Skoči na vsebino

mazda bt 50

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 9. 2. 2025 ob 18:49 je Agerg napisal:

Takle it v hosto v neznano z enim, ki ima lopato v avtu? Kaj pa vem... 😁😁😋

Razširi  

Dobim takoj asociacijo na kakšno grozljivko, ki jih zelo rad gledam.

Podnaslov; Ubiw in skriw

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Ta zaključek ja. In tu se zabava konča. Vse prej se pa nisem spomnil, da bi kaj posnel.

In če bi z Miato zapeljal tam čez, bi najbrž tudi jajca opral, tista voda na koncu vseeno ni bila tako nizko...

Napisano
  dne 26. 2. 2025 ob 12:04 je Slivka napisal:

Zabava se začne, ko se konča utrjena pot...

... in se konča, ko se utrjena pot spet začne.

Razširi  

Še muzika je prava za tak teren :)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

• 2 meseca kasneje...
Napisano

A poznate tisto, ko greste nekaj pokosit, pa vzamete s seboj še motorko, če bo kje kakšna veja za odžagat, dveh prikolic pa ne vzamete, ker "toliko pa res ne bo", potem se pa domov vračate otovorjeni ko vojaška mula...

IMG_20250503_112739475.jpg

No, to je je danes meni zgodilo...

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 2
Napisano
  dne 5. 5. 2025 ob 10:20 je Slivka napisal:

Ne, za štile lopat.

Razširi  

Zato jaz ne sprašujem preveč okol tega in si mislim: "tako pač mora bit".

33112_1.png

Napisano
  dne 5. 5. 2025 ob 10:20 je Slivka napisal:

Ne, za štile lopat. Zakaj vprašaš?

Razširi  

Za celo vas vidim😁

N7rRRL1.jpg

• 1 mesec kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Prijatelji ni pravi prijatelj, ampak je `prijatelj'😂
    • Če bi mu dejansko dal prijateljski nasvet bi mu svetoval, naj kljub tvojemu svetemu prepričanju, odide na test dinota pa se sam prepriča, obstaja seveda tudi z ročnim menjalnikom.   Kar se tiče primerjave CX5 g194 in CX30 g140 je razlika velika, g140 se vozi veliko lepše, zato pojdita ti in tvoj prijatelj lepo na testno vožnjo. Včeraj sem šel z njim iz Kranja do Ljubljane in nazaj, poraba po računalniku je bila 5,3l.
    • Jaz bi si želel, da bi vsi navajali realno ceno. Tko pa prodajalec avtomatsko pričakuje cenkarje in navija ceno, kupci so si pa tudi že zapekli v glavo, da nikoli ni zadnja cena. In potem smo kjer smo. 
    • Vedno več nas je, ki vozimo te odlične  x motorje. 💪 Je pa šel na preizkus ene cx5 (dino mašina) in je bil totalno razočaran.  Tako z motorjem, avtomatskim menjalnikom, obliko, lego na cesti...  Pravi, da je x motor pravi balzam z ročnim menjalnikom. Edino barvo bo izbral belo, ker je imel vse Mazde do sedaj bele. Za svojo mazdo 6, 150 konjičev,letnik 2020, 70000 km, se je dogovoril s kupcem za 20K€. Po moje poštena cena. 
    • Če mene vprašaš, za tak avto je zelo malo kupcev, in če se morda kakšen najde, ko vidi 12.000 €, oglasa niti ne prebere. Sam bi izpustil številko ali pa navedel realno.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.