Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem včeraj naredil tako, edino da sem prej pokrov motorja zaprl. Če to igra kaj veze, sicer pa sej pravim, napake ni nobene, i-stop lučka tudi ne sveti ,samo ready še ni, to pa bogve zakaj ni
-
Po 7letih izdahnik aku, menjal z yuaso baterijo, pred menjavo sem jo priklopil in lepo počasi polnil do 100%. Prav tako menjal hladilno tekočino. Postopek po menjavi baterije: - odklopi minus na bateriji on senzor na minis klemi. - odklopi + - menjaj baterijo - priklopi + - priklopi - brez senzorja (senzor mora vit odklopljen vsaj 5min - po 10sekindah ko priklopis minus priklopis se senzor - pusti odprt pokrov motorja - gres v avto das kontakt pocakas 15 s ampak ne vec kot 1min, pritisnes in drzis istop 10s utripa istop zeleno. - zapri pokrov motorja - vklopi avto naj laufa prostem teku da se zagreje pocasi na delovno temp. ,ko se zagreje zavrti volan skrajno levo in desno potem na sredino. - izklopi avto. - sledece korake moras narediti v roku 25s: - kontakt, v roku 5s pritisni in drzi istop za 3s. - vklopi avto - pritisnes in drzis istop za 3 s - pocakas da i stop neha utripati zeleno. - vgasnes avto. Gres na probno voznjo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.