zlom in porabil boš ogromno svojega časa, ki ga nisi dal v kalkulacijo). pod črto, četudi vse prenoviš, boš imel 50 let staro bajto, ki bo renovirana, kar je še vedno daleč od nove.....
    • Jaz bi še vedno rad vedel zakaj so nonotu v Kanalu jebali četniško mater? Tukaj je tud men logika odšla v 3PM.
    • klet betonski zidaki, srednji štuk opeka, 20 cm zgornji štuk zunanji zid vmes kjer ni nosilnosti 10 cm (potencialno priložnost da poderem in dam panoramsko steklo)   streha dvojna kritina, vmes toplotni most (na prvo streho so bili nabiti distančniki in prekrito 96)
    • Se peljemo v avtu, dolga pot, otroci vsi buljijo v mobitele. Vsi vedno govorijo, da to ni dobro, zato začnem iskati nekaj, da zbudim njihovo pozornost, in ker smo se ravno peljali skozi predor Medvedjek, pokažem na levo na oklepnik, ki tam stoji in začnem: - »Otroci, tisti oklepnik je pa tam od domovinske vojne. Ali kdo od vas ve, kaj je bila domovinska vojna?" Vsi otroci v avtu so bili tiho in zmajevali z glavami, kot da ne bi imela pojma. Pa jih še enkrat vprašam: - "Kaj, nihče?" Potem se eden oglasi: - "Je bila to vojna, v kateri so naši ljudje s pomočjo zaveznikov zdrobili Nemce in domobrance?" Ga pogledam preko ogledala in rečem:  - "To je bilo v drugi vojni." - "Kateri drugi vojni?" - "Druga svetovna vojna je bila pred domovinsko vojno." Pa eden od otrok vpraša: - "In koga so naši premagali v domovinski vojni?" Ves zagret, da otrokom malo zbudim domovinskega ponosa, razložim: - "Srbe in komuniste!" - "In kdo so bili naši zavezniki?" - "Nemci in domobranci." Pa en od otrok zmeden vpraša: - "Kako, a niso bili Nemci in domobranci uničeni v drugi svetovni vojni?" Pa se oglasi drugi otrok: - "Mogoče niso uničili vseh, ampak samo nekatere, druge so pa pustili, da bi bili kasneje zavezniki." Pa se oglasi še tretji: - "Kako so pa izbirali, katere bodo uničili in katere bodo pustili? A so šteli par-nepar?" Pa sem jih ustavil: - "Otroci, prosim, ne komplicirajte življenja! Jaz sem vas hotel samo preprosto podučiti, da razumemo, kdo je bil agresor in kdo žrtev in ne da gremo zdaj vse do sedmega stoletja..." Pa se spet oglasi en otrok: - "Kaj so bili takrat Srbi in komunisti?" Zmeden vprašam: - "Kdaj?" - "No, v drugi svetovni vojni..." - "No, eeem, torej, Srbi so bili s četniki ... ... in domobranci, ... ... ki so se borili proti komunistom..." Pa se oglasi najmlajši: - "Našega nonota so pa med domovinsko vojno ujeli Italijani." - "Ne, ne, ne, Italijani niso aretirali vašega nonota v domovinski vojni, njega so aretirali v drugi svetovni vojni." Pa se spret oglasi en od otrok: - "In kdo so bili Italijani: Nemci, domobranci, Srbi, komunisti ali četniki?" - "Italijani so bili Italijani. Bili so skupaj z Nemci, domobranci in četniki. In to pomeni proti Slovencem. In Srbom." Pa se oglasi drugi otrok: - "In so bili Italijani s Slovenci in Srbi v domovinski vojni?" Pa se oglasi tretji: - "Ma, ti pa si neumen! Kako bodo skupaj s Slovenci in Srbi, če so se pa Slovenci borili proti Srbom?" Pa en od otok komentira: - "Mogoče jih je bilo pol s Slovenci in pol s Srbi..." Pa drugi komentira: - "Kako so pa izbirali, kdo bo s kom?" Pa se oglasi najmlajši: - "To je težko, čisto nič ne razumem!" Meni je že malo dvignilo pritisk: - "Dovolj! To je zato, ker ste vmešali zraven še drugo svetovno vojno. Ostanimo pri domovinski vojni! Jasno? In ne omenjajte več Nemcev in Italijanov, ker to so zdaj naši prijatelji. In turisti... V redu, torej, vrnimo se na začetek. V domovinski vojni so Srbi in komunisti okupirali komaj dobro ustanovljeno samostojno Slovenijo ... ..." Pa mi en od otrok pade v besedo: - "In so jih naši in domobranci ustavili, kajne?" Pa se oglasi drugi: - "Za razliko od druge svetovne vojne, kjer so naši in Srbi uničili domobrance in Nemce, kajne?" Pa se oglasi tretji: - "Kar pomeni, da bodo v tretji svetovni vojni Srbi in domobranci uničili naše in Nemce, kajne?" Sem kar obstal odprtih ust. Ko sem prišel do sape, sem vprašal: - "Kaj pa zdaj to pomeni? Kakšna tretja svetovna vojna?" Pa se oglasi en od otrok: - "Jaz sem skapiral logiko: gre se za načelo lige prvakov - vsak igra proti vsem in na koncu se seštejejo točke!" Drugi pa je dodal: - "Jasno. In ne moreš lige ustaviti na polovici..." Meni je kar pritisk dvigalo: - "Kot prvo: nikoli več ne bi smelo biti nobene vojne! Kot drugo: kakšna kombinacija, da bi se domobranci borili skupaj s Srbi proti Slovencem in Nemcem? Pa kaj je z vami narobe? Smo rekli, da se bomo pogovarjali o domovinski vojni!" Pa se oglasi en od otrok: - Zakaj pa so našemu nonotu v Kanalu jebali četniško mater?" Skoraj smo šli s ceste, toliko me je šokiralo vprašanje, mulc pa nadaljuje: - "... in to samo zato, ker je bil v partizanih." Pa vpraša drugi otrok: - "In kdo so zdaj partizani?" Pa tretji odgovori: - "Najbrž kakšni turisti, kot Nemci in Italijani." Pa se en od otrok obrne k meni: - "Resno, kdo so bili partizani?" Meni je že krepko dvignilo pritisk: - "Mir! Mi naj bi se pogovarjali o domovinski vojni, bitki za samostojno Slovenijo, ne pa o partizanih!" Pa en od otrok reče: - "Stric Gregor je rekel, da so bili partizani odločilni faktor v domovinski vojni in da smo zato zmagali." Jaz sem kar obstal z odprtimi usti. Končno sem izdavil: - "Kako?" Pa mali razloži: - "Zato, ker jih ni bilo."   Obupal sem. V tem času je že prišel izvoz za Novo mesto in smo se usmerili proti Pahi in našemu cilju. Sem se pa nekaj naučil: ne moti otrok, dokler so tiho in gledajo v mobitele...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.