Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Da je pa tole prespal... Zna bit, da je skadil kaj močnega, kdo bi vedel...

WWW.24UR.COM

Norvežan se je za las rešil, ko je v fjordu tik pred njegovo hišo davi nasedla 135-metrska kontejnerska ladja. Moški je kljub hrupu nesrečo prespal, zbudil ga je šele zaskrbljen sosed. Ladja NCL Salten je iz še...

Napisano

Baje je bil vodkar za krmilom... Aleks ti kej več veš?

33112_1.png

Napisano

Ogledujem kam se postavit danes :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 9 urami je Tilen5 napisal:

Se ne čudim da je spet padel....

Rogla lahko dirka še dvajset let, a se ne bo znal postavit na čelo kolone. Ko loviš zaostanek se moraš nalepit roza majici na zadnje kolo in ga ne spustit niti centimetra. Ne pa, da se laganini voziš v šesti, sedmi vrsti ali  še bolj nazaj. 

Potem je logično, da pobereš vse možne padce in težave drugih. 

Pa tudi, ko spredaj skočijo v napad si oviran in ne moreš nič. Toro se je lepo vsega naučil od Pogija in je vedno tam, kot mora bit. Seveda moraš imeti tudi dobre noge. Kar oa mislim, da je to pri Rogli že malo mimo. Be moreš samo defenzovno vozit in čakati na čudež. 

Ali pa računati na dolge klance. Tukaj je en kup kolesarjev, ki so tudi dobri in ne moreš pridobiti minute ali dve proti njim.

Najbrž je sanj o prvem mestu z včerajšnjim dnem konec. 

Napisano
pred 12 urami je Tilen5 napisal:

Se ne čudim da je spet padel....

Verjetno tokrat na realna tla.

Napisano

Še mene se vidi na eni fotki; v rožnati majici in z zastavo velikanko (na štilu od teleskopske metle) :)

WWW.24UR.COM

Čeprav ura ni bila niti še enajst, kar je pomenilo, da kolesarjev še vsaj pet ur ne bo mimo, so se Brda že pospešeno polnila. Številni so...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Danes bili žrtev vloma v avto in tatvine. Prokleta banda lopovska🤬
    • Danes, na dan mladosti, nekaj težav. Sredi krasnega dopoldneva v Biljah bufet pri mečkatorju zaprt.  Potem sva šla z mojo najdražjo v strelce in prečesala okolico cerkve kjer bi moral biti kakšen bufet. Ugotovila sva da v tistih lepih krajih ljudje očitno niso prav zelo verni. Šele v Edi v Novi gorici sem dobil en res zelo dober špricer.   Mogoče sem razvajen zaradi Moravč, kjer je umestitev funkiconalno ustreznih objektov v vaško okolje zasluga urbanizma z veliko začetnico.    Zgleda da bom moral za vandranje po slovenskih vaseh predhodno za vsak slučaj stisnit v žep kaj takega:    
    • Smo danes malo pokušali.... 
    • Meni so na M 3ki po 4ih letih čist popokale in se lupile-trgale po zunanjem delu profila 🥴 Drugače so ble pa ok in so kar vredu držale... 🤗😉
    • Še mene se vidi na eni fotki; v rožnati majici in z zastavo velikanko (na štilu od teleskopske metle)   Sedeži v prvi vrsti med griči 'slovenske Toskane' | 24ur.com WWW.24UR.COM Čeprav ura ni bila niti še enajst, kar je pomenilo, da kolesarjev še vsaj pet ur ne bo mimo, so se Brda že pospešeno polnila. Številni so...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.