Malo update za mojo g165. Avto mi zadnje case stoji, če bo šlo tako naprej bom letno z njim naredil 3000km. Ampak vzdržuje se pa normalno kot da se vozi. Od junija do sedaj menjano sledeče:
- olje in oljni filter motr(2x (junij in november)
- olje v menjalniku (2 krat)
- menjana sklopka
- zracni filter
- klima filter
- zavorna tekocina
- svecke
- tuljave (mikrocukanja vec ni)
- jermeni (napenjalec in jermeni so bili menjano na 90000km, sedaj sem menjal samo jermene)
- klima dopolnjena in menjano olje
- hladilna tekocina
Avto ima 130000km, vse na seznamu menjano preventivno. Ampak uzitek v voznji pa se zmeraj enak kot prvi dan.
Pa imas dovolj poln aku? Moj je bil na 75 ko sem ga prinesel domov. Verjetno stojijo v skladiscih in s casom zgubi.
Če še ni ready potem ni ok. Nima novih vrednosti, in če pogledaš ikone klima baterija motor, nimas motorne ikone pobarvane modro, kar pomeni da je ecu v fazi ogrevanja, kar ni ok. Nima novih vrednosti, kar je slabo za motor in za baterijo, ker ne polni s pravilno vrednostjo, ti lahko baterija crkne v roku pol leta. Isto kot pri vw ce ne vneses kode ob menjavi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.