Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Včeraj sem se pogovarjal z enim kolegom, ki je radiolog v eni od bolnišnic na obali. Ko mi je povedal, koliko ima dopusta, mu nisem verjel. Ima namreč 55 dni dopusta,.kar je največ, kar lahko imaš. 😳 Pa mu manjka še deset let do upokojitve. Potem se pa čudimo, da nikoli ni dovolj osebja v bolnicah. Tri mesece dopusta, oni imajo itak ful bolniških , pa jih ni skoraj pol leta v službi.
-
Jaz osebno bi Pirate, tudi Kordiša, ampak me moti pri njemu to, da bomo potem morali peš hodit zaradi zelene agende. Karel ima nekaj smiselnih usmeritev, dokler se ne začne spet na upokojence šlepat. Eventuelno še mogoče Prebelič. Srčno pa upam, da na naslednjih volitvah ne bo več Janše in da končno lahko začnemo volit po osebnih preferencah in ne po tem, da smo skoraj prisiljeni, volit proti nekomu. In še nekaj, SDS z novim vodstvom in brez Janše na čelu bi naredila letos boljši izid, ker JJ in vse njegove nečednosti so zdaj samo velika cokla in bremza za SDS.
-
Nič, če že hodimo v Italijo po špežo bomo pa sproti še tankali. Naj tudi oni malo zaslužijo od nas.
-
Tukaj se pa strinjam s tabo, da imajo ljudje kratek spomin, še bolj bi rekel, da selektivnega in verjetno boš tudi zato volil Janšo, v kar tukaj ni nihče niti za trenutek podvomil. Pa sej ti ne očitam tega, ker vsak ima svoje nazore in preference ter ideale in seveda je popolnoma avtonomen v svoji odločitvi. Ampak še vedno ne vem čist točno kaj tako groznega ti je naredil Golobnjak, da imaš take hude travme? A ti je uvedel policijsko uro, te je zapiral v občino, ti ni dovolil it kupit gate, tankat na bencinsko? Ti je vrtal po nosu in skoraj na silo poskušal cepit z nekim nepreverjenim zvarkom. Resno vprašanje, kje te je Holob in njegovi ustavil, da ti je tako grozno danes, da je celo avtokrat tipa JJ boljša izbira ... aja a so res tisti vavčerji bili tako pomembna zadeva in kot je rekla moja soseda na prejšnjih volitvah, da bo volila JJ-a samo zato, ker je prvi politik, ki ji je nekaj dal.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.