Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Je zadnjič montiral pri meni mojster. Že 10 let sodelujeva. Skozi dela vse z Millwakue-jem. Pa sem ga vprašal kak servisira, ker se baje ne da. Je rekel, da 5 let dela, potem za dobro ceno proda naprej. Crknilo pa mu še nič ni. V glavnem. Ne samo servis, tudi lastništvo me moti pri njih. Da ne bo pomote.
-
Zakaj pa je tvoj odrešenik ni spustil? Bi lahko na tak način blažil kronske težave, ne pa najemal kredite in delil dodatke.
-
Golob je kriv 😆 Aja, če bi bil Golob, bi bil še cenejši, ker bi marža ostala nižja 😉
-
To sem mislil v kontekstu zmogljivosti...tisto,ko sem pisal o max. navoru. Drugače pa imaš 100% prav. Rotirajoči stroji-vrtalni vijačnik,udarni vijačnik,cirkular,kotna brusilka,tračna žaga,motorka itd...tukaj se pri meni konča. Tudi pri svedrih,žagicah ipd.-dreka ne kupujem več...sem imel eno res neprijetno izkušnjo pri svedrih. Sem nekdaj za "mali cvenk" kupil ene svedre...Mister tool ali nekaj takega🙄...je že zeloooo dolgo tega...cca. 30-35 let....v setu svedri za kovino,svedri za les,svedri za kamen.... In sem vrtal luknjo 5mm v pločevino-Knauf-profil...z levo roko držal profil,z desno vrtal z vrtalnikom Kress 500BS-sem ga tukaj že predstavil. In ko je sveder zagrabil-pok,se je sveder zlomil,in spodrsne stroj proti roki😲.... Sem imel še srečo-lih tisti 1cm,kjer gre žila čez kito ni vtrgalo,drugače pa kar orng rana....se je na srečo kar dobro zacelilo,a kri je bilo "adijo pamet...,da je žena skoraj v nezavest padla.....je dobesedno "teklo" po tleh...😬 Pa si pol misliš-butelj...samo k je že prepozno....🙁 Dreka-ne hvala....toliko se pa imam rad,da mi tega ni treba.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.