Zimske gume DUNLOP 195 65 15 zelo malo vožene na obnovljenih jeklenih platiščih za mazdo 6 prve generacije. Tudi za mazdo3 prve generacije.
Gumijasti tepihi in korito prtljažnega prostora za mazdo 6 prve generacije karavan.
Vse skupaj za 100€
041 380 775
Jaz te dni brusim "stare" zidove in jih kitam z jubilin classic + jupol gold čez. Hodnik sem že, sedaj še predprostor.
Aja pa cevi radiatorske sem pobrusil star rumenkasto-bel emajl dol in dal novega popolnoma belega. Tessarol emaj + redčilo se pa zrači en čas... 🤢
Je pa zanimiva barva, da ni vedno rdeča.
Meni se design dopade, škoda je edino, da gre za Kitajca.
Se ve, kdaj bo Mazda začela proizvajati Made in Japan EV?
Upam, da bo podobno kot takrat, 2014, ko sem bil operiran junija, decembra sem pa že smučal na ski open pet dni brez najmanjšega problema. Res da sem bil 11 let mlajši, a tudi takrat nisem bil več rosno mlad. 😊
Ja, ravno včeraj sva se srečala in se dogovorila, da me ne bo,vsaj nekaj časa, več peljal na prevelike skoke. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.