Mogoče je pri par procentih to vzrok.
Poznam pa kar nekaj mladih parov, ki imajo zelo dobre službe, svoja stanovanja-hiše, pa so se zavestno odločili, da otrok ne bodo imeli. Ker radi potujejo , pa so komot . Ko jih vprašam, kdo bo pa delal za njihove penzije , pa je večinoma odgovor, da je itak ne bodo imeli.
Problem je mnogobolj večplasten kot ga tu nekateri zelo preprosto predstavljate.
Dokler bodo na cesto metali ljudi zgolj in samo zato, ker so si omislili otroke, do taklrat se nam slabo piše. Pa ne govorim o dogajanjih v privat sektorju, ampak o javnem sektorju.
A tej so ta pravi?
https://trgovina.hobyles.si/izdelek/rocna-dleta-narex-z-lesenim-rocajem/
Jaz bi naročil posamezne in le tiste, ki jih res rabim.
Pa cena se mi zdi v redu.
Ja, do sedaj sem jih brusil na okroglem brusilniku , pa potem na brusnem kamnu in na koncu sem jih poliral. A mislim, da bi se jih dalo s tem tvojim strojčkom bolje nabrusiti.🤔
Ko pa imajo mladi pari raje psičke. Ko so pa "tok prisrčni, pa tko neproblematični". Ja, otroci so strošek .
Pa sebi ne morejo tolko privoščiti. Ubožčki. Se mi kar smilijo.😭
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.