Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Lahko pa samo poslušaš in kaj novega zveš... 😋 Jaz sem na vlaku slišal za fino gostilno v bližini, kjer dopustujem... Pa je bla res fina. Sva šla z ženo parkrat tja. Dobra hrana, lep ambijent, dobra cena, ni gužve... 😁
-
Lepo si se izognil teme. Govora je bilo o pogovorih z neznancem v vrsti pred blagajno na Petrolu. Za tistih 5-10 min res nimam volje znanstva vzpostavljat. Pač potrpežljivo čakam oziroma od korone dalje tud to ne več, ker plačujem samo še čez app. Pa naj bo to Petrol, Mercator, parkirišča, računi, itd.
-
Ja, neznanec je do izreka prve besede. Vsak dan sem po 3 ure na vlaku. Opazujem ljudi. 80% isti. Določeni ne znajo na vlak priti, če nimajo telefona pred nosom. Drugi vzamejo telefon v roke takoj, ko se vsedejo. Pol pa razni zvoki taki in onaki od tistih kurčevih filmčkov. Nekateri pridejo pa na vlak in te po mesecu ali dveh tudi pozdravijo. Ja, neznanec pozdravi. So neznanci, ki ne uporabljajo telefona, da pridejo na vlak. Ti neznanci so ljudje, ki niso odvisni od telefona. Včasih tudi kak neznanec prisede in kakšno gospodarsko rečeva. Kakšni ljudje postajamo, da se samo za sebe zanimamo. Pogovor in komunikacija nas ohranja pri življenju. Sam vedno pozdravim, ko pridem med ljudi. Mladina tega večino ne pozna. So izjeme... Pustimo to...
-
Jaz sem bl jadralske sorte pa je bicikel takole dvignjen na škripcih. Ko dvigujem in spuščam si zraven prepevam mornarske pesmi.
-
🤣 Ne vozim tovornjak po AC... Z avtobusom pa vozim po AC in prehitevam....in vozim po predpisih.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.