Bini Napisano sobota ob 12:30 Prijavi Napisano sobota ob 12:30 pred 33 minutami je Mraušk Mčk napisal: Tudi Vučič in Ivan sta bila. Ima zgleda nek magnet.... 🤔 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami dne 21. 3. 2026 ob 13:30 je Bini napisal: Ima zgleda nek magnet.... 🤔 Relativno glede na BDP Madžarske je Orban skor šeenkrat bogatejši od relativnega bogastva Elona Muska. Orban zna odlično krast. Kdo bi zameril da si ljudje tipa Vučić in Janša želijo inštrukcij od njega. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Kdor primerja diktatorja orbana (botoksni vodkar mu je vzor )z JJ,nima glih vsega razčiščenega. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Pred eno uro je Alex napisal: Kdor primerja diktatorja orbana (botoksni vodkar mu je vzor )z JJ,nima glih vsega razčiščenega. Pa kdo primerja Orbana z Ivanom. Mal bolj preberi. Ivana primerjam z Vučićem - in to upravičeno. Obadva hodita lizat rit Orbanu. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
g.Wankel Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Kdor glasuje za in podpira JJ, ki je prepleten z Orbanom in njegovimi posli, obenem pa JJ sovraži Putina, ki je prav tako prepleten z Orbanom in njegovimi posli - ma pa ekstra razčiščeno vse? Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Jaz se z Orbanom v celoti strinjam samo glede migrantske politike. Kar se tega tiče, samo kapo dol in globok priklon. Tako se te reči rešuje in bi se morali ostali učiti od njega. In mi je čisto vseeno, če me zdaj spet ožigosate za Janševega vernika... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro O elektriki veš zadosti, da veš zaporeden vrstni red, najprej jo je treba proizvesti. Pri migrantih ti mal šepa. Tudi migrante ali begunce je potrebno najprej proizvesti. Podpiranje politike ZDA, ki načrtno proizvaja begunce, da bi s tem zj Evropo, pač ni ne pametno, še manj domoljubno početje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Slivka napisal: Jaz se z Orbanom v celoti strinjam samo glede migrantske politike. Kar se tega tiče, samo kapo dol in globok priklon. Tako se te reči rešuje in bi se morali ostali učiti od njega. In mi je čisto vseeno, če me zdaj spet ožigosate za Janševega vernika... Res je. Edino to mu uspeva. Ostalo je pa za na odpad zgodovine. Na teh volitvah ga bo odneslo.😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 58 minutami Prijavi Napisano pred 58 minutami pred 25 minutami je Alex napisal: ... ... ... ... ... ... ... Na teh volitvah ga bo odneslo.😉 A nisi že za Goloba nekaj takega napovedoval? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano pred 52 minutami Prijavi Napisano pred 52 minutami pred 31 minutami je Alex napisal: Na teh volitvah ga bo odneslo.😉 Ne bo. Bo še enkrat preštel vsak glas posebej. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano pred 41 minutami Prijavi Napisano pred 41 minutami pred 16 minutami je Slivka napisal: A nisi že za Goloba nekaj takega napovedoval? Ni še konec...pridejo še glasovi iz Argentine. Citiraj
Slivka Napisano pred 38 minutami Prijavi Napisano pred 38 minutami Ma lahko tudi s Sirija in Betelgeze, ne le iz Argentine, pa mu še vedno ne bo uspelo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.