Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 22 minutami je skritikrt napisal:

Se mi je zdelo...samo "prcaš",ko pa kdo pokaže z prstom na tebe pa "rep med noge".

Toliko o g.Wankelu

Vsa čast.

Ma napiši kar hočeš, da se boš potolažil ampak nikjer nisem napisal, da bom v kakršnikoli meri razkril privatne službene dokumente. Nekateri smo si prebrali pogodbo o zaposlitvi in ostale pogodbe s projektov.

Ne vem pa zakaj misliš, da prcam. Napisal sem samo, da ne jamraj o nizki plači, ker vsi vemo, da to ni. Kaj več še rabiš, da napišem?

Ti pa pojdi na vlak in jamraj ljudem dalje.

Zdej pa končujem, ker mi odmirajo možganske celice v pogovoru s teboj :)

Popravljeno od g.Wankel

Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Napisal sem samo, da ne jamraj o nizki plači, ker vsi vemo, da to ni.

Ne piši izven konteksta-šlo je za dodatek "prvorazrednim",katerega omenjena gospa vsaj po mojem mnenju ne zasluži.

Ker pa je "vaša",in "kaj boš ti naše pljuval",si moral...in ker ne znaš drugače zaradi "slovenskega nacionalnega športa",pa prcaš na plačo (svojo pa seveda skrivaš)-zunaj te ni nič,znotraj si pa votel-čisto brez vsebine.

Napisano

Fantje, pozabite na neke odgovornosti. V privat firmah je pomembno samo koliko prineseš v firmo in ni drugega. To je izhodišče za pogajanje. Ali pa če se drugače vprašaš - kako se bo firmi poznalo pri bilanci, če daš jutri odpoved? Seveda so pa prisotni egoti tudi po privat firmah in firme krepko zagreznejo, ko ključni ljudje odidejo. Neverjetno ampak se zgodi. Če pa se firmi nič ne pozna, ko greš, potem se moraš pa vprašati, če so tvoje znanje in delovne izkušnje res toliko vredne kot misliš da so. Malo samorefleksije včasih ne škodi.

Če delaš preveč odgovorno delo za premalo denarja si si danes sam kriv in to je to. Mlajši počasi to ugotavljajo. Je pa težko zamenjati foh pri 55ih, to se pa strinjam. Cona udobja je hudič.

So pa izredne razlike med branžami, poklici. Pri nekaterih se zdi, da so eni pogoji samoumevni, drugje pa kri ščijejo, pa jih nimajo.

Tak je pač naš svet...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz imam tudi njihov hladilnik. brez zmrzovalnika ali zmrzovalnega predala.   Delal 8 let bp. Težava bla letos. Tak zatesni, da če takoj odpiraš, ga potegneš. za to sem ga imel s tovarniškimi distančniki privijačenega na steno. No prekla plastikq je crknila. 2 novi čakal 2 tedna in olupli me za ca. 35€.   Skoraj sem že varit začel, da bi napocal sam skupaj neke "vinkle".
    • Kako daleč smo za Hrvati po kupni moči? https://share.google/eVtZxgwbHk45i53lD
    • AEG...ne rečem...jaz imam drugačne izkušnje z koncernskim Electrolux hladilnikom...sem že pisal o tem...je od znotraj pleh čist zarjavel...al je bila kaka napaka pri odvodu kondenza al kaj,je po par letih čisto "zgnilil"...pa je bil orng čez jurja z displayem na touch,kao-INOX itd... Koliko je tukaj enakega z AEGjem ne vem,sta pa oba iz istega koncerna.
    • Pralni AEG je super. 
    • V takih primerih bi vsi morali kakšen korak nazaj - predpostavljam, da je problem v načinu komunikacije, ker smo pri pisanju površni, hitro pride do konflikta. Težko je v nekaj besedah napisat to kar mislimo, želimo v resnici povedat. V pisanjih se tako mešajo dejstva, dejansko stanje, naše izkušnje, naši občutki, sumi, predvidevanja ... malo narobe obrneš besedo, ali kakšno pozabiš in lahko nasprotnika užališ, čeprav tega nisi nameraval ... tudi meni se je zgodilo že kar nekajkrat.  Torej moja teza je, da je problem predvsem v našem načinu komunikacije. Če bi sedeli za isto mizo ob pivu, bi podobnih težav skoraj ne bilo. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.